HOROSKOP ZA PETAK, 18. NOVEMBAR Biku i Strelcu priliv novca, Devici se rodbina meša u vezu, Jarac treba da se pripazi lomova
Alo/Privatna arhiva

OVAN

POSAO: Završili ste fazu u kojoj ste menjali svoja mišljenja, sada konačno znate za koje se vrednosti i prioritete zauzimate. Napredak nakon nekog vremena neće izostati. Važno je da se pridržavate svojih ciljeva i da ne dozvolite da vas tuđe sugestije pokolebaju.

LJUBAV: Pozitivan dan za vas. Ako ste imali manje razmirice sa voljenom osobom, konačno dolazite do pomirenja i kompromisa. Zadovoljni ste onim što ste postigli kao par.

ZDRAVLJE: Problemi sa visokim pritiskom. Smanjite slanu hranu, bogato začinjenu. Veliki ste gurman i to će vam teško polaziti za rukom.

BIK

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, ukazaće vam se prilika da stabilizujete svoje prilive novca. Možete da očekujete veoma pozitivnu atmosferu na poslu i uspešan dan!

LJUBAV: Znate na čemu ste sa voljenom osobom, što vama svakako mnogo znači. Zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite i ne planirate da pravite veće promene po tom pitanju. Konačno ste našli nekog na koga možete da se oslonite, u koga imate poverenja.

ZDRAVLJE: Mirujte što više. Preforsirali ste se i niste sada spremni na veći napor. Moguć je gubitak apetita i pad imuniteta.

BLIZANAC

POSAO: Dali ste dovoljno značaja stvarima koje bi trebale da budu pravi prioriteti i zbog toga ćete biti nagrađeni. Povoljan dan tokom kog ostvarujete manji napredak na poslu! Međutim, i dalje niste zadovoljni, jer znate da možete više. Spremni ste i da promenite radno mesto, firmu, ako vam se ukaže bolja prilika.

LJUBAV: Posvećeni ste porodici i možete imati veoma lep dan u toplom okruženju svog doma. Možete da očekujete mirnu situaciju koja vam trenutno i te kako prija. Potrebna vam je stabilnost.

ZDRAVLJE: Psihički ste preopterećeni. Sebi sami dižete tenziju.

Foto: Pexels

 

RAK

POSAO: Pripremite taktiku koju ćete primenjivati zajedno sa svojim saradnicima. Očekuje vas važan poslovni sastanak, pa se potrudite da ostavite dobar utisak.

LJUBAV: Moguće je da ulazite u veoma nezgodnu fazu u kojoj su konflikti sa voljenom osobom prilično česti. Ipak, potrudite se da ne preterujete sa provokacijama ako je moguće. Nezadovoljni ste sobo, što se negativno odražava na vaš emotivni odnos.

ZDRAVLJE: Ne konzumirajte alkohol. Problemi sa jetrom su mogući, kao i njeno oticanje. Skloni ste porocima, ništa ne redite po tom pitanju da nešto promenite.

LAV

POSAO: Pokušajte da se malo više posvetite rešavanju nekih formalnih pitanja i prikupljanju dokumentacije koja vam je neophodna.

LJUBAV: Obratite pažnju na svoje postupke koji mogu prilično negativno uticati na partnera. Potrudite se da ne prenosite svoje nezadovoljstvo spoljnim okolnostima na vašu vezu. To ste, uostalom, obećali jedno drugom, kada ste usšli u vezu.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je mirovanje kako bi se organizam regenerisao. Često radite u kasnim večernjim časovima, nedovoljno spavate. Preumorni ste! Unosite više vode, kao i vitamina, minerala.

DEVICA

POSAO: Moguće je da ćete dobiti novu poslovnu ponudu od osobe koja se već duže vreme dvoumi da li da vas uključi u neki projekat. Možete da očekujete solidnu saradnju. Iskoristite priliku, jer vam se takva prilika neće skoro pružiti.

LJUBAV: Nemojte dopustiti da vam se familija meša u odnos sa partnerom. Svoj brak treba da sačuvate od spoljnih uticaja što više možete, jedino vi i partner možete donositi odluke. U suprotnom, uskoro nećete znati šta vas je snašlo.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Puni ste energije, planova koji mogu biti zahtevni za druge, a za vas samo obična stvar.

Foto: Shutterstock

 

VAGA

POSAO: Ne trpite autoritete koji nameću svoja pravila u koje ne verujete i za koje smatrate da nemaju nikakvog smisla. Možda biste trebali da razmislite o promeni posla. Nezadovoljni ste duže vreme, kako finansijama, tako i zbog nestručnog ponašanja rukovodstva, koji doprinose gašenju firme.

LJUBAV: Prilično zanimljiv dan vas očekuje kada je u pitanju emotivno polje. Ukoliko ste slobodni, tokom današnjeg dana vam dolazi novo poznanstvo sa šarmantnom osobom.

ZDRAVLJE: Hronični problemi sa sinusima. Glavobolja vas prate tokom dana, može preći u migrenu.

ŠKORPIJA

POSAO: Imate jako dobar uvid u problem koji vas muči i samim tim, idete pravim putem ka rešenju. Ne treba da brinete previše, već da se bacite na konkretne poslovne akcije! Samo rad, a ne samo planiranje može doneti rezultate. Važno je da se pokrenete.

LJUBAV: Došlo je vreme da jasno definišete šta vam u emotivnom smislu odgovara. Neke ljude ćete sasvim odstraniti iz svog života i okrenuti novi list - konačno! Često ste bili povređeni, a da ste prelazili preko toga.

ZDRAVLJE: Povedite računa o zdravijoj ishrani. Uradite detoksikaciju organizma, lakše i bolje ćete se osećati.

STRELAC

POSAO: Dolazi vam priliv novca koji može veoma značajno uticati na poslovne planove koje imate. Konačno ćete uspeti da dovršite neke radove i da se zadovoljno osvrnete na to. Sada niste poslušali tuđe sugestije, već ste se povodili svojom intuicijom i zadovoljni ste rezultatom.

LJUBAV: Za emotivnu, ali i veoma strastvenu vezu vam maksimalno odgovaraju ostali vatreni znakovi. Svoju pažnju preusmerite na nekog od njih.

ZDRAVLJE: Prijaće vam boravak na svežem vazduhu. Neka vam to bude ustaljena praksa. Dajte sebi oduška, izađite sa prijateljima, napunite baterije, opustite se!

Foto: Shutterstock

 

JARAC

POSAO: Ulažete mnogo truda i energije u posao, a malo od toga vam se vraća. Razmišljate o mogućnosti da sve ostavite iza sebe i da potražite zaposlenje u inostranstvu. Nemojte se dugo odlučivati, već se više angažujte po tom pitanju. Svako odlaganje, stvara nedoumicu u ispravnost odluke.

LJUBAV: Vi niste preterano romantični. Od voljene osobe očekujete podršku i razumevanje, imate prilično zrele stavove i prioritete kada je u pitanju ljubav. Čvrsto stojite na zemlji, realni ste.

ZDRAVLJE: Budite oprezni pri svakom koraku. Moguće su povrede, lomovi, uganuća.

VODOLIJA

POSAO: Poradite na tome da razvijate svoje ambicije, umesto što ih gušite. Ako ne budete sami sebe shvatali dovoljno ozbiljno, velike su šanse da niko drugi neće. Promenite stav u odnosu na druge.

LJUBAV: Niste do kraja raščistili sve sporne situacije koje ste imali sa voljenom osobom i taj osećaj vam ne da mira. Nemojte da radite bilo šta nepromišljeno. Kako vas to ne bi dalje mučilo, pokušajte da komunicirate na pristojan način, bez sukoba.

ZDRAVLJE: Mogući problemi zbog loše krvne slike. Posavetujte se sa lekarom, kako da ishranom poboljšate svoje stanje.

RIBE

POSAO: Ugrozićete sopstvene interese ako budete reagovali u afektu ili preterano burno na neke situacije. Pokušajte da se izdignete iznad stvari koje vas brinu. Ukoliko imate sugestije, pokušajte da ih saopštite mirno ili ih ostavite za neku drugu priliku.

LJUBAV: Bračni partner je umoran od svega, jer ima osećaj da se on jedini trudi da ostvari boljitak u odnosu. Potrebno je da sarađujete sa njim ako želite da rešite probleme. Imate malo osećaja i za njega i njegove potrebe.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate. Svojim pozitivnim stavom delujete i na druge, koji rado borave u vašem društvu.

Komentari (1)

Loading
Ich

18.11.2022 09:00

Ja sam vec davno izbacio ove ljude iz mog zivota.