DAME BIRAJU Žene ova 3 horoskopska znaka vole mlađe muškarce
Foto: Shutterstock

Postoje žene koje itekako imaju potrebe da budu sa dosta mlađim frajerima.  Ali to im se ne treba odmah vezivati za zrelost u bilo kom smislu te reči. Naravno da postoje žene koje su itekako svesne sebe i svojih kvaliteta i koje isto tako itekako ističu da vole mlađe tipove. 

U nastavku teksta vam otkrivamo koji su to horoskopski znaci, odnosno žene koje isključivo sebe mogu u ljubavnom odnosu zamisliti mlađim muškarcem.


Ovan

Ovnovi su vrlo impulsivne naravi, zato žene Ovnovi često biraju mlađe muškarce jer starijima deluju nezrelo i previše zaigrano.

Bik

Žene Bikovi imaju urođenu potrebu da nekoga zaštite, zato ih često privlače mlađi muškarci. U vezi žele nekoga ko će im se diviti i ko će računati na njihovu podršku, pa mlađi muškarci postaju idealan izbor.

Rak

Žene u znaku Raka su najsklonije biranju mlađih muškaraca za vezu. Njihova urođena potreba da se brinu o nekome ih čini idealnim partnerkama nekom mlađem ko je to spreman i da prihvati. Nažalost, ponekad znaju da preteraju pa počnu da se ponašaju kao majke, umesto kao devojke.

Komentari (0)

Loading