HOROSKOP ZA PERIOD VLADAVINE STRELCA Saznajte šta vaš znak očekuje od 22. oktobra do 23. novembra
Foto: Pixbay

Sunce ulazi u znak Strelca 22. novembra i ostaje u ovom znaku sve do zimske kratkodnevnice 21. decembra 2022. godine. Očekuju nas razna planetarna depavanja, a na početku vladavine Strelca započinjemo sa mladim Mesecom u baš tom znaku koji će nas udaljiti od energije pomračenja Krvavog Meseca iz 8. novembra i doneti nam nove vibracije.

Jupiter, vladajuća planeta Strelca, takođe je aktivna u ovom trenutku, stacionirajući direktno istog dana kada i Mlad Mesec. Jupiter je retrogradan od jula, tako da možemo primetiti da se teme iz ovog vremena vraćaju u našu svest. Kako ulazimo u decembar, Sunce se poravnava sa Kraljevskom zvezdom Antares, aktivirajući visokofrekventnu Zvezdanu kapiju koja nam može pomoći da uravnotežimo vezu između srca i uma.

Neptun takođe kreće direktno 3. decembra, što donosi povoljniju energiju. Polako se približavamo punom Mesecu u Blizanacima 7. decembra koji aktivira energiju retrogradnog Marsa. Ostatak vladavine Strelca biće mirniji i harmoničniji.

Saznajte šta vašem znaku predviđa mesečni horoskop dok je Sunce u Strelcu od 22. novembra do 22. decembra 2022. godine:

Ovan

Jupiter, planeta ekspanzije, obilja i zlatnih prilika, sprema se da uđe u vaš znak, gde će ostati narednih meseci. Dok ste okusili ovu energiju od 10. maja do 28. oktobra 2022, Jupiter neće zvanično učiniti vaš Zodijak domom do 20. decembra 2022. Kada Jupiter uđe u vaš znak primate neke od najboljih energija za proširenje svog života, stvaranje mogućnosti za sebe i dobijanje obilja!Tokom sezone Strelca morate se usredsrediti na dovođenje stvari u red, upravljanje svojim poslovima i organizovanje. Iskoristite ovu sezonu da povežete sve labave krajeve i zatvorite stvari koje više nisu važne. Mlad Mesec u znaku Strelca 23. novembra je savršena prilika da unesete svežu novu energiju u svoj život, pa je iskoristite da pomognete u bilo kakvom raščišćavanju. Ovaj mlad mesec takođe može izazvati potrebu da razgovarate sa voljenom osobom o tome kako se zaista osećate. Koristite vladavinu Strelca da podstaknete svoj kreativni duh, da se bavite svojim željama i fokusirate se na ono što vas osvetljava. Kraj godine je uvek naporno vreme, pa odvojite vreme da se usredsredite na svoj kreativni izraz - to će vam biti od koristi! Retrogradni Mars je veoma aktivan pod punim Mesecem 7. decembra u Blizancima, i može se desiti da vam na putu dođu neki novi uvidi ili informacije koje vam pomažu da donosite odluke ili osećate veći osećaj jasnoće. Od 18. do 20. decembra, kako se približavamo kraju sezone Strelca, suočićete se bliže sa svojim emocijama i mislima.

Bik

Pomračenja će se nastaviti na vašoj osi zodijaka i 2023. godine, ali će biti mnogo nežnija od onih koja su isporučena 2022. Pomračenja 2023. su više o mogućnostima i novim počecima, tako da je to definitivno nešto čemu se treba radovati! Uz svu ovu promenu i priliv energije u vazduhu, važno je tokom sezone Strelca da se fokusirate na to kako možete da budete što opušteniji. Mogu pomoći vežbe disanja i boravak u prirodi. Mlad Mesec u Strelcu 23. novembra aktivira vašu vladajuću planetu Veneru koja vas podstiče da se usredsredite na sopstvenu vrednost i ono što zaista cenite. Pod ovim mladim Mesecom, možda ćete morati da donesete neke važne odluke u vezi sa vašim finansijama ili vezom. Kako se krećemo u decembar, Sunce se poravnava sa Kraljevskom zvezdom, Antares, aktiviranje Zvezdane kapije. Ova energija će biti prisutna od 2. do 4. decembra i možemo je koristiti da se povežemo sa svojim emocijama i da unesemo ravnotežu u naše mentalno stanje. Pun Mesec 7. decembra će verovatno biti promenljiv i izazvati neke uzavrele emocije u svetu oko nas. Energija oko ovog punog Meseca može biti izazovna, zato se usredsredite na to da očuvate mir u svom srcu i ne dozvolite da vas negativna energija okruženja povuče. Sezona Strelca je zaista vreme za "punjenje baterija", opuštanje i poverenje u put kojim idete.

Blizanci

Strelac sedi naspram vas na točku zodijaka, tako da će vam ova sezona uvek biti značajna. Posebno će se bazirati na vaše odnose i energiju davanja i primanja u vašem životu. U Blizancima 7. decembra dolazi i Pun Mesec, koji će, iako nosi promenljivu energiju, za vas biti jedan od glavnih događaja sezone. Kada pun Mesec padne u vašem znaku Sunca, kaže se da deluje kao ključ, pomažući da se otključa dublja unutrašnja mudrost. Mars neće biti spreman da napusti vaš znak Blizanaca do marta 2023. Ovo je fantastično dugo vreme da se Mars nalazi u jednom znaku, pa iskoristite ovu energiju u svoju korist! Dok je Mars u retrogradnom stanju, odlično je vreme da razmislite o svojim postupcima i motivacijama. Da li su još uvek usklađeni sa onim što želite da budete? Da li su vaše motivacije podstaknute strahom ili egom, ili vašim srcem? Mlad Mesec 23. novembra biće usredsređen na naše vrednosti, posebno kada je u pitanju ljubav. Ovo nije samo ljubav koju imamo prema drugima, već ljubav koju imamo prema sebi. Ovo je naporna sezona za vas i bićete pred izazovom da se vratite u svoj centar i fokusirate se na ono što je zaista važno.

HOROSKOP ZA PERIOD VLADAVINE STRELCA Saznajte šta vaš znak očekuje od 22. oktobra do 23. novembra

Foto: Shutterstock

 

Rak

Sezona Strelca je vreme da se fokusirate na radost, zabavu i igru. Ako ste život shvatali previše ozbiljno, ova sezona može biti kao dašak svežeg vazduha, podsećajući vas da se razvedrite i aktivirate tu unutrašnju iskru. Iako može biti teško osloboditi kontrolu i otpustiti brige, ponekad samo skretanje pažnje na smeh, zabavu i lakoću može pomoći u stvaranju promene. Mlad Mesec u znaku Strelca 23. novembra biće savršeno vreme da odredite nameru oko ovoga ili da isplanirate izlazak. Ako se osećate još avanturističkije, ovo je dobar mlad Mesec da planirate putovanje negde gde niste bili ili čak da probate nešto što nikada ranije niste radili. To vam može pomoći da otvorite nove delove vaše svesti i da vam pruži novu perspektivu. Dok putujemo u decembar, Sunce se poravnava sa Kraljevskom zvezdom, Antares, aktiviranje Zvezdane kapije energije visoke frekvencije - aktivira našu emocionalnu inteligenciju, pomažući nam da se povežemo sa dubljim porukama našeg srca. Pun Mesec 7. decembra nosi promenljivu energiju koja može delovati prilično uznemirujuće. Kako vama vlada Mesec, uvek ćete osećati njegove dolaske i odlaske sa većim intenzitetom. Emocije su možda na visokom nivou pod ovim punim mesecom, pa ako se osećate preopterećeno, neka vam bude prioritet da napravite nekoliko koraka unazad, duboko udahnite i ponovo uspostavite ravnotežu, piše Sense.rs.

Lav

Postavite čvrste granice o tome čemu želite da se posvetite. Sezona Strelca počinje sa Strelčevim mladim Mesecom 23. novembra. Ovaj mlad Mesec pokreće novi lunarni ciklus, oslobađajući nas od energija pomračenja sa kojima radimo od kraja oktobra. Ako su vam pomračenja izazvala nešto teško, ovaj mlad Mesec može doneti uzdah olakšanja, a možda čak i novu novu perspektivu. Ako je nešto očišćeno iz vašeg života, dobra je prilika da počnete da razmišljate o novom semenu koje želite da posadite. Venera, planeta ljubavi, odnosa, novca i stvari koje cenimo, veoma je aktivna pod ovim mladim Mesecom, tako da ova područja mogu doći u fokus. Možda ponovo usklađujete šta ljubav znači za vas, ili možda fokusiranje na vaše vrednosti i ono što je zaista važno. Budući da ste znak koji veoma pokreće srce, verovatno ćete snažno osetiti ovu energiju. Koristite ga da prigrlite svoja prava osećanja i da unesete ravnotežu u vezu između uma i srca. Pun Mesec 7. decembra u znaku Blizanaca povećava rizik da u ovom trenutku kruže neke promenljive vesti. Možemo se osećati nesigurno u pogledu budućnosti ili neprijatno zbog onoga što je došlo. Dobra vest je da će ove emocije verovatno brzo proći.

Devica

Sezona Strelca se otvara mladim Mesecom 23. novembra. Ovaj Mlad Mesec predstavlja početak novog lunarnog ciklusa i pomaže da se donekle razdvoje između nedavnih energija pomračenja. Budite otvorenog uma i vidite gde možete da izazovete sebe da naučite nove stvari, prihvatite razlike i da čujete ili istražite drugu stranu priče. Možda ćete se samo iznenaditi! Jupiter ima snažan planetarni uticaj pod ovim mladim Mesecom, ne samo zato što njime vlada Strelac, već i zato što se usmerava istog dana kada i Mlad Mesec. Jupiter je ušao u Ribe. Dok Ribe sede naspram vas na točku zodijaka, možda ste takođe primetili da su ove oblasti kreativnopsti istaknute kada su u pitanju vaši odnosi. Možda ste uspeli da olakšate buđenje onima oko sebe ili da na neki način prenesete svoje intuitivne darove drugima. Dok se Jupiter sprema da zauvek napusti Ribe 20. decembra 2022. godine, ostaviće dar svesti, uvida i inspiracije, pa budite sigurni da pazite na darove koje ova planeta ostavlja. Pun Mesec u Blizancima 7. decembra može pojačati rizik od konflikta. Bez obzira na to šta se dešava pod ovim punim mesecom, možete da iskoristite deo ove vatrene energije da napunite baterije i da se zalažete za ono u šta zaista verujete.

Vaga

Šta god je izašlo na videlo, sada je spremno da se transformiše, usled energije mladog Meseca u Strelcu. Vrhunac 23. novembra, ovaj mlad Mesec ima moć da donese neke nove uvide, nove inspiracije, i mudriji i možda još zreliji način gledanja na stvari. Možda ćete se osećati spokojno sa nečim što vam je smetalo ili ćete jednostavno osećati da prihvatate sve što ste našli da vreba u senci. Ovaj mlad Mesec se zaista oseća kao dašak svežeg vazduha, zato pozdravite njegovu energiju u svoj život i vidite kako vas ova sveža energija inspiriše da podelite dublji deo onoga što jeste. Možda ćete čak otkriti da vam povezivanje sa ovim dubljim delom sebe omogućava stvaranje značajnijih odnosa, posebno sa svojom porodicom. Na vrhuncu 7. decembra, pun Mesec nosi neku promenljivu, nestalnu energiju. Budite nežni prema sebi tokom ovog punog Meseca, jer je malo ljut. Umirite se i privučite obilje!

HOROSKOP ZA PERIOD VLADAVINE STRELCA Saznajte šta vaš znak očekuje od 22. oktobra do 23. novembra

Foto: Pixbay

 

Škorpija

Mlad Mesec u Strelcu pada 23. novembra, ubrzo nakon što Sunce napusti vaš ugao Zodijaka. Ovaj mlad Mesec aktivira vaše odnose, oblast koja je bila pojačana poslednjih meseci. Ovaj mlad Mesec traži od vas da razjasnite kako se zaista osećate kako biste to mogli da prenesete onima do kojih vam je stalo. Kada budemo jasni o tome kako se zaista osećamo, postaje lakše komunicirati i dati drugima do znanja šta nam je potrebno od njih. Iskoristite energiju ovog mladog Meseca da uradite upravo to i da priznate šta vam je potrebno i šta želite da napredujete. Mlad Mesec traži od vas da razjasnite kako se zaista osećate kako biste to mogli da prenesete onima do kojih vam je stalo. Kada budemo jasni o tome kako se zaista osećamo, postaje lakše komunicirati i dati drugima do znanja šta nam je potrebno od njih. Iskoristite energiju ovog mladog Meseca da uradite upravo to i da priznate šta vam je potrebno i šta želite da napredujete. Pun Mesec dostiže vrhunac 7. decembra u znaku Blizanaca. Ovo je promenljiv pun Mesec koji sa sobom nosi neku zagrejanu energiju. Emocije su možda velike, ili se možda samo osećate uznemireno ili neprijatno zbog nečega. Ovaj pun Mesec je napunjen, ali takođe nudi dar da se povežemo sa našim strastima i onim što nas zaista motiviše.

Strelac

Kako sezona Strelca počinje, 23. novembra imamo vrhunac mladog Meseca. Ovaj Mlad Mesec je vaša šansa da posadite novo seme u svom životu. Ako postoji nešto što želite da manifestujete, nešto što želite da stvorite za sebe, ovo je mlad Mesec da to uradi! Napravite listu svih stvari koje možete da uradite da biste ovo kreirali, a koje su trenutno u vašoj moći, a zatim koristite energije mladog Meseca kao inspiraciju za početak. Svaki napor uložen pod energijama mladog Meseca biće uvećan, posebno kada padne u vaš znak. Ako vaš rođendan padne u roku od 3-4 dana od ovog mladog Meseca, energija će vam biti još veća! Kako putujemo dublje u godišnje doba, Sunce se susreće sa fiksnom zvezdom, Antaresom. Antares takođe može aktivirati našu vezu između srca i uma, pomažući da se njih dvoje dovedu u veći osećaj ravnoteže. Tokom ovog vremenskog perioda, Neptun, planeta iluzije, duhovnosti i bezuslovne ljubavi, stanice se usmeravaju nakon što su nekoliko meseci bile retrogradne. Ovo ima moć da prve dane decembra učini neverovatno svetlim i veoma osetljivim. Takođe, možete shvatiti da vam je jasno oko stvari koje su vam bile maglovite ili zbunjujuće. 7. decembra imamo pun Mesec Blizancima, koji nosi nešto nestabilne energije zahvaljujući prisustvu Marsa. Emocije mogu biti zagrejane i možda ćete se osećati uznemireno ili frustrirano zbog načina na koji se stvari odvijaju. Osećajte se u njima od 18. do 20. decembra, dok Sunce prelazi ovu tačku. Kako se sezona bliži kraju, bićete na dobrom putu.

Jarac

Možda postoji želja da se stvari završe kako biste se odmorili pre nego što vaša horoskopska sezona počne. Mlad Mesec u znaku Strelca 23. novembra je dobra prilika da počnete da uklanjate stvari sa liste obaveza i delegirate zadatke. Dovedite svoje prioritete u red tako što ćete suziti fokus i posvetiti se samo onome što je zaista neophodno. Možda ćete želeti da proverite i svoje mentalno zdravlje da vidite da li vas vaše misli možda iscrpljuju. Ako već niste, odvojite vreme za boravak u prirodi ili praksu vođenja dnevnika, što više vremena posvetite ovome, to ćete postati fokusiraniji, usklađeniji i produktivniji! Ova jednostavna vizualizacija, zajedno sa nekim postavkom namere, može vam pomoći da maksimalno iskoristite ovu prelepu Antares energiju. Za referencu, energija će biti na vrhuncu od 2. do 4. decembra. Nakon ovoga, imamo pun Mesec Blizanci koji će 7. decembra izaći visoko na noćno nebo. Ovaj pun Mesec nije tako težak kao pomračenje punog Meseca prošlog meseca, ali nosi neku promenljivu energiju. Mars, je veoma aktivan pod ovim punim Mesecom, a pošto je Mars u retrogradnom stanju, zaista će istaći sve njegove karakteristike. Ovo će biti taman na vreme da počne sezona vaših rođendana i odlična prilika da se pripremite za sledeće putovanje oko Sunca!

Vodolija

Saturn se kreće kroz vaš znak od kraja 2020. Kad god Saturn dođe u posetu, život može biti pomalo izazovan. Do marta 2023. Saturn će biti na svojoj sledećoj žrtvi i nikada se više neće vratiti u vaš znak narednih 28 godina! Kao što vidite, Saturn se vraća tako retko da mora da ostavi utisak. Znajte da je sve što vam se dešavalo od kraja 2020. godine bila ogromna prilika da očistite karmičke rane i da se jače uskladite sa onim što zaista jeste. Jednom kada Saturn ode u martu, biće vam lakše osvrnuti se unazad i diviti se putovanju na kojem ste bili. Mlad Mesec u Strelcu 23. novembra donosi talas sveže energije i može vam zapravo pomoći da malo više razmišljate o putovanju na kojem ste bili. Ova sveža energija takođe može pomoći da se oslobodite bilo kakvih osećanja ustajale energije koja se može zaglaviti u vašem telu. Možda ćete morati da dovedete u red svoje prioritete ili prepustite zadatke koji se čine prevelikim da biste ih ispunili pre nego što se kalendarska godina završi. Vrhunac 7. decembra, ovaj pun Mesec nosi neku promenljivu energiju kojom se možda osećate teško za navigaciju. Možda ćemo morati da se čuvamo, postavimo granice i zaštitimo se. Čini se da ovaj pun Mesec takođe pokreće svetske događaje, tako da bi u ovom trenutku mogle da kruže neke izazovne vesti. Kako dolazimo do kraja sezone, Sunce se poravnava sa tako da bi u ovom trenutku mogle da kruže neke šokantne ili izazovne vesti. Takođe, možete koristiti ovu energiju da aktivirate svoj srčani centar, tako da možete osetiti više ljubavi kakva jeste.

Ribe

Odmah nakon što počne sezona Strelca, Jupiter planeta ekspanzije, obilja i mogućnosti, postaje direktno u vašem znaku. Jupiter je obilazio Ribe od maja 2021, ali se sada sprema da spakuje kofere i ode, da se ne vraća ponovo narednih 12 godina. Jupiterov poslednji boravak u Ribama pomaže da vam donese novu priliku ili veće obilje. Možda ćete otkriti da se vaš trud konačno isplati! Jupiterove stanice usmeravaju isti dan kao i Strelčev mlad Mesec. Ovo je sve 23. novembra, tako da je ovo zaista prepun dan za postavljanje nekih namera, meditaciju i zasađivanje semena za budućnost. Od 2. do 4. decembra, Sunce se poravnava sa i dodatno podržan od Univerzuma. Zato maksimalno iskoristite ovu energiju! Ako ste radili posao, možda ćete čak otkriti da Jupiterov poslednji boravak u Ribama pomaže da vam donese novu priliku ili veće obilje. Možda ćete otkriti da se vaš trud konačno isplati! Jupiterove stanice usmeravaju isti dan kao i Strelčev Mlad Mesec. Ovo je sve 23. novembra, tako da je ovo zaista prepun dan za postavljanje nekih namera. Sunce se poravnava sa i dodatno podržan od Univerzuma. Zato maksimalno iskoristite ovu energiju! Ako ste radili posao, možda ćete čak otkriti da Jupiterov poslednji boravak u Ribama pomaže da vam donese novu priliku ili veće obilje. Možda ćete otkriti da se vaš trud konačno isplati! Pun Mesec u znaku Blizanaca može da bude vreme oslobađanja, tako da je verovatno sigurno reći da sve što dođe treba da se otpusti. Ako osećate zagrejane emocije, nemojte ih potiskivati kao način da ih otpustite, umesto toga dozvolite sebi da ih zaista osetite, dozvolite im da prođu kroz vas, a onda će se otpuštanje desiti organskije i prirodnije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading