ZA NJIH ĆE 2023. BITI NAJBOLJA GODINA U ŽIVOTU Ova 3 znaka će imati neverovatnu sreću u ljubavi
Foto: Youtube/Printscreen

Astrolozi upozoravaju da će naredna godina, 2023, biti prilično teška, a posebno će zadavati muke nekim znacima horoskopa. Ipak, ima i onih koji će 2023. pamtiti kao najbolju godinu u svom životu. Čak i ako su digli ruke od ljubavi i romanse, ovi znaci će upoznati svoje srodne duše... Evo o kome je reč!

Bik

Godišnji horoskop za 2023. kaže da će naredna godina biti veoma povoljna za brak i ljubavne veze. Pošto je ljubav veoma važna u  životu Bika, mogu da računaju da će im ova godina biti nezaboravna. Posebno je povoljna za one koji razmišljaju o braku. Od početka godine do 6. marta 2023. Merkur će tranzitirati u devetoj kući kao vladar druge i pete kuće ovog znaka. Rezultat je neverovatna sreća koja će pratiti Bikove na polju ljubavi, bilo da su do tada bili slobodni, bilo da su u stabilnim i jakim vezama.

Tokom prva tri meseca u 2023. stvoriće se veze koje će biti sudbinske i koje će promeniti živote predstavnika ovog znaka Zodijaka. Bikovi koji započnu novu vezu u ova prva tri meseca verovatno će se venčati na kraju godine.

Škorpija

Očekuje vas godina ispunjena ljubavlju. Oni koji su još uvek slobodni imaće priliku da izgrade jake veze, pa čak i da osnuju porodicu. Oni koji žele da stupe u brak, želja će im se ispuniti tokom prva četiri meseca naredne godine. Parovi koji su se razdvojili dobiće priliku da poprave veze i stvore jake i stabilne odnose koji će dugo trajati. Svim nesporazumima dolazi kraj.

U junu i julu neko treći bi mogao da unese napetost u vaš ljubavni odnos. Od 22. januara do 15. februara 2023. Venera će tranzitirati u vašem četvrtom polju. U ovom periodu neudate Škorpije će imati priliku da nađu životne partnere, a oni koji se u ovom periodu udaju dobiće veliki novac od svekra i najskuplje poklone.

Vodolija

Od 15. februara do 12. marta 2023. Venera će proći kroz vašu drugu kuću. Zahvaljujući tome, oni koji su u vezama i brakovima će drastični popraviti odnose, sve nesuglasice će sa lakoćom rešavati, a ljubav će bukvalno cvetati. 

Od 12. marta do 6. aprila 2023. Venera će proći kroz vašu treću kuću, a tokom ovog perioda više ćete privlačiti suprotni pol, tako da će sve prštati od avanura, romanse, ali i sudbonosnih susreta.

Komentari (0)

Loading