HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 10. NOVEMBAR Nesporazum sa nadređenima Devicu bi mogao skupo da košta, Jarac će doživeti veliko poniženje, a Ribe čeka ljubavna avantura
Foto: Printscreen/instagram

OVAN

POSAO: Nije vam problem da jasno pokažete koji je vaš interes i da se izborite za ono što vam pripada. Vi ste veoma borbeni i u pravom trenutku umete da se zauzmete za sebe! Saradnici vas veoma dobro poznaju i znaju da se prema vama ne mogu ponašati neodgovorno.

LJUBAV: Pokažite osobi koja vam se dopada šta mislite i osećate kada je ona u pitanju i bićete zadovoljni ishodom... Možete da očekujete veoma lepa dešavanja na emotivnom polju!

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa disajnim putevima, izbegavajte duvanskim dim. Povišena temperatura, kao i učestao kašalj ukazuju na veći problem.

BIK

POSAO: Možete imati manjih problema sa sitnim troškovima koji su se nagomilali u prethodnom periodu i koji su vam ranije predstavljali daleko manje opterećenje. Napravite plan.

LJUBAV: Počeli ste da sumnjate u svoju sposobnost da voljenu osobu zadržite pored sebe... Vreme preispitivanja je došlo, ali ne treba da preterujete sa samokritikom ovaj put. Morate znati koliko vredite, poraditi na svom samopouzdanju.

ZDRAVLJE: Hormonalne promene su moguće, a usled njih i manji zdravstveni problemi. Odlazak kod endokrinologa bi vam mogao ukazati na određenu terapiju.

BLIZANAC

POSAO: Potrudite se da ne propustite novu poslovnu priliku koja vam kuca na vrata. Ukoliko sebi sada dopustite nedostatak koncentracije, to će vas koštati veoma skupo. Ukoliko ste toga svesni, prepustite odluke onima koji su sada sposobniji.

LJUBAV: Vi znate, duboko u sebi, da ste svoje srce dali samo jednoj osobi... Ipak, druga strana se pita da nije malo kasno za izlive emocija sada, nakon svih vaših grešaka iz prošlosti...

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa niskim pritiskom, jedite redovnije i unosite dovoljno tečnosti. Izbegavajte gazirana pića i alkohol.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 10. NOVEMBAR Nesporazum sa nadređenima Devicu bi mogao skupo da košta, Jarac će doživeti veliko poniženje, a Ribe čeka ljubavna avantura

Foto: Shutterstock

 

RAK

POSAO: Danas ste skloni iluzijama i lako možete biti uvučeni u neke loše poslove od strana osoba u koje ne biste smeli da imate poverenja... Pokušajte da razgraničite neke stvari.

LJUBAV: Moguće je da ste se zaljubili u osobu koja mora daleko da otputuje, a vi niste sigurni da li ste spremni za vezu na daljinu... U sebi se lomite da priznate osećanja. Budite otvoreni prema partneru.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa depresijom i melanholijom. Posvetite se sebi danas. Pokušajte svoje probleme da iznesete najbližim osobama, kako biste našli zajedno rešenje.

LAV

POSAO: Povoljan je dan za pokretanje novog poslovnog projekta sa osobom koja vam dolazi iz kruga prijatelja. Ukoliko ste ovako nešto dugo planirali, bićete zadovoljni! To će biti obostrano zadovoljstvo, ali i korist.

LJUBAV: Možete da očekujete priliku za novo poznanstvo sa osobom koja će na vas delovati magnetski privlačno. Uradićete sve ono što je u vašoj moći da zadržite kontakt sa njom.

ZDRAVLJE: Potrebna vam je umerena fizička aktivnost, poradite na tome u skorije vreme. Plivanje ili čak ples bi vam mogao doneti mnogostruku korist, zadovoljstvo, kondiciju.

DEVICA

POSAO: Ukoliko budete došli do nekog nesporazuma sa nadređenima danas, budite spremni da ostanete prekovremeno, kako biste neke stvari razjasnili i izneli sasvim direktno. Otvoren razgovor, iskrenost svakako vam mogu doneti dodatne poene kod predpostavljenih. Sada će vas posmatrati na sasvim drugačiji način.

LJUBAV: Voljena osoba smatra da joj se niste dovoljno posvetili i da neke njene probleme niste shvatili dovoljno ozbiljno... Ako ne želite da dođe do udaljavanja, poradite na tome.

ZDRAVLJE: Ukočenost i bolovi u leđima vas mogu mučiti tokom čitavog dana.

 

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 10. NOVEMBAR Nesporazum sa nadređenima Devicu bi mogao skupo da košta, Jarac će doživeti veliko poniženje, a Ribe čeka ljubavna avantura

Foto: pexels.com

 

VAGA

POSAO: Ukoliko ste planirali odlazak u inostranstvo, moguće je da se to iz određenih razloga sada odlaže... Nema potrebe da budete preterano razočarani zbog toga, dolazi vam bolja prilika. U međuvremenu, mogu vam se ukazati bolje prilike, koje sbvakako ne biste trebali ispustiti.

LJUBAV: Sa osobom koja vam se dopada imate veoma zanimljivu i pre svega opuštenu komunikaciju, kroz koju tokom dana možete doći i do malo konkretnijih pomaka...

ZDRAVLJE: Slaba cirkulacija u predelu nogu vam može stvarati manje probleme. Odlazak kod interniste je neophodan, kako biste našli uzrok problema, ujedno i dobili odgovarajuću terapiju.

ŠKORPIJA

POSAO: Ne treba da brinete ako ste novčanu pozajmicu dali osobi u koju imaze dovoljno poverenja. Možete da računate da će sve biti onako kako ste se dogovorili.

LJUBAV: Postoji u vama i dalje neki osećaj koji vam ne da mira, iako vas partner svim silama ubeđuje da je sve uredu i da nema razloga za brigu... Ipak ste prilično skeptični. Prepustite sve vremenu, jer kada bolje razmislite, nemate drugu alternativu.

ZDRAVLJE: Osetljiv urogenitalni trakt, mogući su manji problemi sa infekcijama ili gljivicama. Obavezan je odlazak kod lekara radi odgovarajuće terapije.

STRELAC

POSAO: Težite tome da neke obaveze eskivirate. Niste dovoljno posvećeni svom poslu danas, imate jednostavno manjak interesovanja... Povedite računa da ne dođe i do manjka na kartici. To bi za vas bilopogubno na duži vremenski period.

LJUBAV: Pojavila vam se osoba koja je na vas ostavila veoma jak utisak i ne možete da dočekate priliku za nov susret! Uradite ono što je do vas da se komunikacija pokrene!

ZDRAVLJE: Moguće alergijske reakcije, prilično ste osetljivi danas, pa povedite više računa. Potrebna vam je i promena dosadašnje terapije, koja ne daje očekivane rezultate.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 10. NOVEMBAR Nesporazum sa nadređenima Devicu bi mogao skupo da košta, Jarac će doživeti veliko poniženje, a Ribe čeka ljubavna avantura

Foto: Pixabay

 

JARAC

POSAO: Preopterećeni ste brojnim sitnim obavezama koje morate da završite do kraja radnog vremena. Izjeda vas to što su nekom drugom povereni važniji projekti, a vama mrvice. Pitate se čime ste zaslužili tu vrstu poniženja, kada ste svesni koliko vredite i koliko ste se do sada davali.

LJUBAV: Polako i sami dolazite do zaključka da jedino ako iskreno pokažete svoje emocije možete da poboljšate odnose sa emotivnim partnerom... Potrudite se da tako i bude.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta vam može stvarati manje probleme, povećajte unos vitamina, minerala.

VODOLIJA

POSAO: Imaćete mogućnost da ostvarite manji napredak na poslovnom planu danas. Svaki uspeh, čak i mali, je ipak uspeh i ne treba da budete preterano skromni u ovom slučaju.

LJUBAV: Možete da očekujete da će vam zanimljiv susret sa osobom koja je malo mlađa od vas, probuditi euforiju i uzbuđenje koje niste osećali neko duže vreme. zadovoljni ste i srećni zbog toga što je neko uspeo da pokrene osećanja u vama.

ZDRAVLJE: Prolazna glavobolja vam može stvarati manje probleme u prvom delu dana. Nemojte dozvoliti da ona pređe u migrenu, hroničnu bolest, koju ne možete izlečiti.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete solidan dan. Veoma ste sposobni i umete da vodite svoj privatni posao na pravi način, sve dok vam se u to ne umeša određena ženska osoba sa strane. Koleginice držite po strani i ne dozvolite da se na bilo kakav način upliću u vaše poslovanje, ukoliko ne želite da pretrpite poraz.

LJUBAV: Pored trenutnog partnera ne osećate isti novo uzbuđenja kao ranije i pitate se da li je došlo vreme za neke nove avanture... Vi sami najbolje znate koliko ste ispunjeni ili niste.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa stomakom i organima za varenje, pripazite na ishranu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading