HOROSKOP ZA MESEC U OPADANJU OD 9. DO 23. NOVEMBRA Uradite ove 4 stvari i sreća će se useliti u vaš život
Shutterstock

Prema astrolozima svaka mesečeva faza ima određeno značenje i energiju, a od 9. do 23. novembra Mesec je u opadanju. 8. novembra imali smo pun Mesec u Biku i njegovo pomračenje, a sada njegova svetlost opada kako se približava mladom Mesecu 23. novembra.

Šta je povoljno uraditi za sebe u opadajućoj fazi Meseca prema horoskopu?

1. Kreativna energija - U periodu kada Mesec opada, postaje lakše pronaći inspiraciju. Imaćete puno ideja i posebno će vas radovatikreativni poslovi, koji osim sreće, mogu doneti i bolju finansijsku situaciju. Foksuirajte se na umetnost, dekoraciju, osmišljavanje novih koraka ka postizanju cilja. Kreativnost je ta koja u narednim danima može olakšati stresne situacije.

2. Kupovina - Ukoliko planirate veću kupovinu, kada je Mesec u padu, puno je lakše da dobijete važne informacije i da donesete dobre odluke. Pažljivo osmislite strategiju kada je reč o kupšovini i ulaganju novca. Kada imate dobar plan, sve će ići glatko, piše Sensa.rs.

3. Briga za sebe i zdravlje - Pokušajte da se rasteretite do kraja novembra. Fokusirajte se na zdraviju ishranu i umerenu fizičku aktivnost. Slušajte signale koje vam telo šalje, foksuirajte se na stanje svog uma. Provodite više u prirodi, a šetnja kroz obližnji park ili šumu biće odličan vid meditacije.

4. Završite započeto - Sada ništa ne odlažite, već odraditie složene zadatke i projekte koje dugo ostavljate po strani. Što je period bliži mladom Mesecu, teže je fokusirati se na zadatke. Zato iskoristite vreme od 9. do 18. novembra kako biste raščistili sve staro i otvorili prostor u životu za novo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading