Ne umeju da se kontrolišu: Tri horoskopska znaka koja obožavaju da troše novac
Foto: Shutterstock

Strelac

Strelci puno rade, pa im nije teško da zarade novac, ali imaju problem sa čuvanjem novca. Ako požele da odu na neku avanturu ili izlet, ni ne pitaju za cenu ili troškove, oni će to učiniti. Stanje na računu uvek pokušavaju mentalno da prate, ali neretko se (neugodno) iznenade kad vide koliko su stvarno potrošili.

Nikad ne razmišljaju o dugovima, ceni, vođenja računa, mesečnim troškovima i svaki put ih ponovo računi i dugovi ulove nespremne. Oni su odavno izabrali - radije će imati bezbroj avantura, nego veliki bankovni račun.

Ribe

Ribe će dati i poslednji dinar beskućniku ili nekome za koga smatraju da im novac treba više nego njima samima, pa makar to značilo da će par dana ići na posao bez ijedne pare.

Pripadnici ovog znaka su jako nesebični i na prvom mestu su im uvek drugi ljudi. Oni će uvek donirati dobrotvornom društvu, beskućnicima, skloništu za životinje ili platiće izlet i tuđem detetu.

Vole da imaju novac jer ih najviše veseli da planiraju kome će koliko pokloniti i kako s njima mogu da pomognu svojoj okolini. Nakon što su poklonili svima kojima treba, ako Ribama ostane koji dinar više najverovatnije će uložiti u knjige o umetnosti, muziku ili će otići na mesto koje ih inspiriše.

Vodolija

Vodolije ne mogu da odole novoj tehnologiji. Oni su u onoj grupi ljudi koju celu noć čekaju u redu ispred prodavnice kako bi kupili najnoviji mobilni telefon ili igricu. Istražili su, odlučili su šta žele i samo čekaju da to nešto izađe na tržište.

Radije bi imali novi laptop nego štedni račun, i iako prolaze kroz periode kad pokušavaju da uštede i ponašaju se odgovorno, nedosledni su i prvom prilikom će taj ušteđeni novac potrošiti na novu igračku.

Komentari (0)

Loading