HOROSKOP ZA UTORAK, 8. NOVEMBAR Ovan ulazi u finansijske probleme, Bik će rešiti sukob sa partnerom, a Ribe moraju hitno kod lekara!
Foto: GettyImages

OVAN

POSAO: Troškove koje pravite polako izmiču svakoj kontroli. Neophodno je da polako dođete do toga da se bolje organizujete na tom planu kako ne biste ušli u veće finansijske probleme.

LJUBAV: Moguće je da ste počeli da gajite veoma jake emocije prema osobi rođenoj u znaku Raka iako je kao dan jasno da ste vas dvoje dva različita sveta. Ipak ćete pokušati.

ZDRAVLJE: Oscilacije u raspoloženju i emocijama su moguće tokom celog dana. Skloni ste usponima i padovima raspoloženja. Takvo stanje potiče od preterane brige, nervoze. Ne umete da se otrgnete od tih misli.

BIK

POSAO: Ukoliko ste nameravali da napravite detaljan plan budućih poslovnih aktivnosti, danas je povoljan dan za to da svoju strategiju razvijete i poboljšate sa svojim saradnicima.

LJUBAV: Ukoliko budete uspeli da stvari sagledate iz druge perspektive shvatićete da ništa nije tako strašno kao što ste u prvi mah pomislili. Uspećete da izgladite sve probleme sa partnerom.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku, mogući su manji problemi sa anemijom. Pojačajte svojuishranu, unosite namirnice bogate hlorofilom, kao što su spanać, blitva, brokoli, kako biste poboljšali hemoglobin.

BLIZANAC

POSAO: Poslušajte savet starijeg kolege koji ima iskrene i dobre namere i želi da vam pomogne. Ukoliko budete dobili neku novu poslovnu ponudu danas, nemojte je odbit. Možda vam se u prvi mah neće učiniti povoljna.

LJUBAV: Razmislite kuda vas vodi vaše promenljivo ponašanje kojim samo dodatno zbunjujete partnera... On odavno nije siguran na čemu ste tačno, potrebno je da razgovarate iskreno sa njim.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate danas, nema razloga za brigu kada je u pitanju zdravlje! Osećate da danas možete sve da postignete, osećate se poletno, puni ste energije.

RAK

POSAO: Na vreme zauzmite stav koji vam je najisplativiji i borite se za svoje interese. Očekuje vas prilično naporan period na poslu, ali ako budete pametni, profitiraćete kasnije.

LJUBAV: Vama je veoma važno da sa voljenom osobom ostvarite stabilnu emotivnu situaciju, pa ćete se maksimalno potruditi da tako i bude. Posvećeni ste stvaranju zajedničkog gnezda.

ZDRAVLJE: Razmislite o dijeti, došlo je vreme da se oslobodite viška kilograma! Izbegavajte brzu hranu, ali i otvaranje frižidera tokom noćnih časova, jer tada ste najpodložniji gomilanju kilograma.

LAV

POSAO: Ponosni ste na stvari koje ste do sada postigli u svojoj struci. Ističete se po brojnim uspesima koje ste ostvarili tokom godina, može se reći da vam se veći deo saradnika divi.

LJUBAV: Ukoliko budete nastavili da održavate tvrdoglav stav u odnosu sa voljenom osobom, možete da računate da ćete biti u problemu. Potrebno je da poradite na svojoj fleksibilnosti.

ZDRAVLJE: Osetljiva koža, moguće iritacije pazite se i nemojte koristiti neproverene kozmetičke proizvode. Svakako nemojte kupovati kozmetičke proizvode na tezgama, već u ovlašćenim kozmetičkim kućama.

DEVICA

POSAO: Imate sve bolje mogućnosti da način da realizujete svoje ideje. Ako se sada budete maksimalno potrudili, kasnije ćete biti prilično zadovoljni ishodom obavljenog posla.

LJUBAV: Iako partner i vi imate sasvim drugačije poglede na svet i drugačija interesovanja, to vas ne sprečava da uživate kada ste zajedno i da se međusobno nadopunjujete.

ZDRAVLJE: Prilično ste osetljivi danas, podložni bolnim i upalnim stanjima, pa povedite računa. Infekcije vas takođe ne mogu zaobići. Visoka temperatura, kašalj, upozorava da se obratite lekaru na vreme.

VAGA

POSAO: Ako budete burno odreagovali u poslovnim okolnostima koje su vas zadesile, možete da računate na neuspeh i na nove probleme. Potrebno je da poradite na svojoj smirenosti. Poznati ste po svojim burnim reakcijama, ne umete da kontrolišete svoje reči, postupke.

LJUBAV: Imate problem sa sujetom u emotivnoj vezi u kojoj ste trenutno, jer ste stekli utisak da partner privlači daleko više pažnje u društvu nego vi - što vam prilično smeta.

ZDRAVLJE: Čuvajte svoju jetru, izbegavajte preteran unos alkohola i gaziranih napitaka. Umete da preterate u svom hedonizmu.

ŠKORPIJA

POSAO: Iskoristite svoju moć ubeđivanja u važnim pregovorima koji vas očekuju. Došlo je vreme da pokažete koliko ste sposobni i da to i naplatite na pravi način! Umete na pravi način da prezentujete svojim poslovnim partnerima ideje koje mogu doneti obostranu korist.

LJUBAV: Možete da očekujete veoma zanimljiv susret sa osobom koja vam je važna, a sa kojom dugo niste imali nikakav kontakt. Radi se o nekome ko zna sve o vašoj prošlosti. Bili ste uvek veoma bliski.

ZDRAVLJE: Možete imati manjih problema sa povredama i opekotinama, budite na oprezu.

STRELAC

POSAO: Očekivanja koje drugi imaju od vas su visoko postavljena. Vi sami najbolje znate da li možete da odgovorite na velike izazove ili ne... Pripremite se za prilično burnu fazu! Ne sumnjate u sebe, alisu vam postavljeni rokovi problem. Ipak, uspećete da se izborite sa svim poslovima koji su vam dati u zadatak.

LJUBAV: Prilično ste ubeđeni u to da je partner sa kojim ste trenutno preterano hirovit i da ne možete da ispunite njegove zahteve. Samim tim, polako i neprimetno se udaljavate od njega.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi vezani za migrenu tokom današnjeg dana.

JARAC

POSAO: Ukoliko se budete maksimalno oslanjali na sebe i sopstvene intelektualne sposobnosti, shvatićete da ste u stanju da sami rešite problem koji je iskrsao na posalu. Verujte svojoj intuiciji - nećete pogrešiti.

LJUBAV: Danas se dobro slažete sa priapdnicima vatrenih znakova: Ovnovima, Lavovima, Strelčevima... Možete da očekujete strastvene i nezaboravne trenutke sa nekim od njih!

ZDRAVLJE: Podložni ste prehladama, krajnje je vreme da poradite na tome da ojačate svoj imunitet. Unosite više vitamina i minerala, ne izbegavajte ishranu bogatu biljnim vlaknima.

VODOLIJA

POSAO: Iako radite prilično stresan posao, ne nedostaje vam energije i volje da nastavite da se borite i da postignete uspeh na svim poljima koja su vam važna! Što imate više obaveza, vi bolje funkcionišete. Rešeni ste i uspećete!

LJUBAV: Možete da očekujete da će vam se pojaviti poznanstvo sa nekom novom osobom koja vam može biti prilično značajna na duže staze u budućnosti.

ZDRAVLJE: Osetljiva pluća, izbegavajte duvanski dim i zagušljive prostorije u kojima ima vlage. Za poboljšanje vašeg zdravlja je potreban duži boravak u prirodi, kao i opuštanje.

RIBE

POSAO: Može se reći da maksimalno dominirate na svom poslu. Uspeli ste da ostvarite prilično pozitivne preokrete pomoću kojih lagano stajete na svoje noge i idete ka boljoj zaradi!

LJUBAV: Posvetite se rešavanju starih nesuglasica koje ste imali sa partnerom. Potrebno je da po tom pitanju pod hitno nešto učinite ako želite da ostanete zajedno. Bilo kakvo odlaganje i zataškavanje problema može biti pogubno po vaš odnos.

ZDRAVLJE: Krvni pritisak varira, što vam stvara razne smetnje. Najbolje bi bilo da mirujete danas. Na vas deluju i vremenski uslovi, a sada dolazi do velikih varijacija, što vam nikako ne prija.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading