HOROSKOP ZA VIKEND Vodoliju čeka novac, napredak u karijeri Blizanci, Škorpiji su ljubav i romansa na prvom mestu
Foto: GettyImages

Ovan

Mesec u Ribama u petak u konjunkciji sa Neptunom, budi vašu nežniju stranu dok prolazi kroz vašu dvanaestu kuću. Kvadrat Mesec-Mars pobuđuje vaš temperament. Na sreću, optimizam koji stvara konjukcija Meseca sa Jupiterom će vas podići iznad sukoba. Subotnja opozicija Venera-Uran donosi promenu u vaše odnose i vaše finansije. Zaustavite se i razmislite pre nego što preduzmete akciju. Uživajte u povezivanju sa srodnim dušama ove nedelje uz pomoć sekstila Mesec-Saturn-Mars.

Bik

U vašem sektoru prijateljstva nalazi se Mesec u Ribama, koji je u konjunkciji Neptuna i Jupitera. To čini ovaj dan idealnim za druženje sa prijateljima. U subotu, Mesec u Ovnu osvetljava snove i mistične poslove u vašoj natalnoj karti. U međuvremenu, opozicija između vaše vladajuće planete, Venere i Urana menja i vaš odnos sa voljenom osobom i vaš odnos sa samim sobom. U nedelju, sekstil Mesec-Saturn-Mars podstiče strast i profesionalne ambicije.

HOROSKOP ZA VIKEND Vodoliju čeka novac, napredak u karijeri Blizanci, Škorpiji su ljubav i romansa na prvom mestu

Foto: pexels.com

 

Blizanci

Konjukcija u petak između Meseca u Ribama, Neptuna i Jupitera donosi vam mogućnosti za karijeru. Podstaknite svoju kreativnost i iskoristite svoju sreću. Subotnji Mesec u Ovnu poziva vas da se igrate sa prijateljima. U međuvremenu, opozicija Venera-Uran donosi promenu u vašem načinu života i promenu u vašoj svesti. U nedelju, sekstil Mesec-Saturn-Mars otežava vam da mirno sedite, tako da ćete stalno imati želju da se razvijate.

Rak

Petak podiže vaše raspoloženje na magične načine dok Mesec u Ribama spaja Neptun i Jupiter u vašoj devetoj kući avanture i ekspanzije. Izađite iz rutine i idite da se zabavite danas. Mesec u Ovnu u subotu stavlja reflektor na vašu karijeru, dok opozicija Venera-Uran donosi promenu u vašim romantičnim i platonskim odnosima. U nedelju, sekstil Meseca prema Saturnu i Marsu jača vaše ambicije.

Lav

Zahvalite se konjunkciji Meseca u Ribama sa Neptunom i Jupiterom za povećanu osetljivost i glas intuicije. Dobro to iskoristite; učinite nešto ljubazno za nekoga i podignite mu raspoloženje. Mesec u Ovnu u subotu insistira da izađete iz zone komfora i sa igrom se krećete kroz život, dok opozicija Venera-Uran donosi promenu u vašu karijeru i život u kući. Nedeljni sekstil Mesec-Saturn-Mars pruža energiju koja vam je potrebna za rešavanje problema u vezi.

Devica

Ljubav i romansa u petak kada je Mesec u Ribama u konjunkciji je sa Neptunom i Jupiterom i osvetljava vašu sedmu kuću partnerstva. Subotnji Mesec u Ovnu osvetljava intimnost, podsećajući vas da nastavite da se udvarate svojoj voljenoj osobi. Opozicija Venera-Uran donosi promenu u pitanjima koja uključuju komunikaciju i vezu, kao i u načine na koje širite svoje vidike. U nedelju, sekstil Meseca prema Saturnu i Marsu podstiče vaše ambicije.

HOROSKOP ZA VIKEND Vodoliju čeka novac, napredak u karijeri Blizanci, Škorpiji su ljubav i romansa na prvom mestu

Foto: pexels.com

 

Vaga

Mesec u Ribama u petak u konjunkciji je sa Neptunom i Jupiterom, usmeravajući vašu pažnju na vaše zdravlje i blagostanje na pozitivne načine. U subotu, vatreni Mesec u Ovnu ističe partnerstvo u vašoj karti, rasplamsavajući strast dok opozicija Venera-Uran donosi promenu i u vaše intimne odnose i u vaše finansije. U nedelju, sekstil Meseca prema Saturnu i Marsu nateraće vas da zacrtate nove pravce i životne mogućnosti.

Škorpija

Ljubav i romansa zauzimaju prvo mesto u petak dok Mesec u Ribama u konjunkciji sa Neptunom i Jupiterom osvetljava vašu petu kuću. Sekstil između vaše vladajuće planete, Plutona i Meseca poboljšava vašu sposobnost komunikacije. Subotnji Mesec u Ovanu naglašava vaše zdravlje i blagostanje, dok opozicija Venera-Uran menja vaše odnose sa drugima, kao i vaš odnos sa samim sobom. U nedelju ćete raditi stvari kod kuće dok je Mesec u sekstilu sa Saturnom i Marsom.

Strelac

Hodaćete po vazduhu početkom vikenda dok Mesec u Ribama spaja Neptun i vašu vladajuću planetu Jupiter. Ovaj tranzit vas podstiče da se fokusirate na dom i porodicu. Mesec Ovan osvetljava romantiku, izazivajući varnice. U međuvremenu, opozicija Venera-Uran donosi promenu u vaš radni život i vaš duhovni život. Nedeljni sekstil između Meseca, Saturna i Marsa daje energiju vašoj komunikaciji i rasplamsava strast sa vašim voljenim, pomažući vam da se povežete na dubljem nivou.

Jarac

Mesec u Ribama u konjunkciji sa Neptunom i Jupiterom u vašoj trećoj kući, praktično insistira da se ovog petka družite sa istomišljenicima. Subotnji Mesec u Ovnu ukazuje na fokusiranost na ognjište i dom dok prolazi kroz vašu četvrtu kuću. Opozicija Venera-Uran donosi promenu u vaše romantične odnose i vaša prijateljstva. U nedelju, sekstil Meseca prema Marsu i vašoj vladajućoj planeti, Saturnu, ispunjava vas nagonom i ambicijom.

Vodolija

Mesec u Ribama u petak u konjunkciji je sa Neptunom i Jupiterom, što vam omogućava da nabrojite dobre stvari u svom životu i poboljšavate finansije dok prolazi kroz vašu drugu kuću. U subotu, Mesec u Ovnu vas poziva da se uključite u projekte zajednice, dok opozicija između Venere i vaše vladajuće planete, Urana, donosi promenu u vašem porodičnom životu i karijeri. U nedelju, Mesec je u sekstilu sa Marsom i Saturnom, produbljujući vaš romantični žar i povećavajući vaše samopoštovanje. Ovo je dobitna kombinacija!

Ribe

Vaš dan počinje sjajem i veselim bojama dok Mesec u Ribama spaja vašu vladajuću planetu, Neptun i Jupiter. Ovo vas ispunjava optimizmom, ljubavlju i dobrim raspoloženjem. Mesec u Ovnu u subotu usmerava vašu pažnju na vaše finansije, dok opozicija Venera-Uran menja način na koji širite svoje vidike i komunicirate sa drugim ljudima. U nedelju, mesečevi sekstili prema Saturnu i Marsu pomažu vam da se pobrinete za kućne projekte, osvetljavajući vašu posvećenost, duhovnost i pozitivnu energiju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading