HOROSKOP ZA PETAK, 4. NOVEMBAR Ovna čeka loš dan na poslu, veliki preokret na ljubavnom planu čeka Vage, a Lav odlaže planove
Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Nećete biti skoncentrisani, pa ćete se više puta vraćati na proces koji je neophodan da bi se određeni posao dovršio.

LJUBAV: Ovog dana je potrebno mnogo tolerancije u ljubavnim odnosima. Moglo bi doći do kulminacije negativnih dešavanja, pa stoga budite oprezni.

ZDRAVLJE: Može doći do pada imuniteta.

BIK

POSAO: Buntovnik u vama vas dovodi do problema i nećete delovati u svom interesu. Razmislite dvaput pre spaljivanja nekih mostova.

LJUBAV: Budite oprezni što se tiče dešavanja na ljubavnom planu, jer će doći do konfliktne situacije.

ZDRAVLJE: Ugroženi su vam vratni pršljeni, bolovi su se vremenom pojačali, pa je neophodan odlazak kod lekara.

BLIZANCI

POSAO: Ogromna količina stresa može umanjiti želju za uspehom. Ne odustajte od planova i verujte u sebe. Uz pomoć saradnika i prijatelja napravićete vrlo značajne poslovne kontakte.

LJUBAV: Imali ste loše momente i još uvek nije vreme da se neke stvari iz prošlosti pokreću. Posvetite se jedno drugom.

ZDRAVLJE: Ukoliko ste stariji pripadnik ovog znaka, imate probleme sa reumom.

RAK

POSAO: Otvaraju vam se nove mogućnosti za zaradu i poslovni uspeh. Za mnoge će ovaj dan biti dan radikalnih promena i veliki korak napred u radu i karijeri.

LJUBAV: Napokon shvatate da je među vama prava ljubav, a to će vam pomoći da razumete jedno drugo.

ZDRAVLJE: Umereno šetajte, bavite se nekom odgovarajućom fizičkom aktivnošću.

LAV

POSAO: Neke važne projekte treba odložiti, jer će okolnosti biti povoljnije. Na neke stvari stavićete tačku i osloboditi se pritiska.

LJUBAV: Stalno nešto čekate u životu, pa tako i veliku ljubav. Nemojte je dugo čekati, već živite život punim plućima, zabavljajte se, tražite svog partnera.

ZDRAVLJE: Infekcije su vam učestale.

DEVICA

POSAO: I dalje ste na postojećoj poziciji, ali opipajte teren za moguće nove poduhvate i promenu posla ili delatnosti. Većini vas, nakon neuspele komunikacije sa pretpostavljenima sledi poslovni preokret.

LJUBAV: Oni koji su u vezi popravljaju svoje narušene odnose i pronalaze način da se sve dovede u neku razumnu meru.

ZDRAVLJE: Dosta voća i povrća bi vam dobro došlo kako bi ste popravili svoju krvnu sliku.

VAGA

POSAO: Već na samom početku dana uspevate sebi da obezbedite profitabilan posao i da učvrstite svoje pozicije.

LJUBAV: Na ljubavnom planu sledi veliki preokret. Ukoliko ste u vezi, shvatate da je došlo vreme da nešto promenite u životu – ili partnera ili pogled u budućnost.

ZDRAVLJE: Mučite muku sa kilogramima.

ŠKORPIJA

POSAO: Imate veliku mogućnost za sticanje određene vrste popularnosti. Dobro se osećate i lepo izgledate, a prate vas i srećne okolnosti.

LJUBAV: Moguće je preseljenje zbog loše komunikacije sa familijom, bilo bližom ili daljom. Vi ćete biti pokretač svih ovih velikih promena.

ZDRAVLJE: Višak kilograma, vam pravi velike probleme.

STRELAC

POSAO: Ne postoji to što pripadnici ovog znaka ne bi mogli da urade tokom dana u vezi sa poslovnom situacijom.

LJUBAV: Ukoliko ste sami, ovaj dan bi mogao da vam donese situacije u kojima ćete dominirati i biti harizmatični i neodoljivi za pripadnike suprotnog pola.

ZDRAVLJE: Ugroženi su vam zglobovi i kičma, a da se ne bi desio veći problem, pokrenite se na vreme.

JARAC

POSAO: Verovatno ćete u nekom trenutku tokom dana pomisliti da ne možete da se setite kada ste proveli miran dan na poslu, jer stalna turbulencija, napetost odlikuje ovaj dan.

LJUBAV: Zauzeti Jarčevi u svom odnosu sa partnerom će tokom dana imati dosta trzavica, nervoze, uzajamnog nerazumevanja i to će i te kako remetiti odnos.

ZDRAVLJE: Nećete moći da izbegnete prehladu.

VODOLIJA

POSAO: Vaši planovi su i te kako ostvarivi, na pravom ste putu i uspećete da ostvarite kontakte koji su za vas neprocenjivi.

LJUBAV: Vodolije koje su tek ušle u vezu, ovaj dan može biti izuzetno težak, što se tiče ljubavi. Još uvek niste uspostavili komunikaciju i još uvek se niste dovoljno upoznali.

ZDRAVLJE: Upale jajnika su moguće, a odgovarajuća terapija će sve rešiti.

RIBE

POSAO: Odlučićete da se malo uozbiljite i da više vremena posvetite onome od čega se živi. Uspećete da razrešite neka bitna pitanja, prvenstveno vezano za porodičnu situaciju.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, postoji mogućnost za loše odnose, pa čak i moguće razdvajanje na duži period, koje će vam oboma dobro doći kako bi ste razmislili o svojim postupcima.

ZDRAVLJE: Izbegavajte hladne napitke.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading