HOROSKOP ZA VIKEND Raka čeka pravo blagostanje, Vagu i Strelca blago poboljšanje finansija
Foto: pexels.com

Ovan

Avantura je osvetljena Mesecom u znaku Strelca u vašoj devetoj kući. Praktičnim stvarima se bavite rano tokom dana dok Mesec je Mesec u sekstilu sa Saturnom. Neptun je sud u vašoj dvanaestoj kući mističnih afera, zavisnosti i samoponištavanja. Budite posebno pažljivi u petak uveče dok Mesec stvara kvadrat sa ovom moćnom planetom. U subotu i nedelju, Mesec u Jarcu flertuje sa Suncem i Venerom u vašem sektoru intimnosti.

Bik

Mesec u Strelcu vas dovodi u dodir sa skrivenim tajnama i psihičkom percepcijom. Sa kvadratom Meseca i Neptuna u petak uveče, možda ćete imati pojačanu intuciiju. Provođenje vremena sa prijateljima može vam pomoći da to uravnotežite. Subotnji sekstil vaše vladajuće planete, Venere u Škorpiji, u kombinaciji sa Suncem u Škorpiji u vašem partnerskom sektoru, čini ovo odličnim vremenom za romansu.

Blizanci

Mesec u Strelcu osvetljava partnerstvo i posvećenost u vašoj karti u petak i subotu ujutru, a sekstil meseca prema vašoj vladajućoj planeti, Merkuru u Vagi, aktivira ljubav i strast, praktično insistirajući da voljenim osobama pokažete otvoreno koliku ljubav osećate. U subotu, Mesec prelazi u Jarca i vaš sektor intimnosti. Sekstil Meseca prema romantičnom Neptunu u nedelju uveče osvetljava ljubavni plamen.

Rak

Mesec u Strelcu u petak osvetljava vaš sektor blagostanja. Mesečev sekstil prema Saturnu pomaže vam da organizujete svoje projekte i račune. Mesec u subotu ulazi u Jarca. Osvetljava vaš sektor partnerstva, stavra sekstil sa Venerom i Suncem u vašoj petoj kući romantike. Sastanci uveče mogu vam doneti lepe promene u život.

Lav

Strasti se bude kada je Mesec u Strelcu u petak i prolazi kroz vaše peto polje. Sekstil Meseca i Saturna u vašem partnerskom sektoru poziva vas da uradite nešto što će vašoj voljenoj dati do znanja koliko vam je stalo. U subotu, Mesec u Jarcu u sekstilu je sa Venerom i vašu vladajuću planetu, Sunce u Škorpiji. Imaćete izraženo samopouzdanje. Takođe, možete dobiti blagodat ili priliku na poslu, pa budite spremni da dočekate promene u svom životu, piše Sensa.rs.

Devica

Dom i porodica su u centru pažnje dok Mesec u Strelcu osvetljava vašu četvrtu kuću. Mesec je u sekstilu sa vašom vladajućom planetom, Merkurom u Vagi, aktivirajući vaš sektor novca u subotu ujutru. Ostanite otvoreni za nove tokove prihoda. Mesec u Jarcu stvara sekstil sa Suncem i Venerom u Škorpiji, dodajući dubinu i emociju vašoj komunikaciji i vezama. Povežite se sa drugima, prenesite dobru energiju na svet iskoristite pozirivne vibracije spolja.

Vaga

Mesec u Strelcu u petak u sekstilu je sa Saturnom u vašem sektoru kreativnosti, pomaže vam da unapredite svoje projekte. Ovo je poboljšano kada Mesec u subotu uđe u Jarca, sekstil Sunca i Venerueu Škorpiji nalazi se u vašem polju prosperiteta. Ostanite otvoreni za nove ideje i finansijske mogućnosti. Očekuje vas profitabilna saradnja.

Škorpija

Mesec u Strelcu u petak vas podseća da pazite na svoju komunikaciju. Obratite pažnju na svoje osnovne vrednosti i na stvari i ljude koji vam najviše znače. Mesec u sekstilu sa Saturnom u vašoj četvrtoj kući doma i porodice. Moguće je da ćete započeti neke "uradi sam" projekte. Mesec ulazi u Jarca i u sekstilu je sa Suncem i Venerom u Škorpiji. Osvestićete svoju snažnu moć.

Strelac

Mesec u petak u Strelcu ističe vaše samopoštovanje, a njegov sekstil prema Saturnu nudi praktične načine da svoje ideje i savete predstavite svetu. Čuvajte se kvadrata između Meseca i Neptuna u petak uveče i pridržavajte se ustanovljenih pravila. U subotu, kvadrat Meseca sa vašom vladajućom planetom, Jupiterom, upozorava na emocionalne oluje kod kuće. Trigon Meseca sa Uranom u nedelju će osnažiti vaše lične finansije.

Jarac

U petak, Mesec u Strelcu u vašoj dvanaestoj kući podseća vas da usporite i cenite lepotu i blagoslove koji vas okružuju. Mesec je u sekstilu da vašom vladajućom planetom, Saturnom, u vašem sektoru novca, pomaže vam da preduzmete praktične korake ka obezbeđenju vaših finansija. Mesec ulazi u Jarca u subotu ujutru, stvara sekstil sa Suncem u Škorpiju i Venerom u vašem sektoru prijateljstva. Obavezno provedite vreme sa srodnim dušama ovog vikenda - porodicom, prijateljima, partnerom...

Vodolija

Mesec u Strelcu čini da je humanost pojačana u petak, kao i provođenje kvalitetnog vremena sa prijateljima. Mesec je u sekstilu sa Saturom, stvarajući priliku da se pozabavite hitnim stvarima pre nego što dođe zabava koju donosi vikend. Mesec ulazi u Jarca u subotu ujutru, u sekstilu sa Suncem u Škorpiji i Venerom. Vaše samopouzdanje je epsko, a nedeljni trigon između Urana, vaše vladajuće planete, i Meseca donosi veći uvid i svest, posebno kada se radi o porodičnim stvarima.

Ribe

Mesec u Strelcu u petak ističe vašu karijeru, stvarajući sekstil sa poslovno orijentisanim Saturnom. Vodite računa o praktičnim stvarima da biste mogli da uživate u vikendu. Pored toga, imajte na umu kvadrat između vaše vladajuće planete, Neptuna i Meseca. Ovaj tranzit umanjuje vašu sposobnost da otkrijete rizik i prevaru, pa pazite na poteze. Mesec u Jarcu u subotu stvara sekstil sa Suncem i Venerom u Škorpiji, pozivajući vas da proširite svoje vidike i promenite svoje rutine. U nedelju sekstil između Neptuna i Meseca stvara magične trenutke.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading