HOROSKOP ZA NEDELJU, 23. OKTOBAR Blizanci donose važnu odluku, manji dobitak na sreću za Devicu, Vodolije očekuju romantični trenuci
Shuterstoock

OVAN

POSAO: Nije vam lako da održite tempo koji ste sami sebi nametnuli. Iako bi nedelja trebala da bude dan za odmor, vi radite sve sem toga. Povedite računa da se ne preforsirate. Ne umete da mirujete, uvek uzimate zadatke koji ne mogu da se reše za vreme radne nedelje, pa iziskuju i dodatni rad od kuće.

LJUBAV: Pokušajte da se pomirite sa tim da se vi i voljena osoba po nekim pitanjima nikada nećete sasvim složiti i da ćete uvek biti različiti. To ne mora nužno biti loša stvar.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je opuštanje, prijalo bi vam da veče provedete sa prijateljima.

BIK

POSAO: Uz pomoć svojih poznanika ćete ostvariti veliki uspeh vremenom. Za sada je važno da imate poslovni plan ali i dovoljno strpljenja. Vi veoma dobro znate da ništa ne dolazi preko noći.

LJUBAV: Okrenuti ste razmišljanjima o bivšem partneru. Nostalgija je sasvim normalna pojava, ali ne biste trebali da preterujete sa idealizacijom veze koja realno nije bila dobra. Zaboravite prošlost i okrenite se budućnosti.

ZDRAVLJE: Bezvoljni ste i skloni depresiji. Potrudite se da budete aktivniji, kako bi odagnali loše misli! Provedite vikend sa prijateljima.

BLIZANAC

POSAO: Iako je nedelja, veoma ste orni i raspoloženi za posao, pre svega zato što u poslu na neki način vidite spas od privatnih problema. Nije moguće pobeći od istih. Posao vas ispunjava, ali samo do izvesne mere.

LJUBAV: Nemate dovoljno poverenja ni u partnera, ali ni u sopstvene emocije. Nalazite se u veoma nezgodnim okolnostima u kojima vam svaka odluka deluje pogrešno. Pod stresom ste. Uskoro ćete morati doneti važnu odluku.

ZDRAVLJE: Neophodno je da se više posvetite svom zdravlju ako ne želite da imate ozbiljnije probleme. Problem koji sada imate, lako može preći u hroničan.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 23. OKTOBAR Blizanci donose važnu odluku, manji dobitak na sreću za Devicu, Vodolije očekuju romantični trenuci

Foto: Shutterstock

 

RAK

POSAO: Radije se povlačite. Bićete u fazi mirovanja danas jer niste raspoloženi za preterano drastične pomake. Slušajte svoju intuiciju i nemojte da se forsirate, ma šta neko drugi mislio.

LJUBAV: Potrebno vam je neko vreme da razmislite o svom ljubavnom životu i da otkrijete šta zaista želite. Veoma ste trezveno doneli odluku o pravljenju pauze, kada je u pitanju jedna osoba. Nezadovoljni ste.

ZDRAVLJE: Danas vam prija samo da odmarate i da se izležavate. Priuštite to sebi ovaj put. Uvek ste u nekom grču, kada ste bez obaveza. Uživajte u slobodnom vremenu.

LAV

POSAO: Potrebno je da se konačno suočite sa tim da ste za sopstveni neuspeh jedino vi sami odgovorni. Prestanite da krivite druge i sagledajte u čemu ste sve grešili. Ne ljutite se ako vam prijatelj skrene pažnju na vaše propuste.

LJUBAV: Moguće je da se ponovo nalazite u situaciji u kojoj idealizujete partnera iako ste se već jednom opekli na sličan problem. Sve dok ne naučite da budete realniji nećete biti srećni.

ZDRAVLJE: Okružite se ljudima pored kojih se možete opustiti, potrebna vam je ljubav i podrška. To vam uvek manjka, jednostavno volite da budete voljeni.

DEVICA

POSAO: Do zarade dolazite bez preterano velikog truda i napora. Dan je veoma povoljan i za neki manji dobitak na sreću, ali nemojte da rizikujete previše. Sve je u razumnim granicama.

LJUBAV: Očekujete da će da vam se pojavi idealna osoba, “princ na belom konju”, ali to ne postoji. Ni vi sami niste savršeni, pa tako ni vaš partner ne može biti. Smanjite kriterijume. Budite realniji, kako po pitanju posla, tako i po pitanju emocija.

ZDRAVLJE: Muče vas hronični problemi sa kiselinom u želucu i manjkom apetita. Povedite računa šta unosite tokom narednih dana.

VAGA

POSAO: Maksimalno ste posvećeni svojim obavezama. Postavili ste sebi veoma jasne ciljeve i odredili prioritete, pa ste se naoštrili da i sebi i drugima dokažete kako ih možete ostvariti!

LJUBAV: Deluje vam da vam se konstantno ponavljaju isti problemi u odnosu sa partnerom. Potpuno ste upravu. Izađite iz začaranog kruga i suočite se sa istinom. Biće vam lakše. Već duže vreme trpite nesklad u vašem odnosu. Ne očekujte da će se nešto bitno promeniti, može samo doći do pogoršanja.

ZDRAVLJE: Muče vas unutrašnji nemiri, pa usled toga i problemi sa nesanicom.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 23. OKTOBAR Blizanci donose važnu odluku, manji dobitak na sreću za Devicu, Vodolije očekuju romantični trenuci

Shuterstoock

 

 

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete zajednički uspeh sa svojim saradnicima. Imate sasvim solidne predispozicije da ostvarite plan koji te odavno napravili. Zadovoljni ste.

LJUBAV: Ne možete da prikrijete svoju ranjivost, iako to pokušavate. Partner vidi da nešto nije uredu, najbolje bi bilo da mu priznate o čemu je tačno reč i da ne bežite od razgovora. Biće i njemu i vama lakše. Važno je da postignete dogovor.

ZDRAVLJE: Neophodna vam je veća fizička aktivnost, da biste mogli zdravije da funkcionišete. I sami osećate da ste postali fizički nemoćni u određenim situacijama.

STRELAC

POSAO: Postoje saradnici koji smatraju da je vaš prenapadan stav na poslu veoma iritantan. Jasno je da ne možete svima udovoljiti, ali pokušajte i da malo korigujete sebe. Nekome smeta preterana agresivnost u poslu.

LJUBAV: Potrudite se da sami stvorite pogodnu i spontanu atmosferu sa voljenom osobom. Nemojte čekati da dođe raspoložena kući, nego se potrudite da je oraspoložite!

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa upalnim i bolnim stanjima. Povedite računa i o povišenoj temperaturi. Obratite se lekaru, bez odlaganja. Problemi se neće rešiti sami od sebe.

JARAC

POSAO: Moguće je da ste u velikom finansijskom problemu i da trenutno ne vidite izlaz iz te situacije. Potrebno je da sagledate sve opcije i da budete spremni i na neka odricanja. Do sada to nije bilo potrebno, a može se reći da to činite nerado. Finansijska nesigurnost vas vrlo uznemirava.

LJUBAV: Partner je radoznao da sazna što više detalja iz vaše ljubavne prošlosti. Ipak, smatrate da neke stvari ne treba širiti, pa mudro ćutite i glumite nevinašce...

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa kolenima, zglobovima, osetljiv vam je predeo nogu. Moguća su reumatska oboljenja.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 23. OKTOBAR Blizanci donose važnu odluku, manji dobitak na sreću za Devicu, Vodolije očekuju romantični trenuci

Shuterstoock

 

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da svesno isključujete neke informacije kada razmišljate o poslu, što nije dobro, jer sami sebi onda stvarate iluzije i pogrešnu sliku o nekim dešavanjima. Budite na poslu maksimalno skoncentrisani. Često vam misli lete na drugu stranu.

LJUBAV: Veoma povoljan period za sve zauzete Vodolije, pogotovo ako ste u ljubavnoj vezi sa Lavom. Možete da očekujete veoma prijatan dan i romantične trenutke sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Smanjite unos slatkiša ako ne želite da stvorite sebi veće probleme sa viškom kilograma. Počeli ste u svemu da preterujete.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete solidan dan na poslu. Dosta toga ćete obaviti pre zadatog roka i imaćete mogućnost da odete ranije kući. Zadovoljni ste onim što ste uspeli da postignete.

LJUBAV: Partner je nezainteresovan za suočavanje sa problemima koje imate u vezi. Moguće je da se plaši da vam prizna neke stvari... Ipak, uspećete da ga barem malo podstaknete da se otvori.

ZDRAVLJE: Sve bolja situacija na zdravstvenom planu vas očekuje, budite bez brige! Osećate se snažno i moćno. Iskoristite nedelju za odlazak na neku destinaiju koja nije udaljena od mesta gde živite.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading