Razotkrijte ih: Kako se horoskopski znaci ponašaju kada varaju partnera?
Foto: Shutterstock

Ovan

Prestaje da pokazuje fizičku naklonost. Ovnovi su strastveni ljubavnici, oboriće vas s nogu svojim šarmom i učiniće da se osećate kao da ste jedina osoba na svetu. Ako primetite da izbegavaju da vas poljube za laku noć ili zagrle ujutru, pre odlaska na posao, to bi moglo da govori da ljubav i strast dobija negde drugde.

Bik

Neće više tražiti od vas savete. Bikove je teško "provaliti" kada ih upoznate, a otvaraju se tek kada bolje upoznaju nekog. Kada ovaj tvrdoglavi znak pronađe partnera sa kojim želi budućnost, možete da budete sigurni da će tražiti njegov savet i mišljenje o gotovo svemu. Ako prestane da se s vama konsultuje, velika je verovatnoća da savete dobija na drugom mestu.

Blizanci

Prvo što Blizanci koji varaju urade jeste da počnu da kriju svoj telefon. U vezi su kao otvorena knjiga i vole da dele ono što misle, da vam pokazuju fotografije, pošalice koje razmenjuju s drugima. Ako primetite da je vaš partner odjednom veoma zaštitnički nastrojen prema svom telefonu, velika je šansa da krije "vrcavu" prepisku sa nekim, što sigurno ne želi da vidite.

Rak

Rakovi postaju hladni i nervozni. Poznati su po strpljenju, što ih čini odličnim životnim partnerima. Uvek možete da računate na to da će Rak razmišljati o vašim osećanjima. Tako i znate da su zainteresovani. Ali kada imaju aferu, iznenada postaju hladni i kao da su umorni od brige o vašim osećanjima.

Lav

Kada varaju primetićete po tome što se neprestano doteruju i obraćaju pažnju na svoj izgled više nego obično. Kada vas Lav voli, on nađe način da vas obasja svojom svetlošću i učini da se osećate kao da ste centar univerzuma. Ako pomisli da ga ne cenite dovoljno, nije isključeno da će "šarati". Tada počinje da se "licka" i izlazi više nego obično.

Devica

Naprestano menja rutinu! Device su praktične u ljubavi i veoma predvidive u odnosima. S njima uvek  znate šta da očekujete. Ne menjaju stvari često i imaju tendenciju da se drže istih navika, hobija i rutine. Dakle, ako Devica iznenada nije tamo gde je rekla da će biti ili odjednom menja raspored, postoji šansa da je promenila i partnera.

Vaga

Kada imaju aferu, Vage neprestano kritikuju "zvaničnog" partnera. Kao veoma pošten i uravnotežen horoskopski znak, one znaju da učine da se partner oseća posebno. Čini se da uvek kažu "pravu stvar", bodre svoje voljene i zaista se trude oko veze. Onog trenutka kada primetite da su počeli da kritikuju vaš odnos, zameraju vam stvari koje im do juče nisu smetale - to je loš znak!

Škorpija

Škorpija koja vara će prećutkivati detalje. Ovaj znak se teško otvara, ali kada to jednom učini, bukvalno će svakodnevno podnositi "raport" partneru. Kada to izostane - budite sigurni da se nešto "sumnjivo" dešava. Škorpija će vam ispričati gde je bila, neće slagati oko krupnih stvari, ali će izostaviti detalje koji bi mogli da je kompromituju.

Strelac

Strelčevi prvo što urade kada počnu da varaju jeste da prestanu da objavljuju vaše zajedničke slike. Oni vole zabavu, slobodnog su duha i spontani i kad pronađu partnera koji deli njihove strasti, možete da očekujete da će zatrpavati mreže zajedničkim fotografijama. Tako se Strelac ponaša kad je zaljubljen. A kada to prestane da radi, velika je verovatnoća da želi od nekoga da sakrije da je u vezi.

Jarac

Prvi simptom preljube je taj što će izbegavati da stavljaju novac u zajedničku kasu. Jarčevi sporo ulaze u ozbiljne veze. Za ovaj praktični znak, ljubav je ulaganje u budućnost, a kada vole, partneru će pružiti svet na dlanu. Međutim, ako vam se čini da oklevaju da stavljaju novac u zajedničku kasu ili da sa vama idu u velike kupovine, verovatno se povlače i žele da pare ulažu u vezu s nekim drugim.

Vodolija

Kada ima nekog sa strane, Vodolija će radije birati da se viđa sa prijateljima, ali bez vas. Kada osvojite njihovo srce, brzo će vas upoznati sa svojim društvom i učiniti da se osećate kao da ste deo tima. Vole da povezuju prijatelje i ljubavnike, tako da svi budu jedno veselo i srećno društvo. Ali ako počnu da insistiraju da sami izlaze, ne zovu vas na druženja s prijateljima, moguće je da su nekog drugog uveli u ovaj krug ili to planiraju da urade.

Ribe

Ribe koje imaju aferu prvo što urade jeste da se emotivno distanciraju. One su najveći sanjari Zodijaka, a ljubav je nešto o čemu najviše maštaju. Ribe znaju kako da učine da se partner oseća voljeno. Ako im iznenada nedostaje uobičajena toplina i emocionalna otvorenost, vreme je za brigu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading