NEMAJU SREĆE U LJUBAVI Ovim horoskopski znakovi ne umeju da funkcionišu u dvoje
Foto: pexels.com

Astrologija otkriva koji horoskopski znakovi često nemaju sreće u ljubavi.

Svi poznajemo ljude kojima ne polazi za rukom da ostvare dugu i srećnu vezu. Možda imaju prevelika očekivanja, možda ih privlače pogrešne osobe ili su jednostavno emocionalno nedostupni.

Za ove horoskopske znakove se smatra da imaju najmanje sreće u ljubavi.

Ribe

Ribe posmatraju svet kroz ružičaste naočare. One idealizuju partnera, pa se razočaraju kada shvate da on kao i svaki drugi čovek od krvi i mesa ima svoje mane.

Imaju nerealne želje i zahteve koje je nemoguće ispuniti, zbog čega su mnogi njihovi odnosi već u samom startu osuđeni na propast. Osim toga, od svih znakova su najsklonije tajnim vezama koje im ne mogu doneti sreću.

Rak

Ljudi rođeni u znaku Raka su osećajni, topli i brižni, ali i dosta zahtevni. Kada nekoga vole, daju celog sebe.

Lako izgube sebe u vezi, a zbog želje da ugode voljenom stavljaju svoje potrebe u drugi plan. Zbog toga, kao i zbog činjenice da partner s vremenom počne da ih uzima zdravo za gotovo, lako postanu nesrećni u vezi.

Jarac

Jarčevi su najhladniji znak pa ih je teško zamisliti u romantičnom raspoloženju. Ipak, hladnoća je samo maska kojom žele da se zaštite od razočaranja. Veoma im je teško da se opuste i otvore pred drugom osovom jer uvek očekuju najgore od ljudi, a zbog straha od intimnosti često su sami i nesrećni.

Iako se za njih to na prvu ne bi reklo, sposobni su duboko da vole i pate zbog ljubavnog gubitka.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading