NJIMA ĆE SE OTVORITI NOVA VRATA U novembru i decembru 4 znaka horoskopa šta god započnu doneće uspeh
Foto: pexels.com

Do kraja 2022. godine očekuje nas dosta kretanja planeta koji će uticati na život svih nas. Tek pred kraj godine Merkur će krenuti retrogradno, što znači da nas sve do kraja decembra čeka stabilnost u finansijskom sektoru i puno novih mogućnosti. Ovaj je period posebno povoljan za Device, Blizance i Vodolije.

Venera takođe nastavlja direktno sve do kraja decembra, pa će Bik, Vaga i Ribe imati puno vitalne energije, inspiracije i motivacije. Prelaskom u znak Jarca 10. decembra, Venera će mnogima doneti veliki uspeh u postizanju ciljeva, a u tome će naročito biti uspešni Bikovi, Vage i Ribe, piše Sensa.

S druge strane, Mars kreće retrogradno 30. oktobra, što će Škorpijama i Jarcima doneti agresivnost. Za razliku od ovih znakova, Bik, Rak i Vaga neće imati problema tokom retro perioda Marsa, čak će se uspeti da oslobode opterećujućih misli i situacija.

Krajem godine Uran postaje retrogradan, ali to neće pokvariti planove Škorpijama, Jarcima i Vodolijama. Ovi znakovi će uspeti da reše i najveće poteškoće.

Moćan Jupiter 20. decembra prelazi u znak Ovna. Ovaj tranzit će nam otvoriti nova vrata, nove perspektive i svetliju budućnost. Mnogi će uspeti da reše nesuglasice i nesporazume za drugima, pravne i finansijske probleme.

Na osnovu analize kretanja planeta do kraja godine, astrolozi su zaključili da će najviše sreće, uspeha i novih mogućnosti imati Bik, Vaga, Vodolija i Ribe.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading