Teške osobe: Ako želite da provodite vreme sa ovim horoskopskim znacima, ne očekujte da ćete se zabaviti
Foto: Shutterstock

Devica

Opšte je poznato da Devicama niko nije dovoljno dobar i to vole da daju svima do znanja. Zameriće vam svaku sitnicu i uništiće dobro raspoloženje za čas. Uvereni su da su oni daleko najbolji ljubavnici i da niko ne može da im parira.

Jarac

Osobe rođene pod ovim znakom neviđeni su egoisti. Tražiće od vas da radite samo ono što njima odgovara, a neće se ni malo potruditi kako biste i vi uživali u trenutku. Ako primetite da vas ne gledaju tokom seksa, to je zato što zamišljaju drugu osobu.

Ribe

Emotivnost Riba predstavlja veliku manu kada je u pitanju seks. Iako će pokušati da priguše svoje osećaje prvih nekoliko puta, brzo će da pokažu svoje pravo lice. Nemojte da se iznenadite ako se rasplaču tokom samog čina ili čak i nešto ranije.

Rak

Rakovi obožavaju da razgovaraju. Pre samog seksa vole da prokomentarišu situaciju u kojoj se trenutno nalazite. Ali tu priča ne staje. Rakovi s pričom nastavljaju i tokom samog čina i vrlo su kritični ako im se nešto ne sviđa. Ponekad će da insistiraju na izjavama ljubavi i da se naljute ako ne dobiju ono što žele.

 

Komentari (0)

Loading