KRVAVI PUN MESEC U OKTOBRU DONOSI BURNE PROMENE Blizanci će rešiti nesuglasice na poslu, Vodolija u ljubavnim odnosima
Foto: Shutterstock

Oktobarski pun Mesec, od 9. oktobra, ima više različitih imena - lovački Mesec, Mesec selidbe, ledeni Mesec, a najpoznatijije po imenu Krvavi Mesec. Kao i svaka lunarna energija u punoj fazi, on simbolizuje početak i kraj, označava i važan period za promene u našem životu. Horoskop ističe da je od posebnog značaja da se fokusirate na odnose, emotivne relacije u kojima vas očekuje najviše izmena.

Za vreme punog Meseca, Sunce je u emotivnoj Vagi, pa ćemo se posvetiti partnerstvu, platonskim odnosima. Takođe, Mesec će biti u bliskoj konjunkciji sa Venerom, planetom ljubavi i romantike. Zadatak koji planete svima donose jeste to da napravite savršen balans između partnerovih i vaših emocionalnih potreba i želja. Prepustite se svim važnim lekcijama i lepotama života, i ne zaboravite, svaki kraj je šansa za nešto novo i veličanstveno što dolazi u vaš život.

Astrolog Jana Janovič otkrila je za Popsugar kako možete očekivati da će vaš oktobar izgledati u periodu krvavog meseca, kao i kako on utiče na svaki od 12 znakova zodijaka.

Ovan

"Dajte sve od sebe da poštujete svog partnera ili osobu koja vam se dopada i slušajte šta oni imaju da kažu“, kaže Janovič. “Budite otvorenog uma i otvorenog uha, a to će vam dobro poslužiti ovog meseca”.

Bik

 "Vaši prijatelji i porodica možda osećaju uticaj ovog punog meseca jače nego vi, što znači da je pravo vreme da ih saslušate i budete uz njih”, kaže Janovič.

Blizanci

"Iako će ovo možda biti težak mesec za mnoge, Blizanci će napredovati pod oktobarskim krvavim mesecom. „Sukobi i nesuglasice koje bi se mogle pojaviti tokom ovog perioda, mogu se rešiti na miran način“, kaže Janovič.

Rak

"Ako ste slobodni, ovo neće biti dobar trenutak za početak veze i bolje je sačekati nekoliko dana dok se uticaj punog meseca ne završi“, savetuje Janovič. To je mesec koji može da izazove mnogo preokreta za vas, tako da nećete nužno imati pravo stanje uma da započnete nešto novo.

Lav

 "Ovog meseca ćete se truditi da očuvate mir, što je dobra stvar” kaže Janovič. Ovog meseca je najbolje da se pritajite i da se ne prepuštate iskušenjima.

Devica

"Položaj punog meseca u oktobru će zaseniti Devicu, a sunce neće nužno doneti bilo kakve velike pojave” kaže Janovič.

Vaga

Janovič kaže da će Vaga „najverovatnije osetiti svoju nestabilnu prirodu, a to će naročito osetiti oni koji imaju nekoliko planeta u ovom znaku“. Možda ćete se ovog meseca osećati odbačenim, ali to će proći.

Škorpija

Za Škorpiju bi ovo mogao da bude prilično opušten i slobodan mesec, jer neće osetiti napetost koju pun mesec obično donosi.

Strelac

Možda ćete naići na neki sukob ovog meseca, ali ne dozvolite da to dopre do vas. Janovič podstiče Strelca da se hrani ovom energijom kako bi preživeo mesec.

Jarac

Prema Janovič, kompromis će biti ključan za vas ovog meseca. Budite spremni da slušate one oko sebe i izbegavajte talasanje, ako je ikako moguće.

Vodolija

 Ako ste u vezi, ovo bi trebalo da bude lep mesec za vas. „Ovaj mesec zapravo može pomoći da bolje razumete svog partnera i ojačate vezu“, kaže Janovič.

Ribe

Oktobarski krvavi mesec signalizira kraj, ali to može jednostavno značiti da završavate važan projekat ili period u svom životu. Janovič predlaže da ga proslavite i pripremite se za novi mesec koji je pred vama.

Komentari (0)

Loading