HOROSKOP ZA SREDU, 5. OKTOBAR Ovan će blistati na poslu, Bik ulazi u novu ljubavnu vezu, a Devica mora hitno kod lekara
Foto: Pixabay

OVAN

POSAO: Funkcionišete sa mnogo elana i energije, rešeni i spremni na sve što vas čeka. Probleme koji su vas okruživali ćete bez ikakve muke uspeti da prevaziđete kako samo vi umete.

LJUBAV: Još uvek niste sve raščistili sa starim partnerom i to vam stoji na putu ka ostvarenju nove emotivne veze. Preporuka je da se konačno rešite da prošlost ostavite iza sebe...

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više odmora, nemojte da preterujete sa aktivnostima i da se forsirate.

BIK

POSAO: Bićete u prilici da naplatite svoj trud i da dobro zaradite od posla koji ste obavili. Dan je veoma povoljan za sve zanatlije i one koji se bave poslovima vezanim za umeće i rad rukama.

LJUBAV: Sa optimizmom ulazite u novu vezu! Sa novim partnerom vas očekuju burna i zanimljiva dešavanja, možete da računate na veoma uzbudljivu situaciju tokom celog dana.

ZDRAVLJE: Postepeno poboljšanje na polju zdravlja vam dolazi, nastavite istim tempom!

BLIZANAC

POSAO: Nova poslovna ponuda koju ste dobili vas intrigira. Imate veliku želju da se upustite u manji rizik kako biste ostvarili veći profit, smatrate da ćete se na taj način dokazati.

LJUBAV: Potrebno je da poradite na komunikaciji sa partnerom. To što u njega nemate dovoljno poverenja može biti veći problem nego što mislite. Ne gurajte probleme pod tepih.

ZDRAVLJE: Osetljivi disajni putevi, mogući su manji problemi ili infekcije respiratornog sistema.

RAK

POSAO: Na poslu vam je dobro sve dok vam se niko ne meša u ono što radite. Ne podnosite kada vam neko stoji nad glavom bio to šef ili kolega. Volite da budete na neki način izolovani.

LJUBAV: Bićete primećeni od strane brojnih pripadnika suprotnog pola. Zračite nekom pozitivnom energijom i dobro se osećate u svojoj koži što vam daje specifičan šarm.

ZDRAVLJE: Opustite se uz omiljenu muziku i toplu aromatičnu kupku, prijaće vam to.

LAV

POSAO: Nemojte previše da se oslanajte ili da previše verujete osobi rođenoj u znaku Škorpije. Između vas dvoje postoji neki prirodni rivalitet koji ćete veoma teško uspeti da prevaziđete.

LJUBAV: Pored svog partnera se osećate zaštićeno. Uživate u toplim zagrljajima i u nežnostima koje razmenjujete. Možete da pčekujete veoma lepu i mirnu atmosferu tokom celog dana.

ZDRAVLJE: Problemi sa sinusima su mogući, pa povedite računa o tome.

DEVICA

POSAO: Moguće je da ćete na neki način morati da se prilagodite okolnostima koje vam ne odgovaraju u potpunosti ili će neko od vas očekivati da okrenete glavu na drugu stranu.

LJUBAV: Tokom današnjeg dana se lako može desiti obnova kontakta sa osobom koja vam je u prošlosti bila značajna. Moguće je da vas ovaj put spaja neki interes, a ne emocija...

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa cirkulacijom u predelu nogu, kao i sa proširenim venama.

VAGA

POSAO: Ukoliko želite da ostvarite bilo kakve rezultate danas, biće potrebno da se oslonite maksimalno na sebe i sopstvene sposobnosti. Nemojte očekivati preveliku pomoć od bilo koga.

LJUBAV: Moguće je da ste umorni od pravljenja kompromisa i da ovaj put želite da isterate neke stvari na čistac. Postali ste prilično tvrdoglavi i partneru nije jasno odakle je došla promena.

ZDRAVLJE: Prolazan kašalj vam može stvarati manje tegove tokom prvog dela dana.

ŠKORPIJA

POSAO: Bićete prilično nervozni kada budeete uvideli da vaš veliki trud daje minimalne rezultate. Razočarani ste i u posao, i u sistem i u sebe ovaj put. Biće boljih dana.

LJUBAV: Prija vam saznanje da vas emotivn partner maksimalno poštuje i da ima razumevanja za neke vaše hirove. Duboko u sebi ste zahvalni zbog takve situacije.

ZDRAVLJE: Podložni ste upalnim i bolnim stanjima, budite oprezni i čuvajte se tokom celog dana.

STRELAC

POSAO: Nemate dovoljno strpljenja i ne želite da dopustite da vam se bilo koji problem oteže, već ćete uraditi sve ono što je do vas kako biste do rešenja došli što je pre moguće.

LJUBAV: Možete da očekujete veoma prijatan i lep dan u društvu voljene osobe. Vas dvoje imate harmoničan odnos pun razumevanja i uvek ste tu jedno za drugo.

ZDRAVLJE: Bolovi u zglobovima vam mogu stvarati manje probleme, pogotovo ako ste ceo dan na nogama.

JARAC

POSAO: Moguća je neka nova poslovna ponuda. Daćete sebi vremena da razmislite o tome jer niste spremni za nepromišljene poteze. Možete da očekujete solidan dan na poslu.

LJUBAV: Konkretni ste i odmah dobro znate šta želite, a šta ne. Niste raspoloženi za prevelike kalkulacije i ljubavne igrice, već želite jasno da se izjasnite- pa šta god da bude.

ZDRAVLJE: Hladnoća vam smeta, kao i vetar, promaja. Podložni ste i problemima sa reumom.

VODOLIJA

POSAO: Pomirili ste se sa tim da neke stvari nisu u vašim rukama i sada strpljivo čekate. Nemojte da dopustite da se u tom čekanju uljuljkate i da postanete preterano pasivni...

LJUBAV: Niste zainteresovani za veće promene na ljubavnom planu. Posvećeni ste svom partneru i želite da mu budete verni iako su brojna zanimljiva iskušenja oko vas...

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje. Priuštite sebi neki manji užitak.

RIBE

POSAO: Pronađite osobu od poverenja i sa njom razmenite mišljenja i savete povodom problema o kom brinete i koji vas muči. Sami ovaj put nećete moći da izađete na kraj.

LJUBAV: Lako možete osvijiti osobu koja vam se dopada ako se na to usmerite. Vi dobijate ono što želite- kada to stvarno želite i kada uložite makar malo energije u to...

ZDRAVLJE: Proverite svoju dioptriju, moguće je da na ovom planu bilo nekih promena.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading