Ništa ne zaboravljaju: Tri horoskopska znaka koja nikad ne opraštaju
Foto: Shutterstock

Ovan

Budući da su vatreni znak, Ovnovi imaju i ljutu narav. I kao prvi znak Zodijaka, imaju puno očekivanja kada su u pitanju odnosi s drugim ljudima, jer vole da budu u centru pažnje. Njegova divlja, borbena energija znači da će vam dati do znanja ako su uzrujani, ali neće zaboraviti šta ste učinili, piše MSN.

Riba

Ribe su osetljivi vodeni znakovi koji su skloni sanjarenju. To bi moglo dovesti do toga da određene radnje smatraju štetnima, čak i kada nisu. Ako se vaša verzija stvarnosti ne podudara s njihovom, pretpostaviće da niste u pravu. Često se ne ljute namerno, ali zato što osjćaju stvari tako duboko, može im biti teško da se otresu toga.

Lav

Lavovi shvataju stvari lično i prilično su zaglavljeni u svojim putevima. Vrlo su samouvereni i ekstrovertirani, što ih navodi da veruju da su uvek u pravu. Na kraju bi mogli da zaborave svoje ljutnje, ali to će potrajati neko vreme i verovatno će ti osećaji ljutnje uvek biti u njima, pogotovo ako ste uvriedili njihov karakter ili kritikovali njihov način na koji nešto rade.

Komentari (0)

Loading