Poštuju i razumeju partnera: Četiri horoskopska znaka koja se ponašaju odgovorno u vezi
Foto: Shutterstock

RAK

Rak prihvata odgovornost za svoje postupke, koje vide kao ključnu komponentu srećnih veza. Oduvek važe za ljude koji su ljubazni i puni ljubavi. Kada primete da veza propada, bez oklevanja preuzimaju odgovornost i čine sve što je u njihovoj moći da poprave odnos sa partnerom.

LAV

Lav opravdava reputaciju najodgovornijeg znaka u horoskopu. Lav vas nikada neće izneveriti. Oni nikada ne ulaze u vezu na nečiji nagovor, uvek to rade isključivo svojom voljom i spremni su da se bore i kada je loše. Zahvaljujući tome koliko su odgovorni, često uspevaju da postignu tražene ciljeve.

JARAC

Jarčevi su veoma odgovorne osobe sa zrelim, praktičnim i fokusiranim pristupom životU. Kada je u pitanju odgovornost u emotivnim odnosima, oni koriste istu strategiju. Spremni su da podnesu značajne žrtve kako bi spasili svoju vezu. Uvek prihvataju krivicu za ono što su pogrešili i ne libe se da vam to pokažu.

STRELAC

Strelčevi su ljudi koji odlično paze na svoje postupke. Svesi su da uglavnom igraju glavnu ulogu u jednoj vezi, pa se samim tim ponašaju vrlo odgovorno. U slučaju da je promena u njihovom odnosu neophodna, oni preuzimaju odgovornost za to.

Komentari (0)

Loading