Bitan im je samo vaš materijalni status: Četiri horoskopska znaka koja se zaljubljuju u vaš novac
Foto: Shutterstock

BIK

Ako bi morao da bira između ljubavi i bogatstva, Bik bi radije izabrao novac. Iako ne može da zamisli da ne živi život koji je sebi izgradio, Bik je spreman da izađe iz svoje zone ako je u pitanju novac. Privlače ih partneri koji finansijski dobro stoje i važno im je da mogu finansijski da se oslone na nekoga.

JARAC

Jarčevi uvek moraju da se osećaju finansijski sigurnim. Spremni su da se odreknu kratkoročnih nagrada kako bi ostvarili dugoročne ciljeve, posebno ako oni uključuju novčani dobitak. Jarčevi često deluju da nemaju emocije, ali istina je da je zadovoljstvo zbog sticanja novca jače od ljubavnih osećanja.

ŠKORPIJA

Škorpije imaju beskrajnu strast za luksuzom! One su oprezne i uvek posvećene ostvarivanju finansijskih ciljeva. Iako je Škorpija veoma tajnovita, oduvek ceni i poštuje trajnu vezu! Ta osećanja su jača ukoliko zna da je pronašla partnera koji može finansijski da joj parira ili da bude bolji u odnosu na nju.

STRELAC

Strelčevi su uvek spremni za novu avanturu! Baš zato što žele akciju i zabavu u svom životu, mogu da se zaljube u nekoga zbog novca jer tako mogu ispuniti svoju želju da putuju i vide sve što ih zanima! To ne znači da Strelčevi ne vole partnere koji manje zarađuju od njih, ali i te kako uživaju ako je situacija obrnuta.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading