HOROSKOP ZA NEDELJU, 2. OKTOBAR Ovan oseća pritisak na radnom mestu, Bik će imati sreće u ljubavi, a Škorpija mora hitno kod lekara
Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Osećaćete pritisak autoriteta, smatraćete da sistem vrednosti nije uredu, da nešto ne štima u vašoj firmi, pokušajte da nađete obrazloženje u tome da nešto ne štima u državi, a ne na poslu.

LJUBAV: Potrebno je da se u toku dana malo više posvetite partneru. Vidi se da ste se ranije mnogo više zalagali, a sada ste sve to zapostavili. Morate shvatiti da je mnogo lakše ostvariti vezu, nego održavati i graditi stabilnost.

ZDRAVLJE: Problemi sa stomakom, osećaj malaksalosti. Konzumirajte više tečnosti, i unosite više vitamina, jer vam je imunološki sistem opao.

BIK

POSAO: Malo vas nerviraju nastale promene na polju poslovanja, ali u svakom slučaju nemate izbora, morate se prilagoditi. Došlo je do promene u kadrovima, došli su novi ljudi, a niste baš okrenuti sklapanju novih poznanstava. Ipak, svesni ste da posao mora biti prioritet.

LJUBAV: Imate odlične aspekte da sa svojim partnerom porazgovarate o ozbiljnijim planovima. Bićete oboje zadovoljni ishodom, podići ćete odnos na viši nivo.

ZDRAVLJE: Stomačne tegobe, obratite pažnju na ishranu. Zanemarite brzu, začinjenu, masnu hranu. Dijetalna ishrana vam je sada neophodna.

BLIZANAC

POSAO: Poprilično ste rasejani, razbacujete energiju na sve strane, pokušajte da se malo bolje fokusirate na svoje poslovne zadatke i obaveze.

LJUBAV: Današnji dan trebate posvetiti svom partneru. Partner počinje da sumnja u vas, jer ste u zadnje vreme poprilično zatvoreni, mistični. Za slobodne, dobarje period da krenu u akciju.

ZDRAVLJE: Loša cirkulacija, pad imuniteta, skloni ste prehladama, virusima. Ishrana mora biti raznovrsna, bogata vitaminima, inicirajte zeleno povrće bogato gvožđem.Naravno, potreban vam je i savet lekara, posle detaljnih analiza.

RAK

POSAO: Ne dozvolite da drugi ljudi odrađuju vaš deo posla, možete lako biti namešteni. Oslonite se na svoju intuiciju i jasno razgraničite prijatelje od osoba koje nisu dobronamerne prema vama. Sada mogu iskoristiti situaciju, kada se osećate slabi, jer sumnjate da možete sve postići u zadatom roku. Budite sigruni u sebe, vredite!

LJUBAV: Previše ste se zatvorili u sebe. Imate problem da pokažete svoja osećanja. To vam nikako neće olakšati stanje na polju emocija.

ZDRAVLJE: Promenljivo raspoloženje, malaksalost. Moguć je manjak gvožđa u organizmu ili je došlo do pada pritiska.

LAV

POSAO: Postoji velika mogućnost da vam se na poslu ponudi neka dodatna edukacija ili pak neka promena u poslovanju, koju trebate prihvatiti. Ne samo da ćete steći veće znanje, već ćete upoznati značajne ljude, koji vam kasnije mogu vredeti u poslovima, kroz napredovanje.

LJUBAV: Vreme je da se suočite sa emotivnim problemima, a ne da nastavite da čekate da bi ste videli šta će se desiti, da li će se nešto promeniti. Budite uvereni da do značajnih promena ne može doći, ali će se problemi dodatno nagomilati.

ZDRAVLJE: Zravstveni aspekti su dobri, ali morate fokusirati svoje misli u pozitivnom ritmu, jer stalno se plašite nekih bolesti. Postajete hipohondar i zamorni za svoju okolinu.

DEVICA

POSAO: Mogućnost dobitka ili pak dobijanja informacija o povećanju zarade. Već duže vreme čekate na taj momenat, u međuvremenu ste se potrudili da biste postigli zadovoljavajući rezultat. Vrlo ste delotvorni, a rukovodioci su upoznati sa vašim kvalitetima. Ipak, vaše unapređenje je prolongirano.

LJUBAV: Malo ste zabrinuti po pitanju ljubavi. Osoba sa kojom se viđate vam je privlačna, ali vi stvarate konfuziju bez razloga.

ZDRAVLJE: Problemi sa stomakom, sa organima za varenje. Opteretili ste želudac, metabolizam vam je u padu, a patite i od opstipacije creva.

VAGA

POSAO: Po pitanju posla ste bezvoljni. Morate biti oprezni sto se tiče same komunikacije. Vidi se da možete biti nepromišljeni i samim tim da sebe stavite u nezgodan položaj.

LJUBAV: Današnji dan može da vam donese prijatno iznenadjenje od strane partnera. Imate jako dobre aspekte i pokušajte da ih iskoristite, opustite se. Slobodne Vage mogu krenuti u lov ili pak dozvoliti zainteresovanim osobama da im priđu.

ZDRAVLJE: Solidni su aspekti po pitanju zdravlja. To znači da neće doći do iznenadnih promena, a osobe koje već imaju neki vid problema stanje se neće pogoršati.

ŠKORPIJA

POSAO: Poslovođe su zadovoljne vašim radom, zalaganjem, imaju potpuno poverenje u vas. To vam vrlo imponuje, ali nemojte " poleteti " u visine. Budite realni i obavljate i dalje poslove odgovorno, očekujte napredovanje i bolje finansije.

LJUBAV: Morate se malo opustiti. Ljubomora vam komplikuje situaciju na polju partnerstva i smanjuje mogućnost da bilo koja veza preraste u ozbiljnije dešavanje.

ZDRAVLJE: Zadržavanje vode u organizmu, oticanje nogu. Odlazak kod interniste zbog odgovarajuće terapije donosi rešenje problema. Uostalom, šta vas može zapravo slomiti?!

STRELAC

POSAO: Poslovni aspekti su vam povoljni tokom dana. Imate i odlične aspekte za nove početke, potpisivanje određenih ugovora i slično.

LJUBAV: Slobodni Strelci će imati priliku da putem prijatelja ili pak putem poslovnog okruženja zapaze osobu koja će im u velikoj meri privući pažnju. Potrudite se da to otvoreno pokažete, jer vremenom ta varnica može da preraste u nešto više. Privlačnost je obostrana, hemija se oseća, pa vam neće biti problem da svoja osećanja otvoreno pokažete.

ZDRAVLJE: Moguća glavobolja, pad imuniteta. Čuvajte se, jer ste podložni prehladama, virusima.

JARAC

POSAO: Osećate da se ne ceni vaš rad, vaše zalaganje. Možda ste u pravu, ali ne možete uticati na neke stvari. Ne brinite, doći će i vaših pet minuta, koje morate iskoristiti maksimalno.

LJUBAV: Morate se malo opsutiti, ne brzajte. Često izgovorite ono što ne mislite, ono što nema nikakve veze sa vašim osećanjima, emocijama. To je odlika nezrelih osoba, pa vas partner može početi posmatrati baš kao takvu osobu. To nikako neće prijati vašem odnosu, pa se potrudite da obuzdate svoju prirodu na najbolji način.

ZDRAVLJE: Ne vidim ozbiljnije komplikacije. Odlično se osećate, ali vam je potrebno druženje, odlazak na večeru sa dragim prijateljima.

VODOLIJA

POSAO: Manje više stanje solidno. Ne vidim neke komplikacije, tegobe. Mada nije povoljan dan za potpisivanja ugovora, neke nove početke i slično. To može potrajati sve dok je Merkur u stanju rerogradnosti. Povoljni su momenti jedino za poslove koje ste ranije započeli. Sada možete očekivati njihovu realizaciju.

LJUBAV: Partner želi malo više pažnje, ne može da prati vaš ritam. Pokušajte da mu se malo više prilagodite, pokušajte da sada vi pratite malo njega.

ZDRAVLJE: Povećana nervoza, što se tiče fizićkog dela, ne vidim bilo koje komplikacije.

RIBE

POSAO: Ako ne radite, imate odlične aspekte da konkurišete na neko radno mesto, potražite posao. To se naročito odnosi na davno obećana radna mesta. Bićete iznenađeni pozivom. Ukoliko radite, vreme je za opuštanje, ne preduzimajte bilo kakve značajnije korake.

LJUBAV: Napeti ste, sve vam smeta, morate se malo iskontrolišite, jer sa ovakom postavkom, teško ćete ostvariti kvalitet na polju ljubavi. Partner postaje imun na vaše zahteve, komentare, u njemu ste izazvali najgore stanje, flegmatičnost, ravnu crtu.

ZDRAVLJE: Problemu sa žlezdama, štitnom žlezdom posebno...Došlo je do hormonskog disbalansa.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading