Pazite se! Žene rođene u ovim horoskopskim znacima imaju nezgodnu narav
Foto: Shutterstock

Škorpija

Po prirodi veoma nezgodne i kritički nastrojene, u njihovom društvu merite skoro svaku svoju reč. Sa njima je jednostavno teško opustiti se. Veoma su direktne i prodorne i ne prezaju da vam saspu u lice šta misle ili da vam kažu "ne" ako to zaista misle, zbog čega mnogima deluju "surovo" i "neobrađeno". S druge strane, one su izuzetno pravične i koriste sva sredstva kako bi stigle do cilja ili do pravde kojoj bezrezervno teže.

Jarac

Žene jarčevi su po prirodi veoma hladne i nedostupne zbog čega se smatraju najneprijatnijim ženama zodijaka, a često su i lošeg raspoloženja. Zbog svojih izraženih ličnih granica gotovo nikada ne puštaju strance da im se previše približe. Imaju izraženu tendenciju da stvari drže pod kontrolom i da druge kontrolišu i zato se za njih vezuju često i nepromišljeni potezi i odluke jer sve rade spontano i bez plana.

Devica

Device se teško opuštaju i budući da su kritičke prirode opterećuju se svakakvim sitnicama. Zbog svog perfekcionizma mnogima mogu da idu na živce jer njihova pedantnost okolini postaje isuviše naporna. Ipak, trebalo bi ih razumeti jer su im čistoća i organizacija na prvom mestu kako bi dobro funkcionisale. 

Komentari (0)

Loading