prevara
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

LAV

Lav voli da bude u centru pažnje i teško će se odupreti onome ko mu pokazuje bilo kakvu naklonost, čak i ako su se tek upoznali. Njegov ego i samopouzdanje mnoge privlače, pa su zato veće šanse da "zgreši", pogotovo ako onaj ko im se udvara hrani njego ego. Lavovi ponekad mogu da osete da su toliko veliki i važni da misle da je njihova dužnost da svoju ljubav i telo dele sa što više ljudi i sve shvataju kao igru.

VAGA

Vaga se upušta u avanturu da razbije dosadu u vezi i da ponovo oseti da je poželjna. Majstor je u prikrivanju svojih grešaka i vešto izbegava diskusije sa partnerom. Ima naviku da obnavlja veze sa bivšim ljubavima. Za pripadnike ovog znaka nije ništa čudno da u društvu otvoreno šalju signale da su raspoloženi za koketiranje, i to samo radi zabave.

ŠKORPIJA

Škorpijama nikad dosta seksa. Imaju snažan seksualni nagon koji ih vrlo često dovodi u situaciju da varaju partnera čim im neko zapadne za oko. To ne isključuje laganje i manipulaciju, po čemu su bez premca u Zodijaku. Kad biraju bračnog partnera, na prvom mestu su im seks i tolerancija.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading