UŠLI SMO U MOĆNI ASTRO PERIOD Venera i Pluton donose nove šanse u ljubavi
Foto: Shutterstock

Tranzit Venere u trigonu sa Plutonom naglašava intenzitet i strast za odnose i one stvari koje vam donose radost i zadovoljstvo.

Trebalo bi da osećate dublju povezanost  sa voljenim osobama, posebno prema svom partneru. Ovo je dobro vreme za intimne odnose zbog vaše povećane želje za ljubavlju i privrženošću.

Uživaćete u misterioznoj seksualnoj privlačnosti sa snažnom karmičkom privlačnošću. Ovo povećava vaše šanse da pronađete novu romansu u ovom trenutku. Nova veza sada bi bila veoma intenzivna i mogla bi uključivati aferu ili druge komplikacije. Vrlo je verovatno da bi svaka nova veza mogla biti dugoročna, iako bi nivo intenziteta verovatno splasnuo tokom vremena.

Opsesije i fascinacije su sada moguće i ne samo u vezama. Vaše finansije treba da budu dovoljno dobre da dozvoljavaju luksuzne predmete. Možda će vas privući određeni modni stil, kozmetika, nakit ili tetovaža. Ovo je dobro vreme za uređenje vašeg doma ili kancelarije. Ako ste umetnički ili kreativni tip, onda je ovo sjajno vreme da budete sami i da budete zauzeti.

Novac može biti problem sada, pri čemu ćete se možda osećati prinuđenim da istražite šeme stvaranja bogatstva ili odaberete dobru investiciju. Sada možete ostvariti veliki profit ako je vaša motivacija čista, da donesete radost i utehu sebi i što je najvažnije, svojim najmilijima, pišu astrousluge.com

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading