Kada se spoje izbija HAOS: Ovi znakovi nikada NE mogu da budu PRIJATELJI, astrolozi kažu da su NAJGORA kombinacija

Vesti 29.09.2022 14:53 0

Ovo su najgore kombinacije prijatelja po horoskopu

Kada se spoje izbija HAOS: Ovi znakovi nikada NE mogu da budu PRIJATELJI, astrolozi kažu da su NAJGORA kombinacija

Shutterstock

Bik i Jarac su izuzetno tvrdoglavi znaci, pa ova kombinacija nije srećna, kao ni kombinacija Lava i Vodolije. Vodolije ne žele nikakvu emotivnu dramu u svom životu, a Lavovi imaju tendenciju da dramatizuju

1. Ovan i Rak

Ovnovi su emotivniji nego što se čini na prvi pogled i to je nešto što ih povezuje sa prijateljima Rakovima. I Ovan i Rak su dobri slušaoci i brižni su prema drugima. Problemi nastaju kada se Ovan preterano sukobljava sa Rakom i u žaru trenutka kaže nešto što povređuje njegova osećanja.

Ovnovi su impulsivni i žele da urade stvari odmah, dok su Rakovi mnogo oprezniji i imaju tendenciju da dobro razmisle pre nego što preduzmu akciju. Oba znaka imaju tendenciju da kontrolišu i tu stvari mogu postati napete. Rak nije dovoljno spontan za avanturističkog Ovna, i na kraju ova dva znaka mogu da počnu da idu jedan drugom na živce, a prijateljski odnos će postati zategnut.

2. Bik i Jarac

Bik i Jarac su izuzetno tvrdoglavi znaci, pa ova kombinacija nije srećna. Čak i ako postanu prijatelji, posle nekog vremena će shvatiti da se njihove nesuglasice ne mogu rešiti. Moguće je da problem leži u činjenici da su oba znaka pouzdana, nezavisna i prizemljena, tako da su zapravo previše slični.

Ni Bik ni Jarac se ne prilagođavaju dobro promenama i ne vole ih baš, veoma su nefleksibilni. Na kraju, u ovom prijateljstvu niko neće popustiti i nijedna strana ne prihvata kompromis. Takvo prijateljstvo će vremenom samo nestati.

3. Blizanci i Bik

Blizanci su veoma spontani i živahni. I Blizanci i Bik znaju kako da se zabavljaju, a problem nastaje kada Bik odbije da uradi bilo koju od stotina zabavnih stvari koje Blizanci žele da rade. Bikovi mogu biti neverovatni kada je u pitanju zabava i druženje, ali im je takođe potreban odmor i predah od svega. Blizanci bi mogli da se zabavljaju bez predaha do kraja života i nisu skloni razumevanju potreba drugih.

Dobrodušna indolentnost Blizanaca zaista može da iznervira Bikove i oni će „poludeti” nakon što Blizanci po ko zna koji put pokuša da ih ispravi i ubedi. Tada može doći do žestoke borbe i kraja tog prijateljstva.

Svađa

Shutterstock

 

4. Rak i Vaga

Vage ponekad mogu biti pomalo bešćutne, dok su Rakovi preosetljivi. Ako kombinujete neosetljivost Vage sa preosetljivošću Raka, postoji problem. Takođe, iako se Rakovi očajnički trude da nikome ne nanose bol, to se ipak dešava.

Oba znaka su sklona naglim promenama raspoloženja i lako će se sukobiti kada su obe strane zahvaćene 'crnilom'. Previše je emocija u ovoj kombinaciji prijateljskih odnosa i nijedna strana nije sklona da o svemu realno razmišlja i tek onda reaguje.

5. Lav i Lav

Spajanje dva Lava je recept za siguran neuspeh. Lavovi su skloni liderstvu, imaju visoko mišljenje o sebi i žele da im se drugi stalno dive. Kada se dva Lava spoje, ko će biti vođa, a ko pratilac? U takvom odnosu biće stalna borba za vlast. Obe strane će biti konkurentne i obe su navikle na pobedu.

Ovaj odnos će biti sasvim u redu sve dok postoji neka ravnoteža i nijedna strana ne dođe u prvi plan. Ali čim jedan počne da pobeđuje više od drugog ili dobije više pažnje, biće borbe. Kada stvari krenu naopako, nijedna strana neće želeti da ispadne tako loša, tako da neće biti velikih tuča, divljanja i uvreda. Vrlo je verovatno da će se, kada dođe kraj ovom prijateljstvu, raspasti vrlo tiho i neprimetno za druge ljude.

6. Devica i Ovan

Na početku ovog prijateljstva, Devica će biti veoma impresionirana Ovnovom žudnjom za avanturom i životom, ali će se vremenom Ovnova nepromišljenost i nedostatak kontrole sukobiti sa celokupnom Devičinom životnom filozofijom. Devica ne žuri, ona istražuje i ne deluje dok joj sve u glavi ne bude u redu ili dok se situacija oko nje ne sredi, a Ovan ne razmišlja tako, on bezobzirno srlja u sve i svašta.

Kada stvari postanu napete između njih dvoje, lako im je da kažu jedno drugom stvari zbog kojih će kasnije zažaliti, što dovodi do žestoke svađe. Na kraju, koliko god se Ovan kajao i izvinjavao, malo je verovatno da će mu Devica oprostiti osim ako ne učini neki veliki gest vredan hvale.

par

Shutterstock

 

7. Vaga i Škorpija

Škorpije su misteriozne i imaju ono nešto što ljude privlači. Vage su šarmantne i ljubazne, tako da nije teško shvatiti zašto bi bilo koji znak želeo da bude prijatelj sa njima. Međutim, Škorpionov intenzitet i opsesivne sklonosti mogli bi da se odraze na Vagu.

Škorpija neće odobriti Vagein brz i ležeran pristup istini i vernosti. Takođe, Vagama će biti teško da nađu drugog dobrog prijatelja, jer će osetiti ljubomoru. Pošto su Vage veoma društvene, ovo bi se moglo dogoditi. Škorpija se tada može udaljiti, a Vaga neće razumeti zašto njihovo prijateljstvo nije uspelo.

8. Škorpija i Blizanci

I Škorpija i Blizanci su izuzetno inteligentni i magnetski privlačni drugim ljudima. Obe strane oduševljavaju i fasciniraju svojim pričama i konverzacijskim veštinama. Kada ova veza dobro funkcioniše, Blizanci su u stanju da opuste pomalo ukočenog Škorpiona i inspirišu ga da ne shvata sve tako ozbiljno. Blizancima se dopada sposobnost Škorpije da se fokusira na ono što radi kao i činjenica da sve radi sa strašću.

Međutim, vremenom bi Škorpija mogla da se sve više ljuti zbog Blizanaca neozbiljnosti, pošto pripadnici ovog znaka zaista ništa ne shvataju ozbiljno. Filozofija Škorpije je - ima vremena za smeh i gluposti, ali nije svake sekunde u danu, ponekad treba biti ozbiljan. Škorpije veoma ozbiljno shvataju svoje obaveze i neće dobro reagovati kada Blizanci pokušaju da ih ubede da to ignorišu i zabave.

9. Strelac i Devica

Oba ova znaka su pametna i imaju dobar smisao za humor, zbog čega mogu postati dobri prijatelji. Ali, Devica ima tendenciju da kritikuje, a to bi zaista moglo da smeta Strelcu - možda se osećaju kao da ih Devica stalno kritikuje zbog načina na koji žive i da se ne pridržavaju pravila koja je Devica nametnula.

Vremenom, Strelac može da počne da se oseća veoma ograničenim od strane Device, a to je nešto što im je najteže kada neko pokuša da im oduzme slobodu, na bilo koji način. Stoga, iako će se u početku diviti Devici, na kraju će prijateljstvo sa njom Strelcu izgledati klaustrofobično.

raskid

Pexels

 

10. Jarac i Strelac

Suprotnosti se ponekad privlače, a ponekad ove suprotnosti mogu stvoriti vezu koja se nikada ne prekida. Sve dok su i Jarac i Strelac iskreni o tome šta žele od prijatelja i koliko su spremni da prihvate razlike drugih, onda ova veza može da funkcioniše. Ali ako se Jarac samo pretvara da mu nije stalo do Strelčeve nesposobnosti da se posveti ili njegovog slobodnog načina života, onda će biti problema.

Jarčevi pokazuju zabavnu stranu i vole da imaju prijatelje poput Strelca sa kojima mogu da se zabavljaju. Međutim, Strelac je ponekad jednostavno previše nestašan i neozbiljan za Jarca. Ako Strelac nenamerno učini nešto da povredi Jarca, Jarac će neko vreme ćutati o tome, a onda će eksplodirati.

U međuvremenu, Strelac će potpuno zaboraviti na to i smatraće da je Jarčev bes neopravdan. Ako obe strane u ovoj vezi ne govore o svojim problemima i problemima koje imaju jedna sa drugom, ljutnja će rasti i veza će postati toksična.

11. Vodolija i Lav

Vodolije ne žele nikakvu emotivnu dramu u svom životu, a Lavovi imaju tendenciju da dramatizuju. Oba ova znaka su prijatno društvo na potpuno jedinstven način. Vodolije su humanitarci i rade na spasavanju sveta. Veoma prihvataju druge i ne mare za nečije bogatstvo ili nedostatak istog.

Lavovi vole ljude, posebno one koji ih vole i dive im se. Oni uživaju u novcu, da ga imaju i poznaju one koji ga imaju. Na kraju krajeva, Vodolija i Lav nemaju mnogo zajedničkog. Lav može postati preterano emotivan kada se to prijateljstvo završi, a Vodolija će se jednostavno zatvoriti.

12. Ribe i Vodolije

Oba znaka su izuzetno kreativna i maštovita. Umetnost, muzika i pozorište povezaće ih. Međutim, Ribe će postepeno postati iscrpljujuće za Vodolije: previše emotivne i preterano privržene. Vodolije će želeti da se Ribe očvrsnu, što će ih samo povrediti. Vodolije bi na kraju mogle da optuže Ribe da se stalno izigravaju žrtve, i ne bi bili daleko od istine.

Vodolije su veoma nezavisan znak, pa verovatno neće imati želju i potrebu da razgovaraju sa Ribama koliko će to Ribama biti potrebno. U jednom trenutku, Vodolije će 'skliznuti' i reći nešto što će povrediti drugu osobu i doći će do svađe. Ribe će tada pokušati da poprave prijateljstvo i moguće je da će uspeti, ali to nikada neće biti ista veza kao što je bila, prenosi Your Tango.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading