POSLOVNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2022. Bik ne treba da uzima pozajmice, Blizance čeka veliki uspeh
Foto: Shutterstock

Ovan

Imate potrebu za promenama. Neka budu male i sitne jer nije povoljno vreme za radikalne poslovne promene. Za to sačekajte janurar sledeće godine.


Bik 

Miran mesec je pred vama. Nije vreme za kredite i pozajmice. Iskoristite oktobar da sumirate vašu poslovnu putanju i da popunite rupe ako mislite da ih ima. 

Blizanci 

Komunikacija vam je odlična. Iskoristite je u poslovnom svetu jer vam može doneti veliki uspeh.

Rak 

Uživajte u oktobru sa porodicom i prijateljima jer nije mesrc za poslovne prilike ili promene. Finansije su stabilne kao i radna pozicija. Bez pozajmica ovog meseca.

Lav

Odličan mesec za karijeru. Samo krenite u akciju bilo šta da radite i na bilo kakvoj da ste poziciju. Poslovni uspeh je zagarantovan.

Devica

Stabilan mesec po pitanju finansija. Posao ide svojim tokom. Zadovoljni ste jer sve završavate na vreme.


Vaga 

Posao vam se prepliće sa ljubavlju. Prošlost je tu i priča svoju verziju priče. Saslušajte i onda iznesite svoje mišljenje…Neočekivani veliki priliv novca!

Škorpija

Oktobar vam donosi jaku fanatičnu energiju. Pucate od samopuzdanja i najbolje je da se fokusirate na posao. Tu vas očekuje veliki uspeh.

Strelac 

Sve što ste čekali u poslovnom svetu sada dolazi do vas. Povišica, novac od pozajmice kao i napredak u karijeri ili promena posla.

Jarac

Pečat karijere i veliki uspeh! Dobijate i novu poslovnu ponudu koja vam donosi veliki novac ali nijako ne preuzimajte na sebe ni delić više od onoga što stoji u ugovoru ili dogovoru.

Vodolija

Koncentracija do stedine meseca je ključna za vas. Posle sve kreće odlično a pojedine Vodolije će dobiti novu fenomenalnu poslovnu ponudu!

Ribe 

Finansije su ovog meseca stabilne i zadovoljavajuće. Od sredine meseca otvara vam se mogućnost za dodatni posao koji vam donosi odličnu finansijsku zaradu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading