HOROSKOP ZA UTORAK, 27. SEPTEMBAR Devica će imati iznenadni dobitak, nesuglasice sa partnerom čekaju Jarca, kod Riba prevelika nervoza vodi do glavobolje
Alo/Privatna arhiva

OVAN

POSAO: Loša komunikacija sa saradnicima. Danas ćete sav posao morati sami da obavite, najbolje je da se pomirite sa tim. Budite oprezni pri radu, kako vam ne bi nešto promaklo. Ako ste razgovarali o promeni posla, sada je ta mogućnost verovatna.

LJUBAV: Osoba koja vam se dopada je samo u prolazu i neće se zadržati u vašem gradu još dugo! Razmislite da li vam odgovara odnos na daljinu. Nemojte previše očekivati.

ZDRAVLJE: Problemi sa kičmom, konsultujte se sa lekarima. Moguć predlog je operacija, ali razmotrite sve mogućnosti pre no što se odlučite na taj korak. Neka vam to bude zadnja alternativa.

BIK

POSAO: Maksimalno pokazujete svoju kreativnost u radu. Vaši rezultati neće proći nezapaženo. Upoznajte nadređene sa svežim idejama, ali ih nemojte iznositi pred drugima, kako ih ne bi prisvojili kao svoje.

LJUBAV: Imate mogućnost da se skrasite, pruža vam se kvalitetna prilika, kvalitetna osoba za ozbiljnu vezu. Potrudite se da nekom svojom nesmotrenom izjavom ne narušite utisak koji ostavljate. Zauzete osobe imaju mogućnost da podignu odnos na viši nivo. Razmišljate o zajedničkoj budućnosti.

ZDRAVLJE: Otežano disanje. Podložni ste virusnim infekcijama, poboljšajte svoju ishranu unosom vitamina i minerala.

BLIZANAC

POSAO: Hladno i sa distance uspevate da sagledate situaciju u kojoj se nalazite i planirate svoj sledeći korak. Uspećete u svemu što naumite. Odlično upravljate postojećom situacijom.

LJUBAV: Povoljan dan za ljubav. Na javnom mestu upoznajete osobu koja vas intrigira. Zapitajte se zašto se uopšte obazirete na njene komentare. Priznajte sebi osećanja koja ona pobuđuje u vama. Izađite negde večeras! Provedite se sa prijateljima, ne razmišljajte!

ZDRAVLJE: Problemi sa disajnim organima, čuvajte se virusa, prehlada. Grebuckanje grla, izbegavajte hladna, gazirana pića.

HOROSKOP ZA UTORAK, 27. SEPTEMBAR Devica će imati iznenadni dobitak, nesuglasice sa partnerom čekaju Jarca, kod Riba prevelika nervoza vodi do glavobolje

Foto: Shutterstock

 

RAK

POSAO: Odlično obavljate svoje poslovne obaveze. Šefovi su zadovoljni vašim radom, zalaganjem. Svesni su koliko vredite i da uz vas mogu poboljšati finansijsko stanje firme, stabilizovati je i promeniti opšti status.

LJUBAV: Počećete da preispitujete sebe po pitanju ljubavi. Prvi put imate osećaj da niste baš najsigurniji u to šta želite. Ipak, ne dozvolite da partner primeti vašu borbu, dileme dok ne budete sigurni u osećanja.

ZDRAVLJE: Preporuka je da veče provedete u dobrom društvu. Rasteretite svoju glavu od napetosti. Opustite se okruženi dobrim, pozitivnim  ljudima.

LAV

POSAO: Povoljan dan za to da svoje ideje predstavite široj javnosti. Bićete zadovoljni ishodom svog posla. Ugovori koje ćete potpisati, govore o vašem uspehu i utisku koje ste ostavili na pregovarače. Sada ste još sigurniji u sebe, u ispravnost svojih odluka, kao i isplativost.

LJUBAV: Imate više mogućnosti. Pokušajte da se fokusirate na onu koja vam se čini najbolja, da ne ostanete praznih šaka.

ZDRAVLJE: Problemi sa jetrom. Ozbiljni nagoveštaji su prisutni duže vreme, ali tome niste pridavali veći značaj. Sada su stvari ozbiljnije, pridržavajte se saveta lekara.

DEVICA

POSAO: Imaćete iznenadni dobitak. Razočaranja od prošle godine se neće nastaviti. Laknulo vam je, jer niste sigurni da biste mogli nastaviti tim tempom. Povoljne promene na polju poslovanja. Pregovori koji ste započeli, sada se polako realizuju.

LJUBAV: Zračite privlačno, možete se igrati sa suprotnim polom, ali nemojte preterivati u samoj igri. Pokušajte da ste stavite u poziciju partnera. Oni pripadnici koji su duže vreme u vezi se pitaju šta ih još to zadržava pored partnera.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom. Primećujete promene na svom telu, muči vas hladnoća, ponajviše se prepoznaje po hladnim rukama, nogama.

VAGA

POSAO: Imaćete koristi od saradnje sa Ovnom. U svakom slučaju povoljan dan, bez velike gužve i žurbe. Sada možete planirati sledeće projekte, ali ujedno i završiti započete poslove. Bićete strpljivi, jer ste sigurni u pravi ishod, u kome ćete samo profitirati.

LJUBAV: Kod vas se vidi velika nesigurnost. Pokušajte da malo pozitivnije razmišljate. Stalno živite u prošlosti i analizirate emotivna dešavanja koja više nisu bitna, kao i svoje postupke. Uporno tražite krivca u sebi.

ZDRAVLJE: Problemi sa organima za varenje, bolovi u želucu. Promenite režim ishrane.

HOROSKOP ZA UTORAK, 27. SEPTEMBAR Devica će imati iznenadni dobitak, nesuglasice sa partnerom čekaju Jarca, kod Riba prevelika nervoza vodi do glavobolje

Foto: Shutterstock

 

ŠKORPIJA

POSAO: Povoljan dan za sve one koji su imali u planu promenu posla. Možete ući u manji konflikt u radnom kolektivu, ne dozvolite sebi taj luksuz!

LJUBAV: Loše se osećate kada su emocije upitanju. Kod Vas se vidi veliki pad samopouzdanja. Pokušajte da se malo opustite, nemojte pokušavati da proračunate šta će se desiti, jer je to nemoguće i možete se na taj način samo razočarati.

ZDRAVLJE: Moguće komplikacije sa organima za disanje. Ako se to učestali, posetite lekara. Uradite rendgen, kako biste videli pravi uzrok tegoba. generalno, ove simptome ne smete zanemariti.

STRELAC

POSAO: Razmišljate o tome da pokrenete neki privatni posao. Svesni ste dobro činjenice da za tako nešto morate da pozajmite novac. Veoma ste oprezni u tome, unapred ćete uraditi sve proračune, kako biste znali koja vam je suma novca potrebna, a da ne dođete u situaciju da vam je nešto promaklo.

LJUBAV: Velika nervoza se može loše odraziti na vaš emotivni život. Pokušajte da kanališete svoju energiju da ne bi ste ostali bez partnera. Za sada partner ima opravdanja za vaše postupke, ali nemojte da preterate.

ZDRAVLJE: Osećate se odlično. Puni ste energije, kondicija vam je na zavidnom nivou, jer vam je telo u stalnoj aktivnosti.

JARAC

POSAO: Odugovlači se sve i vi ste već pri kraju strpljenja. Moguća ponuda za saradnju sa inostranstvom. Nemojte danas da donosite važne odluke. Prolongirajte maksimalno odgovor, jer sada nije prilika da donosite zaključke. Čak ni pomoć drugog saradnika ne može biti ohrabrujući.

LJUBAV: Imaćete nesuglasice sa svojim partnerom. Izvor nesuglasica je velika ljubomora i nepoverenje koji traju već duži vremenski period.

ZDRAVLJE: Velika osetljivost, nervoza, malaksalost. Uradite prvo osnovne analize, jer razlog takvom raspoloženju može biti i fizičke prirode, a da toga zapravo niste svesni.

VODOLIJA

POSAO: U Vašem radnom okruženju se dešavaju razne, drastične promene. Strah od gubitka posla i promena vas može navesti na nepromišljene korake. Ne podložite tuđim uticajima, naročito osobama za koje osećate da nisu dobronamerne.

LJUBAV: Pokazujete veliku nervozu, emotivno ste poprilično površni. Pokušajte da date malo više pažnje svom partneru. On ima utisak da niste zainteresovani za njega i to ga povređuje.

ZDRAVLJE: Problemi sa krvnim pritiskom. Nije šala, ozbiljno se posvetite ovom problemu. Uradite eho srca, kako biste bili sigurni u dijagnozu. Neophodna vam je terapija.

RIBE

POSAO: Teško se privikavate na nastale poslovne promene. Morate se polako prilagoditi, jer otpor može samo vama naškoditi. Budite fleskibilniji za sve novitete, bilo da su u pitanju novi članovi tima, bilo da se radi o novim projektima.

LJUBAV: Problem je da pokažete svoja osećanja. I ako ste stalno nasmejani i pokazujete blagu narav, u dubini ste emotivno prazni, nesigurni. Partner neće još dugo imati razumevanja za vaše ćutanje. Budite hrabri, preuzmite inicijativu, nećete pogrešiti.

ZDRAVLJE: Prevelika nervoza, moguće česte glavobolje, koje, ako se zapuste, mogu lako preći u migrenu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading