NOVČANI NEDELJNI HOROSKOP Rakovi, čuvajte se prevara i zlonamernih ljudi, Ovnovi, radikalno ćete promeniti život
Foto: Shutterstock

Zvezde i planete su u takvom položaju da nas podstiču da aktiviramo svoju poslovnu sferu. Astrolozi savetuju oprez- budite posebno obazrivi u ponedeljak jer je na snazi opasni aspekt Merkura i Venere koji može da nam oduzme snagu i sreću.

Evo šta donosi nedeljni novčani horoskop od 26. septembra do 2. oktobra 2022. godine!

Ovan

Iskoristite predstojeće povoljne dane za povećanje prihoda i jačanje svoje pozicije. Vi ćete biti među najsrećnijim znacima zodijaka ove nedelje, tako da će sve što započnete biti uspešno i obećavajuće. Ako želite radikalno da promenite svoj život, onda treba da počnete što pre, ali izbegnite ponedeljak, nije dobar za posao.

Bik

Vi ste srećnici, jer lako možete da dođete do novca. On ponekad sam dolazi u vaše ruke, ali vi to često ne primećujete. Ove nedelje obratite pažnju na ono što se dešava oko vas. Sada je vreme za akciju jer jsu povoljni uslovi za nepredovanje i poslovanje. Venera će 29. preći u znak Vage, što vam krajem nedelje donosi dobro raspoloženje, prave izbore i povećanu efikasnost.

Blizanci

Ovo je dobar period da počnete sa planiranjem finansija za oktobar, pa čak i za decembar. Ako želite da povećate svoje prihode, najvažnije je da objektivno sagledate svoje mogućnosti i da kreirate ciljeve i napravite dobar plan za budućnost. Ova nedelja odlična je za trgovinu, bilo robom, bilo akcijama ili hartijama od vrednosti. Šta god da se desi, ostanite pozitivni.

Rak

Astrolozi vam savetuju da iskoristite naredni period da razvijate svoje talente, savladate nove veštine, unapređujete poslovne aktivnosti i promovišete nove ideje. Nedelja je sjajna za povećanje prihoda, stoga bi bilo dobro da se maksimalno potrudite na poslu. Morate biti oprezni kada imate posla sa klijentima i čuvajte se prevara i zlonamernih ljudi.

Lav

Da biste zadržali ili povećali prihod, astrolozi vam savetuju da se oslonite na svoje instikte i iskustvo. Neopravdani rizici u poslovnom sektoru mogu doneti gubitke, stoga nemojte bespotrebno srljati u avanture. Ovo je dobar trenutak za razmenu informacija i sticanje novih iskustava, ali nikako za nepromišljene poteze.

Devica

Ako planirate bilo koji posao zajedno s drugim ljudima, treba da znate da je velika verovatnoća da budu praćeni konfuzijom i sukobima, stoga je za vas najbolje da se oslonite samo na sebe. Ako se desi da ostanete bez novca, neka vas to ne obeshrabri, nastavite vredno da radite. Ove nedelje, planete će vam pomoći da privučete više novca u svoje živote.

Vaga

Koristeći svoje intelektualne sposobnosti, lako ćete moći da donosete važne odluke u finansijskom sektoru, da stičete profitabilna poznanstva i pronalazite pametna rešenja za tekuće probleme. Uspećete da razvijete dobru finansijsku strategiju za budućnost. Budite otvoreni za nove ideje, radite na sebi i na svom usavršavanju.

Škorpija

Astrolozi vas upozoravaju da nikako ne trošite novac u narednom periodu već da ga sačuvate za blisku budućnost. Odbacite stara uverenja i navike o novcu koja vas sprečavaju da ostvarite veće prihode i da napredujete. Nedelja je pogodna za jačanje pozicija i unapređenje odnosa sa poslovnim partnerima i klijentima.

Strelac

Tokom ove nedelje budite oprezni s novcem, naročito ako planirate da trošite velike količine ili da donesete važnu finansijsku odluku. Bolje je da dva puta razmislite pre nego što preduzmete bilo kakvu akciju. Da biste značajno povećali prihode, prvo morate da uklonite energetske blokove iz sebe i da se oslobodite pogrešnih uverenja o novcu. Mnogi Strelci će promeniti posao ili saradnike.

Jarac

Pokušajte da napustite stare obrasce ponašanja koji se tiču novca - nova razmišljanja i novi pristup omogućiće vam da povećate prihode na duge staze. Treba češće da govorite sebi reči „mogu“, „ja to mogu“, “umem” jer će vam to popraviti samopouzdanje. Tokom ove nedelje spremite se na veće izdatke za dom i porodicu.

Vodolija

Iskoristite svoju kreativnost da povećate prihode, ali znajte da inovacije u ponedeljak i utorak verovatno neće biti korisne niti će doneti materijalnu dobit. Položaj planeta će vam omogućiti da završite trenutne poslove i problematične projekte. Intelektualni rad će biti veoma isplativ i produktivan za one koji se bave brojevima i finansijama.

Ribe

Kako ne biste pregoreli ove nedelje od obaveza i stresa, zamolite kolege za pomoć i podelite zadatke. Ako se na finansijskom putu pojavi teška dilema, ne brinite, planete će vam pomoći da donesete važnu odluku. Biće poteškoća, ali će one, srećom, proći bezbolno. Moći ćete da se prilagodite novim uslovima i svemu što se od vas bude tražilo. Bez obzira kakvi vas događaji očekuju, vaše materijalno blagostanje neće biti ugroženo.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading