Horoskop otkriva: Kakve muškarce privlačite?
Foto: Shutterstock

Ovan -- neko ko je potpuna suprotnost

Žene u znaku Ovna imaju samopouzdanja i vole da dominiraju u vezi. Interesantno je da pripadnice ovog znaka privlače muškarce koji nisu tako strasni, kao i one muškarce koji stalno razmišljaju i analiziraju. Ali, baš zato i uspevaju.

Bik -- neko nestabilan

Žene u ovom znaku su daleko od jednostavnosti, ali baš zato, one ne vole komplikacije. One su odgovorne i organizovane, pa ne čudi što privlače muškarce koji imaju potrebu za harmonijom i mirom.

Blizanci -- neko misteriozan i otvoren za sve

Ne postoji horoskopski znak koji je toliko nepredvidljiv kao Blizanci, a posebno kao ženski pripadnici ovog znaka. One mogu biti raspoložene i srećne u jednom trenutku, a već u drugom im raspoloženje može pasti. Muškarci koji vole žene-Blizance i koji ih mogu naterati da uvek budu energične, misteriozni su, avanturističkog duha i otvoreni za sve.

Rak -- neko neočekivan

Žene iz ovoga znaka se često nalaze u čudnim situacijama i grade prijateljstva sa ljudima, bez obzira na sve. Ovaj horoskopski znak je nežan i brižan, ali to ne cene svi. Zato žene Rakovi privlače muškarce koji izgledaju potpuno nezainteresovano za njih.

Lav -- neko potpuno posvećen

Lavovi su mnogo srećni. Žene ovoga znaka uvek privlače one muškarce koji bi uradili sve za njih. Žena Lav često može da poželi da malo uspori stvari, ali uspeva da se uzdigne i da brzo prevaziđe sve zato što je jaka.

Devica -- neko kome je potrebna pomoć i poboljšanje

Kao i u vezi sa svim ostalim, žene Device vole da komplikuju stvari umesto da ih pojednostave. One često privlače muškarce koji imaju probleme i kojima je potrebna pomoć, ali njima to ne smeta. Device privlače muškarce koji vole da imaju nekoga ko će brinuti o njima i ko će im se posvetiti.

Vaga -- neko ko balansira između stvarnosti i osećanja

Kao horoskopski znak, Vaga nije baš uravnotežena osoba, ali joj svakako treba poboljšanje. Balans koji im je potrebna u životu dobijaju od druge strane i najčešće privlače muškarce koji balansiraju između razuma i srca.

Škorpija -- neko ko uživa da bude sam

Škorpije ne bi dobro funkcionisale sa nekim ko želi da im oduzme svo slobodno vreme. One vole da se druže, ali žele i vreme za sebe. Na sreću, privlače muškarce koji to cene i koji su i sami nezavisni.

Strelac -- neko ko može da ih ukroti

Žene Strelčevi su divlje i imaju avanturistički duh. One, iako su aktivne i uvek u pokretu, ipak privlače muškarce koji mogu da ih ukrote. One su izazov za muškarce koji će ih smiriti i sa kojima će moći da gledaju filmove celog vikenda umesto da odu u neku avanturu. I to ponekad može da bude problem.

Jarac -- neko ko će ih nasmejati

Žene u ovom znaku žele da sve kontrolišu i veoma su dobro organizovane, ali im je, takođe, potrebno opuštanje i avantura. Zato one predstavljaju izazov za muškarce koji su prirodno zabavni i „otkačeni“. Ova kombinacija uglavnom funkcioniše, ali ne baš uvek.

Vodolija -- neko pun samopouzdanja

Vodolije su uvek ljubazne i svakome žele da pomognu, pa zato često mogu biti „plen“ narcisoidnih muškaraca, zato što ovakav tip ljudi može lako da prepozna iskreno dobru osobu.

Ribe -- neko ko ima potrebu za pažnjom

Jedina gora stvar od žene koja čezne za pažnjom, to je muškarac koji čezne za pažnjom. Ribe ne traže pažnju, naprotiv, one su veoma pažljive. Pa zato, one privlače muškarce kojima je potrebna pažnja.

Komentari (0)

Loading