Uvek preteruju: Četiri horoskopska znaka koja vole da preuveličavaju neke aspekte svog života
Foto: Shutterstock

BIK

Ljudi rođeni u znaku Bika poznati su po svojoj ekstremnoj tvrdoglavosti. Imaju ogromnu želju za luksuzom, zadovoljstvom i divnim stvarima, što može dovesti do toga da postanu prilično zahtevni. Pošto cene sve što je materijalno, često mogu da se pohvale time kako bi privukli pažnju.

LAV

Lav je osoba koja je uvek spremna da započne razgovor. Oni čvrsto veruju da njihova priča daje poseban pečat razgovoru koji vodite. Lavovi često znaju preterano da se hvale. Obožavaju da čuju pohvale o sebi i važe za znak koji najlakše uspe u nameri da bude u centru pažnje.

JARAC

Jarčevi se često osećaju potcenjeno ili ignorisano, pa ako treba da dramatizuju svoja dostignuća kako bi privukli pažnju, oni će to učiniti. Spremni su da maskiraju svoju stvarnu prirodu tako što će se hvaliti nečim, a sve u pokušaju da steknu kontrolu nad situacijom i skrenu pažnju na svoje postupke.

STRELAC

Strelac će reći šta god mu padne na pamet, a najveštiji je u tome da preuveliča apsolutno svaku situaciju. Nemaju problem sa tim da sebe hvale, oni to rado čine da bi bili u centru pažnje. Zbog svog avanturističkog karaktera, lako se prilagođavaju razgovorima sa drugim ljudima.

Komentari (0)

Loading