Zvezde su im se osmehnule: Ova tri znaka će u narednom periodu pronaći ljubav
Foto: Shutterstock

Strelac

Strelčevi su pod značajnim uticajem Urana tokom cele godine, a takođe mogu sve više računati na uticaj planeta u svom znaku tokom zimskih meseci. Za ovaj vatreni znak to prvenstveno znači jednu stvar: neočekivane promene i nepredvidive preokrete.

Ovo je zapravo idealan period za slobodne Strelčeve, jer ih vreme mami da izađu izvan svoje zone komfora i konačno imaju priliku da upoznaju nove ljude, a možda i pronađu pravu ljubav.

Jarac

Jarčevi imaju Veneru u svom znaku od 5. novembra do kraja godine, a tokom ovog vremenskog perioda mogu imati koristi od planete ljubavi, lojalnosti i strasti. Od vrućih flertovanja do romantičnih trenutaka i uzbudljivih sastanaka, sve je moguće - i ko zna, možda je ljubav vašeg života odmah iza ugla.

Rak

Od početka godine Saturn ima veliki uticaj na Rakove. Ovaj vodeni znak stalno misli na neke drage ljude iz prošlosti i tako blokira priliku da upozna nove ljude. Ove zime, Rakovi će dobijati i podršku od planete Jupiter, koja će prekinuti misaone igre i izazvati im mnogo lepih, novih trenutaka. Vrhunac može biti upoznavanje velike, nove ljubavi koja će Rakove potpuno zaslepeti i rastopiti njihovo zahladnelo srce.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading