PRAVIČNI I POSVEĆENII Ovi horoskopski znakovi su idealni bračni partneri
Foto: Shutterstock

Brak se zasniva na međusobnom poštovanju, ljubavi i dobroj komunikaciji. Harmonija u ljubavnim odnosima je delikatna stvar, a neki se u njenom održavanju bolje snalaze od drugih.

Kada se radi o lojalnosti, Bikovi prednjače u emocijalnoj vezanosti. Čak se i smatra da su znak sa kojim je najteže raskinuti, jer će se boriti da održe vezu u životu do kraja. Tvrdoglavi su i odani, stavljaju vernost i posvećenost na prvo mesto i to ih čini odličnim ljubavnicima.

Rakovi su izuzetno emotivni, a posebno kada se radi o romantičnim vezama. Oni se celim svojim bićem posvećuju partneru i uradiće sve da partnera ne povrede. Stavljaju sreću bliskih ljudi ispred sopstvene, a kada osnuju porodicu, neće je napustiti.

Jarac je oličenje ozbiljnosti i integriteta. Kada daju obećanje, održaće ga, pravični su i posvećeni, a preuzimaju ulogu stabilnog temelja porodice, piše AstroTalk.

Škorpije umeju da budu ljubomorne, ali ova osobina čini ih i vernim partnerima. Od svog partnera traže da vernosr uzvrate, a kada se zaljube, ta ljubav će trajati sve dok im je uzvraćena

Vage su jedan od najboljih horoskopskih znakova u braku. Pravične, ali nežne, vage će se svom partneru posvetiti potpuno. Iako ih karakteriše neodlučnost, kada nađu svog životnog partnera, postaju potpuno sigurne u svoj izbor i daju sve od sebe da održe balans i mir u vezi

Komentari (1)

Loading
Sumadinka

23.09.2022 11:49

Bravo Vucicu... Pravo u metu ...Sve su to zli ljudi... Znaju oni to....