VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Vodolije će imati problem sa novcem, Ribama komunikacija sa partnerom loša, Blizanci sklapaju dobar posao
Foto: Printscreen/instagram

OVAN

Posao

Ovnovi su pod uplivom pozitivne energije. Ona im daje samopouzdanje, energičnost, kreativno razmišljanje i veru da osmišljene planove uspešno realizuju. Ovnovi su u fazi kada ništa ne ostavljaju za kasnije ili sutra i žele da sve odrade odmah, što pre. Očekuje ih odlična komunikacija sa kolegama. Njihovim saradnicima odgovara Ovnov stav i brzina misli, kao i nepresušna energija kojom raspolažu. Neke zamisli koje nisu u potpunosti realne tokom razgovara se kristališu u konkretne i ostvarive planove. Zato je poželjna sugestija, razgovor sa osobama sa kojima radi na zajedničkom projektu. Deo poslovnih planova je vezan za inostranstvo. Ovnovi su sigurni u svoje znanje i iskustvo i veruju da bez problema mogu da osvoje inostrano tržište. Njihov optimizam je zarazan, tako da čak i kolege koje su realne i pragmatične bivaju privučene Ovnovim stavom.

Ljubav

Slobodni Ovnovi deo energije troše na druženje i komunikaciju. Uspevaju da posete sva mesta na kojima se nešto dešava i okruženi su ljudima. Međutim, uprkos cirkulaciji i gužvi ne uspevaju da upoznaju osobu koja bi im probudila emocije. Ovnovi imaju jedinstven ukus, kao i određene prohteve koje partner mora da zadovolji da bi ih privukao. Zauzeti Ovnovi maksimalno uživaju sa partnerom, bilo da su u vezi ili braku. Partnerka je zavodljiva, senzualna i u potpunosti se prepušta emocijama. Ovnovi uživaju u ulozi alfa mužjaka. Imaju inicijativu, potreban im je osećaj da oni vode igru, da su glavni. U suprotnom, mogu zapasti u teži oblik depresije. Nisu svesni u kojoj meri njihova partnerka izaziva ovakvo ponašanje, jer joj ono u potpunosti odgovara. Zaljubljeni i strastveni, Ovnovi su zadovoljni oblašću ljubavi.

Zdravlje

Što se tiče zdravlja početak nedelje je odlično prikazan. Ovnovi su fizički jaki, osećaju se dobro i snažno. Sredinom nedelje situacija počinje lagano da se menja u smislu da počinje nepovoljan period za zdravlje što ukazuje na potrebu da povedu računa o ovom segmentu. Ovnovi moraju obavezno da se posvete prevenciji. Disajni organi su ugroženi. Moguća je prehlada, koju ne smeju zapustiti. Sinusi mogu biti ugroženi. Sem toga, mogući su problemi sa hormonima, pojavljuje se disbalans, pa je neophodna analiza. Sledeći problem su alergijske reakcije. Može se desiti da nešto popiju, pojedu ili samo budu izloženi mirisu koji im smeta i na taj način izazovu alergijske reakcije. Tokom ovog perioda postoji mogućnost upotrebe lekova. Ovnovi su skloni minimizaranju zdravstvenih problema, ne priznaju postojanje bolesti.

Savet

Ko zlu prašta, dobru škodi.

BIK

Posao

Oblast posla je odlično prikazana. Bikovi imaju ustaljene radne navike koji im omogućavaju da se u potpunosti posvete obavezama. Jako su samostalni i ne dozvoljavaju ikome da im se meša u posao ili čak daje bilo kakve sugestije. Bikove očekuju zadovoljavajući rezultati rada što im samo potvrđuje da je njihov način rada odgovarajući. Ne dozvoljavaju da uđu u nezavidnu situaciju, pa uz sebe uvek imaju više predloga, rešenja. Ovo je povoljna nedelja za rešavanje pravnih pitanja. Ukoliko očekuju neki sudski rasplet sada dobijaju rešenje o presudi koja je doneta u njihovu korist. Takođe, ukoliko posao ima veze sa javnošću, povoljan je period za kontakt sa predstavnicima medija. Bikovi će da ostave utisak stabilne, ali brižne osobe kojoj se može verovati, a takvu reputaciju su u potpunosti zaslužili.

Ljubav

Emotivna dešavanja zavise od emotivnog statusa. Slobodni Bikovi su raspoloženi za druženje, ali uprkos tome ne uspevaju da sretnu partnerku koja budi njihovo interesovanje. Ne uzbuđuju se previše zbog toga i uživaju u onome što im se nudi: dobroj komunikaciji i razmeni mišljenja. Smatraju da sve mora da bude spontano, prirodno, jer jedino na taj način njihovo interesovanje može da bude potpuno. Kod zauzetih Bikova situacija je sasvim drugačija. Bikovi su senzualni, željni pažnje, ljubavi i strasti. U potpunosti se fokusiraju na voljenu osobu. Žene uspešno, bez reči zavode partnera. Muškarci svojom magnetskom privlačnošću i erotikom navode partnerku da im se u potpunosti prepusti. Zauzeti Bikovi su prezadovoljni emotivnom sferom i u potpunosti posvećeni voljenoj osobi. U komunikaciji takođe nemaju problema, partner ih u potpunosti razume.

Zdravlje

Oblast zdravlja je odlično prikazana, naročito ukoliko su Bikovi donedavno bili bolesni. U tom slučaju su u fazi revitalizacije organizma i uspešno se oporavljaju. U slučaju da su već pod terapijom ona daje odlične rezultate i Bikovi će primetiti da im je mnogo bolje. Za Bikove je jako bitno da održavaju organizam u dobroj kondiciji. Nema potrebe da sile sebe na neke naporne vežbe ili sport. Obična rekreacija tipa šetnje može puno toga da uradi za njihovo zdravlje. Odlično je što vode računa o ishrani. Biće skloni korišćenju čajeva u cilju poboljšanja ili održanja zdravstvenog stanja. Na Bikovu stabilnost pozitivno utiče podrška i posvećenost partnera, koji je maksimalno fokusiran na njihovo zdravlje. Partner je potpuno edukovan po pitanju Bikovih bolesti i disciplinovan je kada treba da mu se posvete.

Savet

Više valja šaka dobrote nego vreća mudrosti.

BLIZANCI

Posao

Pred Blizancima je nedelja puna obaveza koje će oni uspešno da odrade do kraja. Nedelja je povoljna za saradnju sa inostranim saradnicima. Obe strane se odlično razumeju, imaju sličan sistem rada i iste ciljeve. Mogu sklopiti dogovor koji će odgovarati obema stranama. Odlična je nedelja za rešavanje svih pravnih pitanja. Ukoliko Blizanci očekuju neke vesti iz suda dobiće ih, a informacija će biti pozitivna u smislu da će presuda ići u njihovu korist. Ovo je povoljna nedelja i za poboljšanje finansija. Ukoliko su Blizanci zainteresovani za uzimanje kredita ili pozajmice ovo je odlična nedelja za preliminarne razgovore i konkurisanje za novac. Naravno, biće veoma oprezni pri raspodeli finansija. Povoljna je nedelja i za kontakt sa firmama koje žele da se kroz sponzorstvo istaknu. Mogu lako naći zainteresovane kompanije.

Ljubav

Pred Blizancima je zanimljiv period za ljubav. Blizanci imaju simpatiju na poslu. Međutim, nemaju hrabrosti da toj osobi otvoreno pokažu interesovanje. Ljubav je platonska. Za sada Blizanci se zadovoljavaju samo posmatranjem druge osobe. Problem je što se Blizanci plaše da bi mogli da ugroze zadovoljavajuću poslovnu saradnju. Imaju utisak da su samo oni zainteresovani, ali ne i druga strana. Zbog toga ne pokazuju svoje emocije javno. U tome vrlo greše i zahvaljujući takvom stavu su mnoge prilike propustili, a da toga nisu svesni. Definitivno moraju poraditi malo više na sticanju sigurnosti. Jako dobro se snalaze u ulozi kolege koga veza ne zanima, tako da niko čak ni ne sumnja kakve emocije gaje. Druga strana je oduševljena poslovnom saradnjom sa Blizancem i ne sluti šta se dešava i kroz šta Blizanac prolazi.

Zdravlje

Zdravlje je generalno dobro prikazano. Organizam je snažan. Ukoliko su Blizanci bili donedavno bolesni telo je u fazi regeneracije. U slučaj da su na terapiji ona daje odlične rezultate. Blizanci gledaju da poboljšaju imunitet uz pomoć zdrave ishrane i biljnih napitaka. Jedini organ koji je osetljiv, a takav je bio i u prethodnom periodu, je glava. Mogući su problemi vezani za temperaturu, groznicu, sinusima, glavobolje i migrene. Ono što je veoma važno je da neizostavno moraju da budu odgovorniji prema svom zdravlju. Ono što bi Blizancima dobro došlo je da se posvete rekreaciji. Ulenjili su se, a to nije njihovo prirodno stanje, jer veoma vode računa o svom izgledu, koji je uvek mladolik. Deluje da su u tom smislu zapostavili zdravlje. Blizanci treba da obrate pažnju i na bubrege. Jako je bitno da se nepotrebno ne izlažu niskoj temperaturi.

Savet

Ko pametno ćuti, mudro govori.

RAK

Posao

Rakovi na prilično odgovoran način shvataju obaveze. Jako su ozbiljni, pouzdani i organizovani. U svakom trenutku znaju kako napreduje proces rada i dokle je stigao. Ovo je odlična nedelja za rešavanje svih pitanja vezanih za zakon i za finansije. Kada je komunikacija u pitanju, naročito sa strancima, potrebna je doza opreza. Postoji mogućnost ili nekog nerazumevanja ili će neke stvari da se podrazumevaju, pa na kraju može doći do problema. Stoga moraju ozbiljno prići svakom dokumentu i precizirati svaku stavku u kojoj postoje nejasnoće. Ukoliko je verbalna komunikacija problem nije strašan. Uvek mogu da se snađu, jer raspolažu znanjem i iskustvom. Ukoliko treba da se potpiše bilo kakav zvaničan dokument za Rakove je od primarnog značaja da ga dobro provere, da budu sigurne da je jasan i precizan i da ga tek onda potpišu.

Ljubav

Rakovi ne mogu da žive bez ljubavi i očekuje ih emotivno zadovoljavajuća nedelja. Ukoliko su slobodni, imaju simpatiju i na korak su od veze. Ipak, kod njih postoji jedna doza opreza, zbog velikih očekivanja od partnera, koji često može da ih razočara. Ipak, krivica je upravo u Rakovima, zbog nerealnih zahteva. Zauzeti Rakovi su maksimalno posvećeni drugoj polovini. Ukoliko su u vezi partner će insistirati na intenzivnom, intimnom druženju. Želeće da se posvetite jedno drugom, bez upliva drugih ljudi što će Rakovima i odgovarati. Rakovi u braku biće konačno zadovoljni bračnim odnosom. Dugo su bili zabrinuti zbog nedostatka emotivne bliskosti i topline sa partnerom. Sada su ponovo opušteni, svesni da ljubav nije nestala. Biće posvećeni porodici i naročito partneru i imaće želju da ugađaju najbližima na sve moguće načine.

Zdravlje

Što se tiče zdravlja generalno nije loše, ali je poželjna doza opreza. Potrebno je da Rakovi povedu računa o ishrani. Generalno, skloni su kasnim obrocima, ali i brzoj hrani, što se može odraziti na varenje, kao i gojaznost. Na početku nedelje postoji mogućnost da upotrebe hranu koja im ne odgovara, koja sadrži nešto na šta su alergični. Ukoliko su na terapiji ili im nije dobro, neophodno je da koriste lekove na način na koji im je savetovano, a ne da krišom samostalno menjaju terapiju ili čak da je prekinu. Tokom ove nedelje mogući su problemi sa hormonima, ali i alergijama. Disajni organi su osetljivi. Ono što je najbitnije za Rakove je da povedu računa o disajnim organima. Moguće su infekcije. Svi ostali potencijalni problemi su slabijeg intenziteta. Naglašena je mogućnost upotrebe terapije.

Savet

Ko ima pameti ne treba mu sreće.

LAV

Posao

Pred Lavovima je uspešna radna nedelja. Lavovi imaju maksimalno ozbiljan odnos prema obavezama. Dobro su organizovani, uporni su. Žele da dominiraju i da njihov rad bude zapažen. Na poslu se ne vide nikakve teškoće, što znači da sve planove odrađuju na vreme. Ukoliko ih zanima drugi posao, povoljna je nedelja za dobijanje nove poslovne ponude. Ukoliko ih zanima pokretanje privatnog biznisa do toga može doći tokom ove nedelje. Kada su finansije u pitanju očekuje ih neki izdatak, koji čak može biti veći i iz tog razloga neće želeti da ga prijave najbližima. Jedino što ih delimično brine su sudski procesi. Iako dobijaju uverenje od advokata da je sve pod kontrolom, Lavovi ipak brinu i čekaju sudsku presudu. Realno sagledavaju situaciju, pa u tome umeju čak i da preteraju, u negativnom smislu.

Ljubav

Ne može se reći da je Lavovima ljubav prioritet tokom ove nedelje. Ipak im je posao na prvom mestu i u tu oblast fokusiraju svoju energiju. Što se tiče slobodnih Lavova oni održavaju komunikaciju sa više osoba, ali su svesni da ni za jednu nisu ozbiljno zainteresovani. Komunikacija više deluje kao ubijanje vremena pošto nema nekih ozbiljnih namera ni sa jedne strane. Druga strana čak nije iskrena prema Lavovima, misleći da će na taj način da zadivi Lava. Oni, pak, ponajviše cene iskrenost, jer jedino na taj način mogu da se opuste. Lavovi u braku su fokusirani na potomstvo. Malo su zabrinuti zbog dece, dok partner smatra da je sve pod kontrolom i da nema razloga za brigu. Lavovima nedostaje podrška partnera, ali ne žele da je traže. Ukoliko to ne urade u skorije vreme, može doći do većeg nezadovoljstva i udaljavanja.

Zdravlje

Zdravlje je generalno stabilno. Međutim, bilo bi dobro da povedu računa o ishrani. Žuč, jetra, uopšte digestivni sistem je prilično osetljiv, pa postoji mogućnost da im neka hrana zasmeta. Poželjno je da promene način ishrane, ali da se pre toga posavetuju sa nutricionistom. Bilo bi dobro da ne uzimaju lekove na svoju ruku nego da se posavetuju sa lekarom. Moguće su alergijske reakcije i problemi sa hormonima. Disajni organi su osetljivi. Ne može se reći da ih čekaju neki veći i ozbiljni problemi, ali kako su u osetljivom periodu, ipak je potrebno da svesno povedu računa o zdravlju. U slučaju bilo kakvo druženja neophodno je da povedu računa o hrani i piću. Postoji mogućnost da ih piće opusti i da ne paze ni koliko, ni šta jedu i piju. Navedeno ponašanje može dovesti do neželjenih posledica.

Savet

Glupost i oholost na istom drvetu rastu.

DEVICA

Posao

Pred Devicama je povoljna nedelja za završavanje zaostalih poslovnih obaveza. Sve što su svesno odlagali da urade u prošlosti ili pokušali da urade, pa nije išlo, pa ostavili za neko drugo vreme, sada će biti na dnevnom redu. U početku će imati mali otpor prema obavezama, jer ne vole da se vračaju na stare predmete, niti da više puta ponavljaju iste stvari. Međutim, kada budu videli konkretne rezultate rada, biće im drago što su odlučili da se pozabave zaostalim obavezama. Ovo je odlična nedelja za poslovni put. Put može biti vezan ili za inostranstvo ili za domaći teren, ali vremenski neće dugo trajati. Kako uvek idu pripremljeni, mogu se nadati uspehu. Ukoliko ih zanima da razviju privatni biznis ovo je odlična nedelja za ispitivanje situacije, s tim što će svoje planove držati u strogoj tajnosti.

Ljubav

Oblast ljubavi je odlično prikazana. Slobodne Device imaju simpatiju sa kojom imaju ozbiljne planove. Problem je što su prilično ozbiljne, uštogljene i ne nalaze pravi način da pokažu svoje emocije i namere. Upravo iz toga razloga druga strana ni ne pomišlja da se dopada Devici. Device tek krajem nedelje menjaju ponašanje u smislu da će konačno obelodaniti svoje namere simpatiji. Već su imale negativna iskustva zahvaljujući svom oklevanju, jer ima se dešavalo da izgube zainteresovanost kod simpatije, partnera. Zauzete Device su relativno zadovoljne emotivnom sferom. Njihove emocije su stabilne. Partner je prilično prilagodljiv i spreman da im u svakom trenutku ispuni svaku želju. Toliko su zadovoljne odnosom da smatraju da je pravo vreme za dobijanje novog člana porodice. Inače, od te vrste odgovornosti su prilično zazirale.

Zdravlje

Zdravlje Devica je solidno prikazano. Imaju jak imunitet. Prilično su odgovorni prema svom zdravlju i gledaju da na sve moguće načine preduprede probleme. Mogući su problemi vezani za unos hrane, pića i lekova. Device kao da nemaju meru i u slučaju da se nađu u nekom opuštenom društvu ispoljiće znake ponašanja koje za njih uopšte nije karakteristično. To znači da će se prepustiti gurmanlucima i alkoholu bez ikakve želje da iskontrolišu ponašanje. U tim momentima su skloni i da preteraju u unosu nepoznatih supstanci, zbog kojih mogu da imaju zdravstvenih problema. Nakon toga, to nikako ne žele da ponove. Disajni organi su prilično osetljivi, tako da njih prvenstveno treba da zaštite. Moguće su alergijske reakcije, kao i problemi sa hormonima. Imaće malo opušteniji stav prema zdravlju i zdravim navikama, tako da može doći do neželjenih posledica.

Savet

Zaludu mi biseri, kad mi grlo davi.

VAGA

Posao

Kod Vage je u toku povoljan period za posao. Jako su kreativne, uživaju u poslu i zadovoljne su. Aktuelna je tajna poslovna komunikacija sa strancima, ali za sada nisu sigurne u kom smeru se ona odvija odnosno do čega će dovesti. Malo su nesigurne kada je posao sa strancima u pitanju. Dobro je što su prilagodljive i imaju potencijal da prihvate novine koje su neminovne kada je novo tržište u pitanju. Nikakvi konkretni dogovor neće biti postignut. Sada je više ispitivanje terena u pitanju, otkrivanje mogućnosti, interesovanja itd. U suštini ni druga strana nema neki jasan i nepromenljiv plan nego razrađuje neke poslovne ideje. Za sada nisu spremne da drugima predoče zamisli, ideje, sve drže u tajnosti. Razlog je jasan, ne veruju pojedincima, saradnicima. Biće strpljivi dok posao ne bude zaključen. Finansijska situacija je odlična i Vage čeka priliv novca.

Ljubav

Sve Vage su manje više zauzete i razmišljaju o ljubavi. Slobodne Vage razmišljaju o bivšem partneru. Emocije i dalje postoje, ali nisu sigurni da je druga strana zainteresovana za nastavak veze. Misle da postoje stvari zbog kojih nije moguće obnoviti vezu. Kako bi razbili sumnje, spremne su da načine prvi korak, nadajući se pozitivnom ishodu. Zauzete Vage maksimalno uživaju sa partnerom. Partner je prilično strastven, spontan, ima naglašenu potrebu za bliskošću. Vage su senzualne, željne dodira i strasti. Maksimalno im odgovara ponašanje partnera. Imaju snažan osećaj pripadanja. Njihove emocije su duboke i stabilne. U potpunosti su posvećene partneru, kao i on njima. Odnos smatraju stabilnim, perspektivnim i da im u potpunosti odgovara. One na drugi način i ne mogu funkcionisati, njihova predanost je potpuna.

Zdravlje

Zdravlje nije loše, ali Vage ipak treba da povedu malo više računa o prevenciji tokom ove nedelje. Potencijalni problemi su vezani za hormone i alergije. Što se tiče alergija problem može da napravi ili neka hrana ili neki miris. Obavezna je odgovarajuća terapija. Mogući su problemi sa snom. Vage mogu patiti ili od nesanice, što je verovatnije ili mogu biti skloni spavanju. Ukoliko imaju problem, bilo emotivne ili finansijske prirode, san ima ne dolazi na oči. Sklone su infekcijama. Stoga moraju povesti računa u kakvom okruženju borave i s kim imaju kontakt. Bilo bi dobro da izbegavaju viđanje sa prijateljima i koliko god su u mogućnosti da izbegavaju kontakt sa kolegama. Oblast saobraćaja nije najbolje prikazana. Jako je bitno da se Vage pripaze ukoliko su umorne, pospane, pod dejstvom alkohola. Treba da izbegavaju vožnju po magli, kiši...

Savet

Bolje je verovati svojim očima nego tuđim rečima.

ŠKORPIJA

Posao

Škorpije konačno završavaju poslovni projekat koji ih je mučio duži vremenski period. U projekat su ušli prilično optimističnog duha, ali se na kraju posao odužio, što nikako ne vole, dolazilo je do dugotrajnih prepreka i Škorpije su morale da ulažu dodatni trud i vreme. Projekat je završen i sa leđa Škorpija je pao ogroman teren. Osećaju se umorno i iscrpljeno. Sem toga, izgubile su interesovanje za neke druge projekte. Ipak, to je samo prolazna faza, koja neće potrajati. Nadređena osoba je izuzetno zadovoljna zalaganjem i uspesima Škorpije i već je planira za nove projekte. Škorpija je neraspoložena za novi početak, nove izazove. Prilično je samouverena i veruje da kada je odradila prethodni projekat uspešno i nema šta ne može da uradi. Očekuje ih finansijski dobitak koji znatno popravlja raspoloženje.

Ljubav

Pred Škorpijama je odličan period za ljubav što znači da su zaljubljene. Njihove emocije su stabilne, jake i Škorpije misle da je njihov partner idealan. Škorpije su inače poznate po svojoj emotivnosti i strasti u ovom periodu uživaju u onome što vole. Ljubav im je pokretač, najbitnija stvar u životu. Emocije im pomažu da se osećaju živim, zadovoljnim. Kada vole i kada su voljene imaju osećaj moći, da sve mogu da urade. Za Škorpije su ljubav i strast najjača životna motivacija. Tada im ništa nije teško i odlično obavljaju i poslove za koje su zadužene. Vrlo im je važna partnerova podrška. Škorpije partnera doživljavaju kao snažnu osobu, životni oslonac, osobu sa kojom sve mogu da podele. Ljubav je uzvraćena istim žarom. Škorpije su sigurne da su našle životnog partnera. Intuicija ih ne vara!

Zdravlje

Zdravlje Škorpija je generalno dobro. One se osećaju snažno, nepobedivo. Puni su pozitivne energije i ne brinu o zdravlju. Imaju naglašenu moć regeneracije. Isti organi koji su bili osetljivi u prethodnom periodu i sada su osetljivi. Znači, glava je prvenstveno prikazana kao osetljiv deo tela. Moguće su učestale glavobolje. Sem toga, eliminatorni sistem je osetljiv, kao i reproduktivni. Ukoliko je Škorpija muškog roda i planira potomstvo neophodno je da se iskontroliše. Ovog momenta su mogući problemi koji mogu da odlože planove vezane za proširenje porodice. Povoljni aspekti ukazuju na uspešno prevazilaženje problema. Treba samo da se pridržavaju saveta lekara, kao i odgovarajuće terapije. Sem toga, Škorpije su u psihološkom smislu vrlo snažne. Borci su, optimisti i veruju u pozitivno rešenje problema.

Savet

Mnogo ašova treba da se istina sahrani.

STRELAC

Posao

Strelce očekuje zadovoljavajuća radna nedelja. Ukoliko posao ima veze sa strancima ili institucijama zatvorenog tipa posao se odlično odvija. Ukoliko ih zanima novi posao ovo je odlična nedelja za tajne poslovne razgovore. Ovo je takođe povoljna nedelja i za razvoj tajnih planova vezanih za privatni biznis. Za sada ne govore o tome, dok ne budu sigurne u njihovu realizaciju. U tom slučaju Strelce očekuje ili pronalaženje novih poslovnih partnera ili odlična saradnja sa saradnicima. Moguće da će doći do konsultacije sa potpuno novim saradnicima. Generalno sve što budu obavljali, Strelci će gledati da drže u tajnosti. Plaše se konkurencije, koja je veoma prisutna. Intuicija im ja naglašena, tako da mogu slobodno da se oslone na nju prilikom donošenja bilo kakvih odluka. Pojedini poslovni sastanci mogu biti prolongirani ponovo.

Ljubav

Oblast ljubavi je specifično prikazana. Kod Strelčeva je u toku povoljan period za završetak određenih odnosa. Ti odnosi mogu biti stvarni, ali mogu biti i platonskog tipa. Na primer, Strelac može razmišljati o nekom bivšem partneru i biti zaglavljen u prošlosti. Na taj način blokira sadašnja i buduća emotivna dešavanja. Ono što je dobro je da je sada Strelac konačno spreman da prošlost ostavi iza sebe. Dosta je bilo razmišljanja o prošlosti, kajanja, krivice i ostalih negativnih osećanja. Nije svakoj vezi suđeno da bude večna. Svaki kraj označava i nov početak. Strelci su u periodu završetka jednog karmičkog ciklusa kada je za njih najbolje da neke stvari konačno emotivno prekinu. Ipak, pre svih novih dešavanja imaju naglašenu potrebu da se uvere da nemaju nikakvih emocija prema bivšem partneru. Za to je najpouzdaniji susret sa njim.

Zdravlje

Zdravlje je solidno prikazano. Organizam je u fazi regeneracije i osnažen. Uprkos tome ne bi bilo loše da povedu računa o zdravlju. Mogući su problemi sa hormonima, alergijama i infekcijama. Što se tiče alergijskih reakcija povezane su sa nekim mirisom ili hranom. Probavni sistem je osetljiv, pa se može desiti da im neka hrana ne odgovara ili sadrži nešto što im smeta. Skloni su prejedanju, naročito u noćnim časovima, što otežava varenje. Strelčevi imaju naglašenu dozu optimizma. Ako bude došlo do nekih simptoma mogu imati priličnu neozbiljnu reakciju u smislu da pomisle da to nije ništa zbog čega treba da se brinu ili obrate za pomoć lekaru. Druga varijanta je da odluče da sami nešto urade po tom pitanju i samoinicijativno koriste lekove. Svakako su obe odluke pogrešne, zbog čega mogu da trpe posledice.

Savet

Ko neće kad može, ne može kad hoće.

JARAC

Posao

Jarčevi su prilično vredni, ali totalno nerealni kada su neki njihovi planovi u pitanju. Za njih je bolje da tokom ove nedelje ne održavaju poslovne sastanke ili imaju kontakt sa predstavnicima medija. U oba slučaju daće totalno pogrešnu sliku situacije, ne zbog toga što će svesno želeti da lažu nego što će biti maksimalno neobjektivni. Optimizam je sjajna stvar, ali ako je baziran na činjenicama. U ovom slučaju priča Jarca se svodi na njihov osećaj da nešto mogu i žele da urade. Na kraju uviđaju da su pogrešili i javno priznaju svoju grešku, ali nikako ne odustaju od svog cilja, pa će " na mišiće ", uspeti da privedu poslove kraju u zadatom roku. Oblast suđenja nije najbolje prikazana. U slučaju bilo kakvog procesa biće zabrinuti, jer se proces neće odvijati u njihovu korist. Sem toga, saznaće stvari koje će dodatno da ih opterete.

Ljubav

Oblast ljubavi je odlično prikazana. Deluje da su svi Jarčevi zauzeti, a u slučaju da nisu, pred njima je period povoljan za ulazak u vezu. Emocije Jarca su postojane, intenzivne, jake. Jarci su prilično ljubomorni i posesivni u ovom periodu. Imaju želju da im se partner u potpunosti posveti, kao što se i oni posvećuju njemu. Jarcu je potreban intenzivan odnos sa voljenom osobom i na tome će insistirati. Očekuje uzvraćanje osećanja, a može biti vrlo nesrećan ako nasluti da toga nema. Ima odlično razvijenu intuiciju. Kako je vrlo realan, partner ga ne može ubediti u suprotno. Ukoliko su u braku odnos se konačno popravlja. Partner Jarca u prethodnom periodu, nije bio u potpunosti siguran u emocije Jarca i uopšte u kom smeru je vodio njihov odnos. Sada Jarac menja kurs, posvećuje se bračnom partneru i konačno dolazi do stabilizacije odnosa.

Zdravlje

Jarčevi definitivno treba da povedu računa o zdravlju. Oni mogu da se osećaju snažno, ali opasnost vreba. Potrebno je da povedu računa o ishrani, jer je moguće neko trovanje, alergijska reakcija i slično. Najbolje je da zaštite probavni sistem kao da će biti prilično obazrivi prilikom izbora hrane. Sem toga, treba da smanje apetit, jer su u ovom periodu skloni gojenju. Mogući su problemi sa alergijama i hormonima. Jarčeve očekuju i problemi sa spavanjem. Može se desiti da ili imaju potrebu za puno sna ili mogu patiti od nesanice. U tom slučaju biće skloni uzimanju određenih sredstava kako bi regulisali svoje navike. Disajni sistem je ugrožen i Jarčevi treba da se pripaze infekcija. Jarčevi imaju ležeran stav kada je zdravlje u pitanju. Obično se više sekiraju za druge članove porodice nego za sebe.

Savet

Od jednog udarca, dub ne pada.

VODOLIJA

Posao

Pred Vodolijama je specifična nedelja. Zbog nekih poslovnih obaveza biće zabrinuti, dok će druge obaveze da odrade bez ikakvih problema. Sve što ima veze sa novcem je problematično. Takođe, oblast trgovine je loše prikazana. Vodolije treba da se pripaze krađa. U slučaju bilo kakvih poslovnih pregovora treba sve jasno da se definiše i razjasni. Ni slučajno ne treba da smatraju da se neke stvari podrazumevaju, pošto upravo zbog takvih stvari mogu kasnije da nastanu ozbiljni problemi. Znači, ništa ne smeju prepustiti slučaju. Vodolije možeš privoleti ukoliko je poslovni partner ljubazan, uslužan. Stoga, opreznost je na prvom mestu. Oblast suđenja je dosta loše prikazana tako da Vodolije čekaju brige. Jedini posao na koji mogu da računaju da se normalno odvija, je poslovna saradnja sa strancima.

Ljubav

Ne može se reći da je ovo prava nedelja za ljubav. Slobodne Vodolije su društvene i u stalnom kontaktu sa ljudima, međutim, šanse da upoznaju osobu koja će im probuditi emocije su prilično slabe. Ovo je povoljna nedelja za neobavezna druženja, a nema čak ni pokazatelja flerta. Odnos sa partnerom nije najbolje prikazan, mada se ne vidi niti svađa niti raskid. Deluje da će jednostavno imati različita interesovanja u ovom periodu. Može se desiti da je jedna strana zainteresovana za druženje sa drugim ljudima, dok druga strana želi da ostane kod kuće i da se posveti porodici i kućnim obavezama. U ovom slučaju obe strane će biti spremne za kompromis tj. da svako radi šta želi. Međutim, ukoliko to potraje, partner se može udaljiti, postati ćutljiv, da ne govori o svom nezadovoljstvu. Takva situacija može biti pogubna za ovaj odnos.

Zdravlje

Oblast zdravlja nije najbolje prikazana i to naročito početkom nedelje. Vodolije treba ozbiljno da povedu računa o svom zdravlju. Probavni sistem je osetljiv, pa je jako bitno da obrate pažnju šta jedu i piju. Želudac je vrlo osetljiv. Ovaj dan treba da se uzdrže od teće hrane, neka pribegavaju laganim, češćim obrocima. Ukoliko budu u nekom opuštenom društvu ili ukoliko su previše zabrinuti mogu kočnice da im popuste što će da rezultira neodmerenom konzumacijom hrane i pića. Disajni sistem je jako osetljiv. Vodolije mogu imati nepragmatične reakcije na bilo kakve simptome: mogu ili previše da brinu ili mogu ignorisati simptome i praviti se da se ništa bitno ne dešava. Za Vodolije bi bilo najbolje da imaju realan pogled na situaciju i reaguju pravovremeno. Poslušaće savet prijatelja, koji svojim dobronamernim savetom može da im pomogne.

Savet

Gde nema rada tu nevolja vlada.

RIBE

Posao

Pred Ribama je turbulentna poslovna nedelja. Odnos sa kolegama neće biti najbolji. Postoji mogućnost ne samo neslaganja i nerazumevanja, nego i izmišljanja raznih stvari. Ribe mogu biti glavna meta tračeva, ali se srećom neće mnogo uzbuđivati oko toga, jer su sklone pogrešnoj interpretaciji tema. Ribama koncentracija neće biti jača strana. Iz tog razloga je bitno da budu jasne i nedvosmislene tokom komunikacije, odnosno da ne postoje stvari koje se podrazumevaju nego treba da se razjasne. Ukoliko nisu u stanju da isprate neke stvari, neka ne ulaze u poslovni dijalog samostalno, već u društvu kolega koji mogu da preuzmu odgovornost. Bilo bi dobro da izbegavaju kontakt sa medijima i izlazak u javnost. Ostaviće utisak ne samo konfuzne osobe nego i nekoga ko nije iskren. Oblast suđenja je loše prikazana. Bilo bi idealno da odlože ročište. Moraju biti prvenstveno iskreni prema sebi!

Ljubav

Oblast ljubavi je specifično prikazana. Ribe kao da žive u nekom svom svetu. Nerealne su, idealizovale su drugu stranu. Komunikacija sa partnerom je loša, ali ne u smislu da se svađaju, nego da se ne razumeju. Kao da svako iste stvari posmatra iz drugog ugla. Nisu u potpunosti iskreni prema partneru, kao i on prema njima. U suštini to im nije ni bitno. Ribe su u fazi sanjarenja, prepuštanja emocijama. Kao da nisu prisutne u realnom svetu niti ih to zanima. U ovoj fazi ih ne zanima mentalna povezanost i slaganje sa drugom stranom. Bitno im je da su im emocije proradile i sada zamišljaju kako je sve idealno i da zato što emocije postoje, a druge stvari i problemi nisu bitni. Iz toga slede problemi, jer nakon svega dolazi buđenje, koje neće biti povoljno za jednu zaljubljenu Ribu. Partner nije zainteresovan za njene emocije.

Zdravlje

Uprkos tome što Ribe imaju subjektivan utisak da su snažne, situacija nije prikazana kao najpovoljnija. Mogući su problemi vezani za digestivni sistem. Neophodno je da Ribe pripaze šta i u kojoj meri jedu i piju. Prisutna je sklonost ka alergijama, kao i problema sa hormonima. Ribe su sklone infekcijama. Iz tog razloga je jako bitno da povedu računa o imunitetu odnosno da počnu da ga dižu dok još uvek nema nikakvih simptoma. Ribe čekaju i problemi sa snom. Mogu biti skloni ili preteranom spavanju ili nesanici. Ovo drugo je verovatnije pošto ih mogu mučiti problemi vezani za poslovnu sferu i za pravne poslove. Jako je bitno da izbegavaju sva sredstva zavisnosti, bilo da su u pitanju alkohol ili druga vrsta stimulacije. Problemi sa stopalima su naglašene. Poželjno je da obrate pažnju na saobraćaj.

Savet

Lenjost troši dušu kao rđa gvožđe.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading