Prava zlopamtila: Ova četiri horoskopska znaka ne miriju sve dok se ne osvete
Foto: Shutterstock

Ovan

Ovan vrlo dobro zna kako da vrati svoju krv. Ne oprašta ljudima lako i uvek veruje u osvetu. Oni generalno dosta veruju u „oko za oko, zub za zub“. U osmišljavanju savršenog plana za osvetu, Ovnovi često mogu postati posebno zli i opaki.

Jarac

Jarčevi, takođe, nikada ne puštaju da propadne bilo kakva prilika za osvetu. Ako ste uspeli da povredite Jarca, budite sigurni da će se on pobrinuti da vam zagorča život. Nastaviće da traži načine da se osveti i kao Jarac, šta god da nameri, on će postići, koliko god dugo to trajalo, bez obzira na sredstva koja mora da koristi. Jedina stvar koja vas može spasiti je mogućnost da će mu jednostavno dosaditi. To ne znači da će zaboraviti povredu koju ste mu naneli, već će vas jednostavno izbrisati iz svog života zauvek.  

Rak

Ova slatka, emotivna i osetljiva stvorenja, nikada neće zaboraviti. Samo zato što im je dovoljno teško da poklone svoje poverenje nekome, ako ih izdate, nećete se dobro provesti. Osveta je ozbiljan posao za Rakove. Oni će dati sve od sebe i pobrinuti se da ne propuste nijednu priliku da vam se osvete. Sredstva koja će koristiti često su destruktivna i veoma štetna.

Škorpija

Škorpija takođe ne oprašta lako. On će se osvetiti čak i ako su prošle godine otkako ste mu učinili nešto loše. A kada se jednom odluče na osvetu, neće se osvrtati. Teško je ubediti Škorpiju da ljudi greše ili da je moć praštanja velika. Za Škorpije, osveta je jelo koje se služi hladno. Ne zaboravljaju, ne praštaju i lako se kreću iza kulisa kada im se nađete na osvetoljubivom radaru.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading