LJUBAVNI HOROSKOP ZA OKTOBAR Vodolije će intezivirati sukobe sa voljenom osobom, Rakovi imaju šansu da pronađu pravu ljubav
Foto: Shutterstock

Ovan

Impulsivni Ovnovi u oktobru će želeti da pokažu svoj karakter što je više moguće. Biće spontani, slobodni i spremni da se upuste u ljubavne avanture. Biće im više nego ikada potrebno strpljenje i sposobnost preuzimanja odgovornosti. Pojačana energija i impulsivne emocije mogu pokvariti vezu sa voljenom osobom. Kako biste popravili situaciju zainteresujte se za želje partnera i priredite iznenađenje. Ne obraćajte pažnju na tračeve, jer će mnoge informacije biti lažne.

Bik

Bika očekuje romantičan mesec, koji će biti ispunjen zanimljivim događajima. Ako se vaš odnos tek razvija, a situacija je i dalje veoma dvosmislena, onda će oktobar sve staviti na svoje mesto. Takođe, mnogi Bikovi bi trebalo da se pripreme za kardinalne promene u ljubavnim odnosima – parove očekuju ili venčanje ili raskid. Usamljeni predstavnici znaka treba da budu oprezniji sa novim poznanstvima. Slobodni Bikovi, pazite kome poklanjate srce.

Blizanci

Blizancima, mesečni ljubavni horoskop za oktobar 2022. godine predviđa narušavanje romantičnih odnosa i uranjanje u more emocijai. Um ovde može da pređe u pozadinu, pa preporučujemo da budete oprezni. Ako ste u dugoj vezi ili braku, suočili se sa sukobima i nesporazumima, pa ćete morati da pokušate da sredite odnose. Moraćete da obuzdate svoju ljubomoru kako biste izbegli svađe.

Rak

Ako Rakovi pronađu balans između različitih želja, onda će im oktobar biti veoma romantičan i prijatan. Usamljeni Rakovi imaju šansu da pronađu svoju pravu ljubav, a u budućnosti da brakom povežu svoj život sa njom. Ali budite pažljivi na ono što vam intuicija govori, jer vas sigurno neće izneveriti. Slušajte poruke unutrašnjeg glasa, može vam otkriti romantične tajne.

Lav

Lavovi, koji ranije nisu mogli da osvoje svoju ljubav, imaće sreće u oktobru - oni će birati, a srca će se lako osvajati. Moguć je početak romanse sa osobom koja vam se u prošlosti dopadala, a to se može dogoditi vrlo spontano. Ako ste dugo u vezi, u drugom jesenjem mesecu pojaviće se želja da nešto promenite - možda počnete da živite zajedno, zaprosite voljenu osobu ili odete na daleko putovanje, piše Sense.

Devica

Kada je reč o ljubavi, Device u oktobru očekuje mrian i stabilan period. Ne očekuje se ništa posebno u odnosima sa srodnom dušom - sve će ići po standardnom scenariju za vašu vezu. Device će morati samo da rade na svojoj ljubomori, jer ona može pokvariti i najlepše trenutke i osećanja. Oktobar nije pogodan za započinjanje novih veza, pa ako se pojavi nova osoba, bolje idite polako i dobro se upoznajte.

Vaga

Za Vagu, oktobar može biti tačka kada problemi u ljubavnim odnosima dostižu svoj maksimum. Stoga ćete morati sebi da postavite jasno pitanje - da li vam je potreban ovaj odnos i šta očekujete od njega. Ako dođete na ideju o raskidu, dobro razmislite pre nego što napravite krupan potez iz kojeg nema povratka. A ako je vaše srce i dalje slobodno, pre nego što započnete vezu, moraćete jasno definisati svrhu odnosa. Stavite već na početku do znanja šta želite, a šta nije moguće.

Škorpija

Očekuje vas potpuno nova percepcija u ličnom životu - ljubavna sfera postaje burna, strastvena i veoma bogata. Očekuju vas prijatna iznenađenja i ispunjenje želja, a bitnu ulogu u gotovo svemu tome imaće vaš partner. Pokažite koliko vam znači sve što čini za vas. Imajte ovo na umu i budite velikodušni za pohvale. Za one čije je srce slobodno, postoji preporuka - budite pažljivi prema ljudima koji žele da zauzmu važno mesto u vašem životu.

Strelac

Oktobar Strelcima neće doneti pozitivne promene, a problemi koji su se pojavili u septembru nastaviće da testiraju ovaj znak Zodijaka. Strelčevi koji su rođeni u decembru imaće posebno izazovne dane, mogući su konflikti sa partnerom. Usamljeni takođe nemaju priliku da poboljšaju svoj lični život, ali zato mogu da rade na sebi, opuste se i posvete ličnom razvoju.

Jarac

Jarčevi, koji u prošlosti nisu uspeli da pronađu srodnu dušu, neće je moći pronaći ni ovog meseca. Ali samo oni koji umeju da čekaju mogu da postignu svoj cilj, pa budite strpljivi. Predstavnici ovog znaka, koji su već u vezi, trebalo bi da idu napred i da se razvijaju. Može doći do neslaganja ili svađa, ali komunikacijom možete sve srediti. Potrudite se da razbijete monotoniju u vezi.

Vodolija

Vodolije imaju prilično nestabilnu situaciju, jer mogu imati sukobe sa voljenom osobom. Može doći do nesporazuma i napetosti, ali ne treba da se raspravljate ko je kriv, već da zajednički pronađete rešenje. Veoma je važno da naučite da slušate i čujete voljenu osobu, kako ne biste svojim ponašanjem ugrozili osećanja i naklonost. Ako zaista postoje osećanja, onda
uvek možete pronaći izlaz i razumeti postupke osobe.

Ribe

Ribe neće biti uskraćene za pažnju suprotnog pola, pa će morati da biraju između nekoliko opcija. One Ribe koje su se prethodno razočarale u ljubavi čekaju novu osobu koja će imati puno ljubavi i razumevanja za njih. Kratkotrajne romanse na odmoru nemaju baš velike šanse za budućnost. Već na početku istaknite šta želite i očekujete od odnosa.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Dragan

16.09.2022 00:06

A šta će biti sa vodolijama koje nemaju voljenu osobu? Sa kim ćemo se mi svađati?