MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR Blizance čeka lepo poznanstvo preko posla, Rak će potrošiti više nego što ima, težak period imaće Ribe
Foto: pexels.com

Ovan

Za mnoge Ovnove, oktobar 2022. će biti veoma težak period. Suočiće se sa nizom problema koji na prvi pogled nemaju rešenje. Intuicija će vam pomoći da se nosite sa haosom poslova i briga. Unutrašnji glas predlaže šta da odmah preduzmete, a šta da odložite za kasnije. Imaćete velike ambicije u karijeri. Sreća će biti na vašoj strani: sudbina će vam pokazati alternativne mogućnosti, a vi ćete moći da napravite pravi potez. Ipak, nemojte se zanositi sitnicama. Izaberite nekoliko najznačajnijih projekata i bavite se njima. U ljubavi Ovnovi će želeti da sakriju svoja osećanja i da ne privlače pažnju na sebe. Bićete neočekivano stidljivi i nećete moći da preuzmete inicijativu. Ali, prava ljubav će čekati koliko je potrebno. Shvatićete da su mnogi vaši strahovi bili neopravdani.

Bik

U oktobru se Biku savetuje da ne žuri, kako se ne bi suočio sa velikim izazovima. Međutim, preterana žurba nije u vašoj prirodi. Polako ali sigurno ćete se izvući iz svih sukoba i pronaći pravo rešenje u svim sumnjivim situacijama. Na poslu će vam značiti saveti iskusnijih. Pomoć će doći odakle niste očekivali. Šansa za promene u karijeri pojaviće se u drugoj polovini oktobra. U ličnom životu sve će se razvijati nervozno i neravnomerno. Kratki periodi međusobnog razumevanja biće zamenjeni svađama, a harmonija sukobima. Ali postoji rešenje: ne gubite strpljenje. Vreme će samo postaviti sve na svoje mesto.

MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR Blizance čeka lepo poznanstvo preko posla, Rak će potrošiti više nego što ima, težak period imaće Ribe

Shuterstoock

 

Blizanci

Za Blizance je vreme za briljantne ideje. Sve što smislite u oktobru biće korisno koliko i jednostavno. Zato samo napred, budite kreativni! Malo je verovatno da će biti moguće odmah sprovesti sve planirano, ali početak je već pola bitke. Komunikacijske veštine će biti zamenjene umorom i razdražljivošću. Ne prisiljavajte sebe da radite sve i ugodite svima. Odmorite se, opustite se. Ako to ne uradite, vaše zdravlje će trpeti. Ljubavne varnice u oktobru biće usko isprepletene sa poslom. Neki Blizanci će moći da dobiju preferencije u službi zbog svog šarma. Moguće je lepo poznanstvo preko posla. Uživajte, ali nemojte da posao trpi.

MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR Blizance čeka lepo poznanstvo preko posla, Rak će potrošiti više nego što ima, težak period imaće Ribe

Shuterstoock

 

Rak

U oktobru će Rakovi lako pronaći saveznike da sprovedu bilo koju svoju ideju. Ovaj emotivni znak čekaju profitabilne ponude i zanimljivi projekti. Neki od njih će biti prilično neočekivani: možda ćete morati da istražujete nove pravce. Sredinom meseca biće vam potrebna sva vaša odlučnost i hrabrost da odbranite svoj stav. Nemojte se rukovoditi emocijama: odluke treba donositi svežeg uma. Mnogi Rakovi su u iskušenju kada je reč o novcu. Možda ćete potrošiti više nego što imate. Otplata duga neće biti laka. Na ličnom planu, Rakovi će naći mir i udobnost. Oktobar je vreme jesenje romantike i lepih noći u društvu porodice. Tokom ovog perioda, u svom partneru ćete pronaći sve što vam je potrebno da biste se osećali srećno.

Lav

Oktobar neće doneti značajnije promene Lavovima. Međutim, činiće vam se da će se desiti nešto što će vam promeniti život. Na tragu ovog osećanja učinićete toliko toga da ćete nadmašiti sebe. A nagrada vas neće naterati da čekate. Druga dekada meseca biće izuzetno povoljna za putovanja i sticanje novih znanja. Putovanje će biti ne samo prijatno, već i korisno. A stečene veštine i sposobnosti odmah ćete početi da primenjujete u praksi. Zahvaljujući tome, vaš autoritet u timu će još više rasti. Lični odnosi će se dobro razvijati, ali neće biti moguće potpuno izbeći kritične trenutke. Stare pritužbe mogu biti uzrok nesuglasica. Da biste ublažili napetost, prvo napravite kompromis. Vaš partner će ceniti vašu velikodušnost i odgovaraće u budućnosti.

Devica

Najzanimljiviji događaji održaće se u prvoj polovini oktobra. Ono što se dešava navešće mnoge Device na pomisao da zaslužuju više nego što imaju. Uspeh će doći onima koji jasno formulišu cilj i ulažu sve napore da ga postignu. Sredinom meseca Devicama će biti teško da se usredsrede na obaveze i zadatke. Moguća su nepredviđena kašnjenja, birokratska kašnjenja i svakakve nedoslednosti koje prilično kvare raspoloženje. Možda ste umešani u tuđe intrige i biće veoma teško da izgradite svoju reputaciju. Za Device će krajem meseca ponovo duvati vetrovi promena. To će uticati na sve oblasti, ali najviše na one u kojima sami želite nešto da popravite. U ovom trenutku su mogući veliki novčani prihodi i profitabilne ponude, zahvaljujući kojima možete bukvalno okrenuti svoj život za 180 stepeni.

MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR Blizance čeka lepo poznanstvo preko posla, Rak će potrošiti više nego što ima, težak period imaće Ribe

Shuterstoock

 

Vaga

U oktobru će Vaga imati mnogo toga za razmišljanje i preispitivanje. Zvezde vam daju priliku da iznova pogledate poznate stvari i preispitate svoje životne prioritete. To može dovesti do skoro potpune promene u krugu komunikacije. Sredinom oktobra Vage će razmišljati o promeni posla. Imaćete zanimljive ponude, ali stvari neće teći tako jednostavno. Pažljivo donosite odluke kako se kasnije ne biste kajali. Ne fokusirajte se previše na budućnost - bolje razmislite šta možete da uradite ovde i sada. Na ljubavnom planu, Vagu čeka potpuna harmonija. U oktobru ćete moći da osvojite osobu koja vam se dopada, a prijatna poznanstva mogu prerasti u burna osećanja i nežne romantične veze. Za one koji žele da promene svoj bračni status, oktobar će biti savršeno vreme.

Škorpija

Škorpije čeka veoma plodan i bogat mesec. Sve će početi da se dešava od prvog dana. Pokušaji da se situacija stavi pod kontrolu neće uspeti. Pustite da vas tok života vodi i prilagodite se događajima. Rešenja će doći sama od sebe. Sredinom oktobra mogući su problemi sa novcem. Mogu se odnositi na stare dugove, neopravdanu potrošnju ili poreze. Budite praktični kada je reč o finansijama. U ljubavnom životu vaša jača strana treba da budu strpljenje i uzdržanost. Očekuje vas puno razgovora, potrebno vam je strpljenje.

MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR Blizance čeka lepo poznanstvo preko posla, Rak će potrošiti više nego što ima, težak period imaće Ribe

Foto: Shutterstock

 

Strelac

Strelac u oktobru će moći bukvalno da pomera planine. Ovaj mesec će biti jedan od najuspešnijih ove godine. Uspećete da ispunite nekoliko dugogodišnjih želja, uhvatite se u koštac sa negativnim ljudima u jednom naletu i značajno poboljšate svoje finansijsko stanje. Ali ne budite arogantni: putevi sudbine su promenljivi. Sačuvajte pozitivan duh i optimizam bez obzira na promene. Prijatelji i porodica će vas razveseliti. Kraj meseca je vreme za brigu o kući i životu. Tokom ovog perioda velike kupovine i ulaganja u nekretnine biće uspešne.

Jarac

Jarčevi će mnogo postići ako ne gube vreme. U oktobru vas očekuju prijatna otkrića, poslovni pomaci i novi počeci. Druga dekada meseca biće povoljan period. Inspiraciju će vam dati stari snovi i hobiji. U trećoj dekadi oktobra Jarčevi su u opasnosti da budu uvučeni u sumnjive projekte. Da biste izbegli probleme, slobodno recite "ne" tamo gde vam ovaj unutrašnji glas šapuće. Držite se plana i zapamtite da su sve dobre stvari jednostavne i jasne, a tamo gde ima neobičnosti, uvek nešto nije u redu. Poslednjih dana u mesecu nađite vremena za kućne poslove. Nemojte biti preterano grubi prema voljenim osobama - njima je potrebna podrška.

MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR Blizance čeka lepo poznanstvo preko posla, Rak će potrošiti više nego što ima, težak period imaće Ribe

yolobook.com

 

Vodolija

U oktobru Vodolije neće moći da izbegnu gužvu. Moraćete da završite gomilu nedovršenih poslova, kako svoje, tako i tuđe probleme. Kreativan pristup svemu što se dešava pomaže vam da napredujete. Ali ipak imajte na umu - sa najtežim zadacima ćete morati sami da se nosite. Vaša upornost će vam pomoći da uspete u karijeri. Ne razbacujte obećanja - sve će se morati ispuniti, pa čak i udvostručiti. Vodolije koje rade sa ljudima moći će mnogo da postignu zahvaljujući svojoj harizmi. Druga polovina meseca obećava putovanja na kojima Vodolije mogu da upoznaju srodnu dušu. Vodolije koje su u vezi, pronaći će sa partnerom zajednički jezik.

Ribe

Ribe treba da budu strpljive - očekuje se da će mesec biti težak. Vaša snaga biće testirana sa svih strana. Sredinom meseca poželećete da se izolujete, da budete sami, ali ćete krajem meseca imati niz pozitivnih doživljaja. Treća dekada meseca doneće niz uspešnih stvari koje će vam doneti sreću. Poslednjih dana u mesecu sve će doći na svoje mesto. Možete uraditi mnogo za svoju budućnost, a posebno vam znači podrška voljenih osoba.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading