HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 5. SEPTEMBAR Bik treba da se čuva prevare na poslu, situacija u ljubavi za Raka nije sjajna, problemi sa kičmom za Jarca
Foto: Pixabay

OVAN

POSAO: Budite spremni da naporno radite danas. Moraćete da uložite maksimum svoje energije kako biste uspeli da ostvarite ciljeve. Žrtvovaćete slobodno vreme i privatni život zarad posla.

LJUBAV: Najbolje bi bilo da se pomirite sa okolnostima koje trenutno nisu baš sjajne. Današnji dan vam jednostavno nije povoljan za ljubav, nemojte da očekujete preterano važna dešavanja.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta vam može biti naglašen. Potrudite se da povećate unos vitamina i da se više odmarate. Sada su vam pristupačne razne vrste povrća i voća bogatih vitaminima.

BIK

POSAO: Nije povoljan dan. Nemojte olako da dajete svoje poverenje ljudima sa kojima sarađujete, moguće je da će neko od njih pokušati da vas obmane i iskoristi. ne govorite o svojim planovima, novim projektima, jer ih neko može iskoristiti kao svoje.

LJUBAV: Biće vam potrebno mnogo vremena da shvatite da je osoba u koju ste zaljubljeni na neki način neiskrena prema vama. Moguće je da vas prijatelji upozoravaju na to, ali ne slušate.

ZDRAVLJE: Problemi sa vrtoglavicom su naglašeni, moguće zbog niskog pritiska. Ipak, posavetujte se sa lekarom, uradite osnovne analize.

BLIZANAC

POSAO: Današnji dan vam je važan. Mogli biste da donesete neku veliku odluku koja se tiče vašeg radnog mesta. Potrudite se da budete dovoljno realni i da sagledate sve mogućnosti. Pružaju vam se nove šanse za drugi posao, ali je pitanje da li su poslodavci spremni da ispoštuju dogovore.

LJUBAV: Ukoliko ste u vezi ili braku, razočarani ste jer voljena osoba odlazi na kraće putovanje bez vas. Ne prija vam distanca. Objasnite joj koliko vam to smeta. Oni koji su slobodni mogu imati zanimljivu komunikaciju.

ZDRAVLJE: Osetljiva bešika, možete biti skloni upalama kao i prehladi.

Foto: Printscreen/instagram

 

RAK

POSAO: Moguće je da će vas bliski saradnik uvrediti iako smatrate da to ne zaslužujete. Menjate mišljenje o toj osobi i samim tim i svoje poslovne planove. Ne trpite da vas bilo ko zbog bilo čega ponižava, naročito što je to došlo od osobe sa kojom ste ostvarili odnos poverenja. Bar ste vi tako mislili.

LJUBAV: Partneru dosta toga prećutkujete, jer ne želite da produbite konflikt. Situacija između vas dvoje nije sjajna, ali biste mogli da rešite probleme ako se otvorite makar malo više.

ZDRAVLJE: Moguće su infekcije grla, problemi sa osetljivom krajnicima, povedite računa.

LAV

POSAO: Možete da očekujete uplatu koja će vam biti značajna. Finansijski dobitak vas uvek oraspoloži. Sada imate mnogo više energije da se posvetite svakodnevnim obavezama. Polako počinjete sa realizacijom novih zamisli, projekata.

LJUBAV: Spremni ste da sasvim otvoreno pokažete svoje emocije voljenoj osobi. Za vas će to biti jedan poseban trenutak koji ćete dugo pamtiti. Sve vam kreće na bolje!

ZDRAVLJE: Osetljivi zubi i desni, bilo bi dobro da odete kod zubara u narednom periodu. U suprotnom, možete imati veći problem, pa i bol može biti jakog intenziteta.

DEVICA

POSAO: Ne osećate se dobro u poslovnoj atmosferi danas. Ne dopada vam se sve što vidite da se dešava oko vas. Prijalo bi vam da uzmete slobodan dan i da napravite predah od svega. Možete da presaberete utiske i odlučite se za neko drugo, radikalnije rešenje.

LJUBAV: Sve vam smeta, jer obraćate pažnju na svaku sitnicu. Razdražljivi ste i lako možete partneru prebaciti i ono za šta zaista nije kriv. Samosažaljevate se do krajnjih granica. Na taj način možete ući u depresiju.

ZDRAVLJE: Skloni ste bolnim i upalnim stanjima, prijalo bi vam da dan provedete u krevetu.

Foto: privatna arhiva

 

VAGA

POSAO: Moguće je da se na vašem radnom mestu dešavaju neke stvari koje nisu baš po pravilima. Povedite računa da regulišete probleme koji su u vašoj nadležnosti. Uvek ste bili pravdoljubivi, mada takav vaš stav ne odgovara nekada vašim saradnicima.

LJUBAV: Prepustili ste se maštanju o idealnoj ljubavi. Ramišljate i o bivšem partneru, pa ulepšavate sećanja koja imate na njega. Budite realni, ne nalazite opravdanja za bivšeg partnera. Ništa od toga vam trenutno ne donosi emotivnu korist.

ZDRAVLJE: Skloni ste depresiji i melanholiji, izbegavajte negativne misli. Nađite motivaciju!

ŠKORPIJA

POSAO: Loši odnosi sa saradnicima vam stvaraju preveliki pritisak usled kog nemate dovoljno volje da se posvetite konkretnim poslovnim zadacima. Pokušajte da se skoncentrišete, kako vam se ne bi potkrala greška, propust, zbog kojih možete kasnije ispaštati.

LJUBAV: Niste zainteresovani da iz sažaljenja ulazite u vezu sa osobom koja vam se već duže vreme udvara. Ne budite ipak grubi, nekada baš umete da povredite tuđa osećanja.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa nervima su mogući, a usled toga i bolna stanja. Obratite se lekaru, koji će vas uputiti na dalje pretrage.

STRELAC

POSAO: Nadređeni vam stvaraju veoma veliki pritisak. Smatrate da u mnogim stvarima preteruju i da nije baš sve onako kako pokušavaju da vam predstave da jeste. Takođe vam smeta jer ne pominju napredovanje, kao ni poboljšanje finansija.

LJUBAV: Možete da očekujete prilično mirnu situaciju na emotivnom planu. Nema naznaka za neke veće promene. Znate koji je vaš status i održavate ga na istom nivou.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa kičmom, nikako nemojte da rizikujete sa podizanjem teškog tereta. Neophodan je rendgenski snimak radi dalje terapije. Rehabilitacija je neophodna.

Foto: privatna arhiva

 

JARAC

POSAO: Ukoliko ste u prethodnom periodu bili dovoljno obazrivi sa svojim troškovima, situacija na polju finansija vam je stabilna. Konačno će vaša skromnost biti nagrađena. Inače to nije baš vaša odlika, ali ste naučili koji su vam prioriteti.

LJUBAV: Znate šta možete da očekujete od voljene osobe. Navikli ste jedno na drugo i smatrate da vas malo šta može iznenaditi... Ipak, nemojte da mislite da je bilo šta zagarantovano.

ZDRAVLJE: Povedite računa kada je u pitanju krvotok, mogući su manji problemi na tom polju. Problemi mogu postati ozbiljniji ukoliko ih zanemarite.

VODOLIJA

POSAO: Ne pozajmljujte novac osobama koje vam ne mogu vratiti. Vi ste humani, volite da pomažete, ali retko kada vam se to vrati. Naučite da čuvate sebe i svoj novac. Čak i oni bliski vas mogu razočarati. Sada ste posvećeni novim projektima, pokušavate da u ovom periodu uradite što više.

LJUBAV: Nezadovoljni ste i ne znate kako da rešite problem koji imate sa emotivnim partnerom. Odnosi u ljubavnoj vezi su postali hladni i deluje vam da sa te tačke nema povratka.

ZDRAVLJE: Problemi vezani za nadutost su naglašeni. Creva su vam veoma osetljiva.

RIBE

POSAO: Ideje koje budete javno pokazali neće biti dobro prihvaćene od strane šire publike. U nečemu grešite. Pokušajte da prestanete sa precenjivanjem, naučite da sagledate svoje greške ne pokušavajte da forsiranjem dođete do cilja.

LJUBAV: Moguće je da ste nekim svojim postupkom jako razočarali svog partnera koji sada nema volje da razgovara sa vama. Biće vam potrebno mnogo energije da spasete vezu.

ZDRAVLJE: Čuvajte svoje bubrege, mogući su problemi sa pojavom peska ili kamena. Na vreme počnite sa čajevima, kao i konzumacijom Prolom vode. Svakako unosite više tečnosti.

 

Komentari (0)

Loading