ČEKA IH NEVEROVATNA SREĆA Pavel Globa tvrdi da 3 znaka u septembru čeka uspeh, a jedan ce dobiti veliki novac
Foto: Shutterstock

Globa tvrdi da če ova tri znaka doživeti promene u septembru 2022. godine i to ne bilo kakve, već one najpozitivnije!

STRELAC

Ovog meseca Strelčevi će rešiti nedefinisane odnose, a status veze ćete formalizovati upravo vi! Zato morate da budete vrlo pažljivi i sigurna da vam partner odgovara u svemu. U septembu ćete moći i da realizujete želje o kojima dugo razmišljate. Mnogobrojne mogućnosti su vam na raspolaganju! Većina stvari će se odvijati lagano i spontano. Samo je bitno da preuzmete stvari u svoje ruke i budete izuzetno odlučni.

ŠKORPIJA

Već u prvoj polovini meseca stižu srećne okolnosti za vas, a lepa energija će ovaj horoskopski znak pratiti u nastavku. Na profesionalnom planu očekujte veoma ozbiljne promene. Možete se susresti i za padovima, usled nepromišljenih i ishitrenih poteza. Zato, sada je najvažnije da ovaj horoskopski znak sluša razum, ne emocije i srce.

Početkom septembra ne bi trebalo da planirate nove projkte, već da obratite pažnju na nedovršene poslove. Uz to, očekuju vas i profitabilni sastanci sa nekim poznanicima.

JARAC

Ruski astrolog Globa posebno je istakao da će Jarčevi mati možda i najviše uspeha u septembru 2022. godina! Naglaša da uspeh dolazi onima koji su bili uporni, odgovorni i predano su radili. Očekuje ih i napredk u karijeri, kao i povećanje finansija. Takođe, i na ličnom planu će moći da ostvare sve što požele.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading