HOROSKOP ZA VIKEND Ovnu će se otvoriti mnogi putevi, Vodoliju će iznenaditi veći priliv novca, Ribe će imati ljubavne trzavice
Foto; iStock-Getty-Images

Ovan

Završite obaveze u petak kako biste bili slobodni da zaronite u vikend u subotu ujutro, pošto trigon između Meseca u Strelcu i Jupitera u vašem znaku pokreće talas dobrih stvari. Pripazite na svoj temperament dok se Mars suprotstavlja Mesecu kasnije tog dana. Ako sami sebe nesvesno sabotirate, to bi moglo da vam pokvari vikend. Srećom, Mesec u Strelcu u nedelju to neće dozvoliti.

Bik

U petak, kvadrat između vaše vladajuće planete, Venere i Meseca u znaku Škorpije, može da vas natera da se osećate ljutnju i bes. Vodite računa o poslu i završavanju obaveza. Dobru energiju i prilike donosi vam trigon Meseca u Strelcu i Jupitera. U nedelju, Mesec će biti u trigonu sa Venerom, što donosi sreću i uspeh.

Blizanci

Vaša vladajuća planeta, Merkur, suprotstavlja se Jupiteru u petak, a vaša radoznalost može da vas natera na stvari koje niste ni pomišljali! Trigon između Meseca u Strelcu i Jupitera u subotu otvara vaše srce, pomažući vam da svoju vezu podignete na viši nivo. U nedelju, kvadrat između Merkura i Meseca može izazvati nesporazume sa ljudima iz vašeg okruženja.

Rak

Trigon između Meseca i Neptuna u petak donosi vam inspiraciju za sve što želite da postignete. Takođe, sekstil između Meseca i Plutona pomaže vam da svoje planove sprovedete u delo! U subotu, Jupiterov trigon ka Mesecu u Strelcu podiže vam raspoloženje. U nedelju, Mesec u Jarcu utiče na vaš sektor ličnih odnosa, a u trigonu sa Suncem donosi harmoniju u vašu ljubavnu vezu.

HOROSKOP ZA VIKEND Ovnu će se otvoriti mnogi putevi, Vodoliju će iznenaditi veći priliv novca, Ribe će imati ljubavne trzavice

Foto; iStock-Getty-Images

 

Lav

Trigon Meseca u Škorpiji sa Neptunom i sekstil sa Plutonom u petak inspiriše vas da renovirate kuću i sređujete životni prostor. Subotnji trigon između Meseca u Strelcu i Jupitera unosi romantiku u vaš život što će vas zbližiti s partnerom. U nedelju se nastavljaju povoljni uslovi za ljubav zahvaljujući trigonu između Meseca i Venere, piše Sense.

Devica

Opozicija između vaše vladajuće planete, Merkura i ekspanzivnog Jupitera u petak može dovesti do toga da izgubite fokus pa budite pažljivi dok pravite planove za vikend. Trigon između Meseca u Strelcu i Jupitera u subotu poboljšava vaše odnose, a sekstil između Saturna i Meseca u nedelju, pomaže vam da se pozabavite porodičnim pitanjima i donesete važnu odluku.

Vaga

Vaša vladajuća planeta, Venera, u petak će biti u kvadratu s Mesecom, zbog čega ćete imati potrebu da se osamite. U subotu, trigon između Meseca u Strelcu i Jupitera poopravlja vam raspoloženje- poželećete da slavite život! U nedelju ujutro, sekstil između Meseca i Saturna stvara uslove za red i organizaciju misli, poslova, života.

Škorpija

Mesec u Škorpiji kao i njegov trigon sa Neptunom i sekstil s vašom vladajućom planetom, Plutonom, podstiču vašu kreativnost i izražavanje u petak. U međuvremenu, subotnji trigon između Meseca i dobroćudnog Jupitera inspiriše vas da se zabavljate i okupite prijatelje na druženju. Nedeljni sekstil između Meseca i Saturna podstiče vašu praktičnu stranu.

HOROSKOP ZA VIKEND Ovnu će se otvoriti mnogi putevi, Vodoliju će iznenaditi veći priliv novca, Ribe će imati ljubavne trzavice

Foto; iStock-Getty-Images

 

Strelac

Opozicija između vaše vladajuće planete, Jupitera i Merkura, u petak može da dovede do toga da se previše posvetite onome do čega vamje stalo. Kao rezultat toga možda ćete se preopteretiti i preuzeti na sebe više nego što možete. U subotu dolazi do veličanstvenog trigona između Meseca i Jupitera i trebalo bi da ga dobro iskoristite! Nedeljni sekstil između Meseca i Saturna omogućava vam da se bavite praktičnim poslovima i obavezama koje dugo odlažete.

Jarac

Trigon između Meseca i Neptuna izaziva vaše saosećanje s drugima u petak, dok vam trigon između Jupitera i Meseca u subotu popravlja raspoloženje i podstiče da okupite porodicu i prijatelje. U nedelju, sekstil između vaše vladajuće planete, Saturna, i Meseca nateraće vas da stvorite red iz haosa.

Vodolija

Trigon između Meseca i Neptuna podstiče vašu kreativnost u petak, posebno u vezi sa finansijskim pitanjima. U međuvremenu, trigon Meseca sa Jupiterom u subotu vas poziva da se povežete sa svojom porodicom. Nedeljni sekstil između Meseca i Saturna podržava vaša prijateljstva i podstiče vas da rešite, ako imate, bilo kakve sukobe ili konflikte.

Ribe

Trigon između vaše vladajuće planete, Neptuna, i Meseca darovaće vam kreativan i zanimljiv vikend. U subou, trigon između Meseca i Jupitera donosi vam pregršt novih ideja i planova, a nedeljni sekstil između Meseca i Saturna unosi red u narušenu harmoniju oko vas i sređuje ljubavne trzavice.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading