HOROSKOP ZA SUBOTU, 27. AVGUST Partner igra dvostruku igru s Ribama, Vodolijama uskoro sledi poboljšanje finansija, Blizanci su pod velikim pritiskom
Foto: Pixabay

OVAN

Posao: Prethodna nedelja je mogla doneti napete odnose s nadređenima i zategnute međuljudske odnose na poslu. Bili ste oprezni prema svima i niste davali ishitrene izjave. Ovaj period donosi preokret, jer tenzije bi trebalo da popuste, a planete najavljuju da će vam poslovi ići lakše od ruke.

Ljubav: Posebna dinamika će obeležiti vašu ljubavnu scenu. Postoji mogućnost da ćete se naći u iskušenju da uđete u tajnu vezu s osobom s posla koja nije slobodna. Vaš partner može posumnjati u vas, pa vas čak i otkriti po nekim detaljima.

Zdravlje: Reumatske tegobe.

BIK

Posao: Ovaj dan će vam doneti boljitak na finansijskom planu. S druge strane, uživaćete podršku uticajne osobe, tako da možete ostvariti napredak u karijeri. Povoljan aspekt doneće vam pozitivnu energiju u odnose na poslu, među saradnicima, kao i nadređenima.

Ljubav: Povoljni aspekti koji snažno utiču na sferu vaše komunikacije, mogu doprineti veoma stabilnom i skladnom periodu između vas i partnera. To može ostaviti dubok trag na vaš odnos, pa je moguće čak i neko putovanje u dvoje.

Zdravlje: Pad imuniteta. Unosite više vitamina i minerala, ponajviše kroz ishranu.

BLIZANCI

Posao: Povoljan aspekt upućuje na napredak u sferi komunikacija, na bolje odnose sa drugima i jedno generalno usklađivanje. Vaši odnosi s nadređenima mogli su jedno vreme biti dosta problematični, sada je to sve u redu.

Ljubav: Vaš odnos s partnerom prolazi kroz stabilan period. Osećate duboko razumevanje i žudite za zajedničkom budućnošću, za nekom posebnom dinamikom, jer rutinu ne podnosite, a posebno ne na intimnom planu. Moguće je kratko putovanje i ostvarenje jednog važnog cilja.

Zdravlje: Vrlo ste nagli, nervozni, ne možete se kontrolisati.

RAK

Posao: Planetarni aspekti u vašem solarnom polju obrazovanja i duhovnog izgrađivanja, donose period kada možete intenzivno raditi na nekom svom usavršavanju. Mnogo toga će vam daleko lakše poći od ruke. Uspešno ćete privesti kraju program edukacije ili ispite.

Ljubav: Vaš odnos s partnerom prolazi kroz stabilan period uprkos tome što povremeno imate osećaj da vas partnerka kontroliše. Sve to radi iz osećaja nesigurnosti i želje da vas zadrži. U otvorenom razgovoru, trebalo bi da budete spremni na kompromisna rešenja.

Zdravlje: Stomačne tegobe.

HOROSKOP ZA SUBOTU, 27. AVGUST Partner igra dvostruku igru s Ribama, Vodolijama uskoro sledi poboljšanje finansija, Blizanci su pod velikim pritiskom

Foto: Shutterstock

 

LAV

Posao: Povoljan aspekt u vašem polju komunikacija i saradnje, može vam doneti daleko brži tempo ugovaranja poslova i lakše dogovore. Možda do vas dopreti neka manipulacija od strane kolege, ali će to ostati na nivou pokušaja. Sada ćete lakše  donositi odluke.

Ljubav: Povoljan period za vašu vezu s partnerom, jer vam aspekti pod čijim ste uticajem mogu doneti bolju komunikaciju i dublje poverenje. Očekuje vas važan dogovor i zajedničko planiranje budućnosti. Važno je da uvek nađete kompromisno rešenje.

Zdravlje: Tahikardija. Unosite manju količinu hrane.

DEVICA

Posao: Sada je prisutan akcenat na poboljšanju poslovne komunikacije i  doprinosi njenom kvalitetu. Očekuje vas uspeh u pregovorima, kao i prevazilaženje prethodnih nesuglasica sa nadređenima. Poseban uspeh vas očekuje u kreativnim zanimanjima.

Ljubav: Slobodne Device očekuje ulazak u ozbiljnu ljubavnu vezu sa osobom koju znaju s posla. Postoji velika mogućnost da obnovite vezu sa osobom koja vam je u prošlosti značila, ali će tu biti neophodno da otvoreno o svemu porazgovarate.  

Zdravlje: Problemi sa centrom za ravnotežu. Neophodna je terapija.

VAGA

Posao: Prethodna nedelja je mogla na momente da vam donese pogoršanje odnosa s nadređenima i generalno odnosa s kolegama. Moglo je dolaziti do nesporazuma, pa čak i nekih spletaka, jer tu postoji sukob interesa. Ovaj dan najavljuje vam uspeh u privatnom biznisu.  

Ljubav: Ovaj period vam konačno dolazi olakšanje, jer vam povoljan aspekt donosi spremnost da prevaziđete razlike u stavovima. Sledi period stabilizacije između vas i partnera. Slobodne Vage mogu se zaljubiti u osobu s kojom rade.

Zdravlje: Odlično se osećate, puni ste pozitivne energije.

ŠKORPIJA

Posao: Veliki broj planeta u vašem polju završetaka naglašava da će glavna tema na vašoj poslovnoj sceni biti privođenje kraju rada na nekom projektu. Uspeh ćete postići zajedno sa članovima tima. Ukoliko planirate privatan biznis, sada je pravi čas za to.

Ljubav: Slobodne Škorpije mogu da očekuju da im se vrati bivša ljubav. Ubrzo može da usledi i obnavljanje veze. Škorpije koje su u vezi imaju velike oscilacije raspoloženja i povremeno ih muči sumnja u iskrenost partnera. O tome bi trebalo da otvoreno da popričaju, bez odlaganja.

Zdravlje: Pad imuniteta.

HOROSKOP ZA SUBOTU, 27. AVGUST Partner igra dvostruku igru s Ribama, Vodolijama uskoro sledi poboljšanje finansija, Blizanci su pod velikim pritiskom

Foto: Printscreen/instagram

 

STRELAC

Posao: Sledi period koji vam najavljuje lakše sklapanje dogovora i niz putovanja. Uspeh možete imati u saradnji sa inostranstvom i u okviru trgovine. Proširenje kruga saradnika vam  donosi poslovnu ekspanziju. 

Ljubav: Vaša komunikacija s partnerom se popravila, mada se Strelčevi koji su u braku mogu osećati neshvaćenim od strane ukućana. Neophodno je da se više otvorite jedni prema drugima. U suprotnom, može doći do sve većeg udaljavanja između vas. Slobodne Strelčeve očekuje početak veze s osobom koju znaju s posla.

Zdravlje: Upala krajnika.

JARAC

Posao: Prethodna nedelja donela vam je sjajne izglede za zaradu i unosan ugovor, tako da je dominantna tema na vašoj poslovnoj sceni sklapanje novih poslovnih sporazuma. To će vam doneti finansijski napredak. Povoljan aspekt ukazuje na bolju komunikaciju.

Ljubav: Povoljan period da zajedno s partnerom ostvarite zajednički cilj ili uđete u neki porodični biznis. Postoji velika mogućnost da slobodni Jarčevi pronađu svoju srodnu dušu na nekom putovanju ili kroz posao.

Zdravlje: Bolovi i oticanje zglobova ukazuje na reumatične probleme. Potrebna je terapija.

VODOLIJA

Posao: Mnoge stvari će vam lakše ići od ruke. Planetarni aspekti u vašem znaku doneli su vam pozitivnu energiju za razne pregovore i dogovore. Uskoro sledi poboljšanje finansijske situacije.

Ljubav: Ovaj period vam donosi katarzu u odnosu s partnerom. Zajedno ćete s partnerom uspešno realizovati jedan vaš zajednički cilj. Slobodne Vodolije mogu da se zaljube na prvi pogled u osobu koju mogu da upoznaju preko društvenih mreža ili na kraćem putovanju.

Zdravlje: Razmišljate o odmoru vrlo intenzivno, koji vam je neophodan. Premoreni ste i muči vas nesanica.

RIBE

Posao: Planetarni aspekti donose vam jaču volju i spremnost da prevaziđete poteškoće. Možete dobiti dve poslovne ponude, pa se možete naći u dilemi. Najbolje bi bilo da sprovedete jednu svoju analizu, pa da potom donesete odluku na osnovu činjenica. 

Ljubav: Partner kao da igra neku dvostruku igru s vama, ali ste to prozreli i uspeli da svedete na pravu meru. Uprkos tome, vaš odnos je ipak nekako narušen i zahteva vreme da se stabilizuje. Slobodne Ribe očekuje burna ljubavna avantura s osobom koju znaju preko prijatelja.

Zdravlje: Ne boravite previše u klimatizovanim prostorijama.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
SNORPION - AUSTRIA

27.08.2022 06:00

Ma gde si,ja sam te cekao jucer a tebe nema 😘🙋‍♂️😀🤣