HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 25. AVGUST Vodolije, došlo je vaših pet minuta, Jarčevi, pruža vam se  jedinstvena prilika za napredak, Bikovi, moguć je raskid
Shuterstoock

OVAN

Posao: Vaše polje poslovne saradnje i organizacije u kojoj radite aktivira pojedine planete, pa vam ovaj period donosi obnavljanje jedne stare saradnje. Period će obeležiti povoljne vesti od strane saradnika iz inostranstva, kao i rešenje nekih pravnih pitanja.

Ljubav: Slobodni Ovnovi mogu upoznati veoma privlačnu osobu preko posla ili preko društvenih mreža. Ovnovi koji su u vezi mogu imati krizu poverenja i lošu komunikaciju s partnerom, ali će to biti kratkotrajne prirode.

Zdravlje: Smanjite pušenje, kao i unos alkohola. Ponekad u tome zaista preterujete.

BIK

Posao: Veliki broj planeta u vašem polju karijere stavlja akcenat na veoma važne poslovne poteze i odluke. Radite vredno i naporno, ali vam neki saradnici i nadređeni u ovom periodu mogu biti veoma teški za komunikaciju. Možete potpisati ugovor. 

Ljubav: Nepovoljan period u odnosu s partnerom, jer vam donosi neku težinu u odnos. Osećate se neshvaćenim, tako da kao da morate da bežite u svoj svet. Neophodno je da iskreno porazgovarate i rešite neku spornu situaciju ili nepravdu. U suprotnom, moguć je raskid. 

Zdravlje: Proverite hormone, naročito one koje luči štitna žlezda.

BLIZANCI

Posao: Sada je naglašeno profesionalno usavršavanje i potreba za visokim obrazovanjem. To stavlja akcenat na potrebu da usavršite svoja znanja i veštine da biste mogli da se odazovete izazovu koju vam nosi dobra poslovna ponuda.

Ljubav: Izuzetno povoljan period za ljubav za slobodne Blizance. Pa ipak, pazite se ako uđete u vezu s nekim ko nije slobodan, jer je moguć skandal. Blizanci koji su u vezi uspeće da prevaziđu nesuglasice što se tiče bitnih životnih pitanja.

Zdravlje: Slabo se krećete, gotovo ste neaktivni, a posledica je spazam mišića, kao i ukočenost.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 25. AVGUST Vodolije, došlo je vaših pet minuta, Jarčevi, pruža vam se  jedinstvena prilika za napredak, Bikovi, moguć je raskid

Shuterstoock

 

RAK

Posao: Ovog dana planete intenziviraju dinamiku vašeg polja platnog prometa. Neophodno je da tu izvršite dodatna prilagođavanja, jer možete imati velike oscilacije. U jednom trenutku možete imati previše posla, da bi potom sve stalo. Neophodno je da imate fleksibilan plan da biste se s tim nosili.

Ljubav: Planete u polju emotivnih odnosa donose vam neki gorak ukus i težinu u komunikaciji s partnerom. Kao da morate da prihvatite neka ograničenja da biste izašli u susret partneru i komunikacija je otežana.

Zdravlje: Probavne smetnje. Imate poteškoće u varenju zbog unosa teške hrane.

LAV

Posao: Prisutan je akcenat na organizaciji i striktnom poštovanju propisa. To će doprineti širenju kruga saradnika i ekspanziji. Sada možete sklopiti poslove za koje ste mislili da nikada nećete uspeti.

Ljubav: Odnos s partnerom može dosta da se iskomplikuje, pa ćete imati situaciju da ne znate kako da se postavite. Ovo je period kada možete da obnovite kontakt sa bivšom ljubavi. Ukoliko ste u vezi, očekuje vas zahlađenje odnosa i distanca u odnosu s partnerom. 

Zdravlje: Učestale glavobolje, koje vas muče već neko vreme, zahtevaju preglede, kako bi se pronašao tome uzrok.

DEVICA

Posao: Ovaj period je pogodan za analizu i planiranje radnih aktivnosti. Vaš odnos s nadređenima može biti problematičan u pojedinim momentima i može vam se činiti da se od vas previše traži. U svakom slučaju, rad pod pritiskom i kratki rokovi zadaju vam problem.

Ljubav: Vaš odnos s partnerom prolazi kroz iskušenje i razvoj odnosa zavisi od jednog vrlo ozbiljnog razgovora o suštinskom problemu koji vas dugo muči. Spremnost na kompromise daće najbolje rezultate. Slobodne Device očekuje novo poznanstvo preko društvenih mreža.

Zdravlje: Anksioznost.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 25. AVGUST Vodolije, došlo je vaših pet minuta, Jarčevi, pruža vam se  jedinstvena prilika za napredak, Bikovi, moguć je raskid

Shuterstoock

 

VAGA

Posao: Uspeh u kreativnim zanimanjima može obeležiti ovaj period. Međutim, odnos s nadređenima i autoritetima neće vam padati lako u ovom periodu. Činiće vam se strogi i zahtevni. Možete raditi pod pritiskom strogih normi i kratkih rokova.

Ljubav: Planetarni aspekti mogu doneti ozbiljan problem u komunikaciji s partnerom. Kao da prvo nešto morate ozbiljno da rešite da biste mogli da nastavite dalje. Dobro razmislite pre nego što izrazite svoje stav. Slobodne Vage imaće priliku za lepo poznanstvo kroz hobi.

Zdravlje: Proverite hormone, moguć je disbalans.

ŠKORPIJA

Posao: Postojeći aspekti donose vam nepredvidljive uslove saradnje. Sve opcije su otvorene, ali je sve neizvesno, sigurnosti nema. Veliki broj planeta je u vašem polju završetaka, pa se mogu pojaviti problemi oko završavanja projekata ili radnih zadataka u roku.

Ljubav: Planete na vas utiču tako da vam donose sumnje u partnera i njegovu iskrenost. Nepoverenje partnera prema vama ili obrnuto, će se smenjivati, pa su moguće razmirice. Slobodne Škorpije očekuje novo poznanstvo preko društvenih mreža.

Zdravlje: Moguća je infekcija urinarnih puteva.

STRELAC

Posao: Moguće su komplikacije, potencijalni problemi u okviru oblasti komunikacije i saobraćaja. Nova perspektiva za saradnju sa inostranstvom, ali tu može biti prepreka. Ne potencirajte sada na sklapanju ugovora, sada nije vreme ubeđivanja, opustite se, uvek ćete imati drugu priliku.

Ljubav: Planetarni aspekti daju ozbiljnu dimenziju vašem odnosu s partnerom, pa vas očekuje važan razgovor i javlja se potreba za dodatnim prilagođavanjem u vašem odnosu. Slobodni Strelčevi će imati brojne prilike za flert, ali neće biti spremni za obavezivanje. 

Zdravlje: Oprez u saobraćaju.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 25. AVGUST Vodolije, došlo je vaših pet minuta, Jarčevi, pruža vam se  jedinstvena prilika za napredak, Bikovi, moguć je raskid

Shuterstoock

 

JARAC

Posao: Posebno značajan period, jer vam je naglašeno polje finansija. To znači da vam se pruža jedinstvena prilika za napredak na finansijskom planu. Planetarni aspekti donose vam pozitivnu energiju i pravi splet okolnosti, ali nalažu i pojačanu disciplinu. Sada je važno da budete maksimalno skoncentrisani i predani zadacima.

Ljubav: Tokom ovog dana vam se ukazuje prilika da sretnete svoju srodnu dušu preko posla ili hobija. Uprkos razlikama u karakteru, javiće se privlačnost i jedno drugo ćete nadopunjavati, pa se odnos može pretvoriti u vezu. 

Zdravlje: Solidno se osećate.

VODOLIJA

Posao: Nastupa vaš trenutak! To vam omogućuje da donosete bitne odluke kao i preporuke za nov posao od strane uticajnih osoba. Međutim, nećete biti sa svim nadređenima u dobrim odnosima. Neki će vas kočiti u poslovanju. 

Ljubav: Venera je u vašem znaku i doprinosi vašoj privlačnosti, donosi vam brojne prilike za ljubav. Može vam se javiti bivša ljubav, takođe, ali će se izdvojiti jedna osoba koja je iz umetničkih krugova, a koju upoznajete preko prijatelja. Sa tom osobom možete započeti vezu.

Zdravlje: Prehlada praćena temperaturom. Obavezan je odlazak kod lekara.

RIBE

Posao: Planete u vašem polju tajni donosi vam energiju neočekivanog i neizvesnost, što će rezultirati nepredvidivim preokretima u dogovorima i što se tiče putovanja. Ovi aspekti vam mogu doneti poteškoće u pregovorima. Sada je važno da pokažete šta umete, budite diplomata. 

Ljubav: Ljubavnu scenu obavija maglovita atmosfera i veo tajne u ovom periodu. Možda se viđate sa osobom koja nije slobodna ili je nepristupačna iz nekih razloga. Ribe koje su u vezi prolaze kroz malo problematičan period krize poverenja i turbulencije.

Zdravlje: Zanemarili ste svoje zdravlje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading