SUTRA POČINJE BURAN PERIOD RETROGRADNOG URANA Poljuljaće nas od temelja, a ovo su kritični datumi do maja 2023.
Foto: Shutterstock

Uskoro nastupa sezona retrogradnog Urana, a astrolozi objašnjavaju kako će ovo uticati na naš horoskop! Nebeska pojava trajaće od 24. avgusta pa sve do 23. januara 2023, kada će Uran ući u direktnu putanju, a iz svoje retrogradne senke izlazi tek 9. maja 2023. godine.

Evo kako će retrogradni Uran uticati na sve nas!

Uran je planeta pobune i revolucije, donosi ogromne promene, a kada je u Biku, pravi haos u samoj osnovi našeg karaktera i života. Retrogradni Uran u Biku počinje 24. avgusta i poljuljaće nas od temelja!

Ovo su ključni datumi vezani za retrogradni Uran u Biku! U sredu, 24. avgusta Uran ulazi u retrogradnu putanju, a već dva dana kasnije, 26. avgusta, biće u kvadratu sa Venerom u Lavu. Odjednom ćemo osetiti žeđ za slobodom, posebno iskazanu u želji da se oslobodimo odnosa koji nam ne dozvoljavaju da budemo ono što jesmo.

Tokom jeseni, 5. novembra 2022. godine, retrogradni Uran će biti naspram Venere u Škorpiji. Način na koji volimo biće u fokusu u ovom periodu, za neke odnose ćemo tek tada shvatiti koliko su nam zapravo dragoceni. Ali Uran traži i promene, i slobodu, i neki odnosi će biti poljuljani. Ako nisu stabilni i čvrsti kao stene, može doći do raskida!

Tri dana kasnije, 8. novembra, Merkur u Škorpiji biće naspram Urana u Biku, što će nam otvoriti oči i dozvoliti nam da vidimo stvari koje su do tada bile skrivene. Dan kasnije, 9. novembra, Sunce u Škorpiji će biti naspram Urana i daće nam snagu da budemo autentični.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading