HOROSKOP ZA UTORAK, 23. AVGUST Zastoj u prilivu novca imaće Ovan, početak ljubavne veze za Devicu, Ribama kolege rade iza leđa
Foto: privatna arhiva

OVAN

Posao: Nepovoljan aspekt ukazuje na to da se neki posao sa inostranstvom neće odvijati u skladu s vašim očekivanjima. Neophodna je podrška uticajne osobe, jer zastoj u prilivu novca praktično će onemogućiti poslovanje.         

Ljubav: Ovaj dan vam donosi poznanstvo sa veoma zanimljivom osobom preko društvenih mreža i na putovanjima. Ta osoba može biti neko u kome ćete vrlo brzo uvideti svoju srodnu dušu. Ovnovi koji su u vezi mogu da prolaze kroz burne nesuglasice, ali će to ubrzo prevazići.

Zdravlje: Oprez u saobraćaju. Bilo da ste aktivni ili pasivni učesnik.

BIK

Posao: Aspekti koji su prisutni ovog dana donose specifičnu energiju zbog čega bi trebalo da se pazite u komunikaciji s nadređenima. Ukoliko budete od njih zahtevali neke posebne uslove, to vam u ovom periodu neće biti uslišeno. S vaše strane je neophodno dodatno strpljenje.       

Ljubav: Slobodni Bikovi mogu da se zaljube na prvi pogled u privlačnu osobu u znaku Škorpije ili Jarca. Pa ipak, budite obazrivi, to može da bude kratkog daha. Bikovi koji su u vezi prolaze kroz nestabilnu fazu ljubomore. 

Zdravlje: Sklonost ka povredama u vidu posekotina, lomova.

BLIZANCI

Posao: Nepovoljan aspekt utiče nepovoljno na vaše planove što se tiče profesionalnog usavršavanja tako što odlaže rokove. S druge strane, problem vašeg očekivanja što se tiče inostranstva. Pa ipak, prevazići ćete nesuglasice s nekim od kolega.        

Ljubav: Između vas i partnera dešavaju su velike oscilacije, od ljubavi do nepoverenja i ljubomore, uprkos tome što niste skloni takvom ponašanju. U njegovom ponašanju vam je nešto sumnjivo i to ne krijete. Razmišljate da otvoreno porazgovarate o svemu što vas tišti. Poželjno je da to učinite što pre.

Zdravlje: Odlično se osećate.

HOROSKOP ZA UTORAK, 23. AVGUST Zastoj u prilivu novca imaće Ovan, početak ljubavne veze za Devicu, Ribama kolege rade iza leđa

Foto: Shutterstock

 

RAK

Posao: Glavnu temu ovog perioda predstavljaju finansijsko pitanje i početak rada na važnom i složenom projektu. Ako se bavite trgovinom, moguće je da dođe do zastoja i da vam zatreba dodatni novac za razvoj poslovanja. U pravom trenutku, dobićete podršku s neočekivane strane.      

Ljubav: Zauzeti Rakovi prolaze kroz period iskušenja, jer postoji mogućnost avanture ili paralelne veze sa osobom koja nije slobodna. Neophodan je oprez da ne biste bili otkriveni. Ako između vas i partnera više nema emocija, moguća su radikalna rešenja. 

Zdravlje: Prehlada.

LAV

Posao: Nepovoljan aspekt u vašem polju poslovne komunikacije i javnosti, ukazuju na važan poslovni sastanak na kojem ćete pregovarati s nekom osobom od velikog uticaja. Očekuju vas teški pregovori, ali ćete sporazum postići uz kompromisno rešenje.

Ljubav: Problematičan period u odnosu s partnerom. Nepoverenje i ljubomorne scene mogu izbiti kako iz vas, tako i iz partnera. Slobodni Lavovi mogu da imaju veoma romantičan period kada mogu sresti srodnu dušu preko društvenih mreža.

Zdravlje: Variranje pritiska. Obavezan je odlazak kod kardiologa, simptome ne treba zanemarivati.

DEVICA

Posao: Dobre rezultate možete postići ako radite u zdravstvu i farmaceutskoj industriji, ali vas očekuje obiman rad pod velikim pritiscima i s veoma kratkim rokovima. Vaše preduzeće će prolaziti kroz period reorganizacije, što može rezultirati promenama u opisu vašeg radnog mesta. Uprkos svemu, finansijski napredak.

Ljubav: Device koje su u braku, uspešno će rešiti sporno pitanje u okviru odnosa sa partnerom ili sa ukućanima. Slobodne Device mogu da upoznaju veoma privlačnu osobu preko društvenih mreža. Moguć je početak ljubavne veze.

Zdravlje: Anksioznost.

VAGA

Posao: Nepovoljan aspekt dovodi do raznih manipulacija, neiskrene, dvostruke igre. Zato je neophodan oprez i bez potpisivanja ugovora dok apsolutno sve ne proverite. Odnos s nadređenima može vrlo lako da krene silaznom putanjom, tako da ćete poželeti da to iz korena promenite.

Ljubav: Povoljan aspekt pozitivno utiče na emotivan plan, pa će doći do poboljšanja atmosfere između vas i partnera. Uprkos tome, može sevnuti i neka varnica ljubomore, ali će rešenje problema zavisiti od iskrenog razgovora.

Zdravlje: Muči vas nervoza, napetost, nesanica.

HOROSKOP ZA UTORAK, 23. AVGUST Zastoj u prilivu novca imaće Ovan, početak ljubavne veze za Devicu, Ribama kolege rade iza leđa

Foto; iStock-Getty-Images

 

ŠKORPIJA

Posao: Veoma povoljan period da pokrenete sopstveni biznis, ali ćete biti u situaciji da očekujete finansijsku pomoć od neke uticajne osobe. Vas očekuje dobitak kroz uslužne delatnosti i ugostiteljstvo, ali i trgovinu. Finansijski napredak.

Ljubav: Slobodne Škorpije mogu da se zaljube na prvi pogled u osobu koja im iz nekog razloga nije pristupačna. Osoba može biti zauzeta ili živeti u drugom gradu usled čega češće viđanje neće biti moguće. Pa ipak, s vremenom ćete pronaći rešenje. Zauzete Škorpije neka se pripaze ljubomore.

Zdravlje: Prehlada, povišena temperatura.

STRELAC

Posao: Nepovoljan aspekt ukazuje na zastoj u realizaciji vaših planova što se tiče privatnog biznisa. U tome vas očekuje podrška prijatelja i neke uticajne osobe, tako da ćete zajedno premostiti problematičan period. Poseban uspeh očekuje Strelčeve koji se bave umetnošću i trgovinom.

Ljubav: Povoljan aspekt ukazuje na lepe događaje na ljubavnoj sceni, pa vas očekuje romantičan susret sa osobom u kojoj prepoznajete svoju srodnu dušu. Zauzeti Strelčevi mogu povremeno sumnjati u iskrenost partnera.

Zdravlje: Smanjite unos alkohola, kao i gaziranih pića.

JARAC

Posao: Planetarni aspekti donose vam važan sastanak sa osobama od uticaja, a u igri može biti veliki novac. Angažujete se oko velikih projekata u koji je uključeno mnogo ljudi. Nepovoljan aspekt može da odloži jedan deo tog projekta koji se tiče inostranstva.

Ljubav: Zauzeti Jarčevi mogu imati prividno korektan odnos s partnerom, ali da iza svega tinja neka nepravda. Pod uticajem ovih aspekata možete da reagujete impulsivno na komentare partnera. Zahvaljujući otvorenom razgovoru, prevazići ćete razlike.

Zdravlje: Reumatični zglobovi. Obratite se reumatologu radi analiza.

VODOLIJA

Posao: Prisustvo negativnog aspekta doprineće nesporazumima ili nesuglasicama s nadređenima. Nadređeni mogu tajno ispitivati postupke ostalih članova tima, a u vezi s tim moguć je i neki skandal. Mogu biti obelodanjene zakulisne radnje. Dolazite do saznanja o negativnim komentarima kolega sa kojima tesno sarađujete.

Ljubav: Nalazite se u iskušenju da se upustite u tajnu vezu sa osobom koju poznajete preko društvenih mreža. Budite oprezni da ne bi došlo do skandala. Ta veza se s vremenom može dosta iskomplikovati. Zauzete Vodolije očekuju nesporazumi.

Zdravlje: Nervoza.

RIBE

Posao: Nepovoljan aspekt donosi vam dosta poteškoća u normalnom toku poslovanja, tako da je neophodno da se naoružate fleksibilnim planom. Pripazite se nekih kolega, jer vam mogu neke stvari raditi iza leđa. Uprkos svemu, očekuje vas finansijski napredak i dodatni izvor prihoda.  

Ljubav: Slobodne Ribe očekuje poznanstvo sa veoma privlačnom osobom u znaku Device ili Jarca. Ta osoba može biti vrlo privlačna i principijelna. Zauzete Ribe prolaze kroz jednu etapu nesuglasica. Moguće su ljubomorne scene.

Zdravlje: Izbegavajte masnu, brzu hranu, problem sa stomakom.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading