LJUBAVNI HOROSKOP Rakove će bez razmišljana ući u tajnu vezu, Device će imati strasni susret, Jarčevi prave nepotrebne trzavice u odnosu
Foto: Printscreen/instagram

OVAN

Vatrena Venera u Lavu koja vlada vašim partnerstvima i vazdušni Mars u Blizancima (to ste vi) su savršena kombinacija – vazduh raspaljuje vatru, a vatra zagreva vazduh. Ovo su odlični aspekti za strasti i ljubavi koje se očas posla raspire i rasplamsaju. Odlični su za susrete posle kojih više ništa nije isto jer se dvoje prepoznaju i u trenutku spoje. E sad, malo od novozapočetih priča će nastaviti da gori u vremenu, mnoge će se brzo rasplamsati i još brže sagoreti. Ukoliko ste zauzeti, ovo su dani da se volite a da one situacije na kojima se saplićete – preskočite i ostavite ih za neki drugi put. I dani za ozbiljne odluke.

BIK

Vi lično ćete biti čas odlično, čas napeto, čas puno poleta, čas nezadovoljno, čas će vas ka partneru vući jake strasti a čas ćete se osećati uskraćeno za njegovo vreme i pažnju. Može između vas dvoje biti nervoze, ali tu nervozu ćete uspevati da pretvorite ili u strast ili u konstruktivne razgovore i dogovor. Slobodni Bikovi – postoji razmišljanje o prošlosti. Kod nekih će se ovo pretvoriti u prihvatanje i zaključak, kod drugih u potencijalni kontakt. Takođe – ulazak u nove ljubavne priče je sada povezan sa impulsivnošću, potrebom za uživanjima i strastima. Ne baš savršena kombinacija za trajnost.

BLIZANAC

Mars je u vašem znaku i tu će boraviti vrlo dugo – daće vam inicijativu, snagu kroz akciju i kroz reči. Ipak, Mars je to – ratnička planeta, pa tu snagu treba koristiti mudro – posebno ovo važi za zauzete Blizance i posebno za ovu nedelju – impulsivnost i pojačana nervoza mogu dovesti do brzih razmirica sa partnerom koje će se na kraju regulisati, ali će ipak doneti negativnu energiju u vaš odnos. Slobodnima će biti mnogo lakše nego zauzetima jer će ovu energiju koristiti za akciju, nova poznanstva, za uživanje u društvenim kontaktima i provodu, ali i za brze ulaske u vrlo uzbudljive ljubavne letnje priče.

RAK

Rakovi, bilo da su slobodni ili zauzeti u ovoj nedelji mogu imati kontakt sa osobom koja će ih intenzivno privući, ali sa kojom mogu ostvariti samo tajnu priču. Da li ćete ući u to ili ne zavisi samo od vas. Generalno gledano – kod zauzetih se ništa posebno ne dešava, kao da emotivni život prolazi mimo vas. Odnos sa partnerom je čas korektan, čas statičan – niti posebno dobrih niti posebno loših dešavanja nema. Ukoliko ste slobodni – sem te mogućnosti za tajni kontakt i malo prošlosti koja se s vremena na vreme provlači – nema ničeg drugog. Inspirativni su vam kontakti sa prijateljima i društveni život.

LJUBAVNI HOROSKOP Rakove će bez razmišljana ući u tajnu vezu, Device će imati strasni susret, Jarčevi prave nepotrebne trzavice u odnosu

Foto: Printscreen/instagram

 

LAV

Venera u vašem znaku u opozitnom je odnosu sa Saturnom iz partnerskog polja. Ispada da vas voljena osoba nekim svojim postupcima, činjenjima ili nečinjenima – hladi ili kao da svesno ili nesvesno čini da vaš entuzijazam i energija, kao i želja za uživanjima i lepim dešavanjima opada. Dođu tako neki dani kada se ne razumemo ili nehotice povređujemo…ne treba praviti dramu oko toga, već pokušati da se razjasnimo, progovorimo, razumemo, uskladimo. Slobodni Lavovi – ako je bilo nekih emotivnih dešavanja u prethodnom periodu, sada to možete polako da razrađujete. Bez žurbe, jer joj nije mesto. Takođe – mogućnost iznenadnog kontakta ili susreta koji će vas „pecnuti“ i pokrenuti.

DEVICA

Sunce će preći u vaš znak dajući vam potrebu da osvetlite i sve ono što vas muči a što je prikriveno, ali i sve ono što se dešava kod partnera. U zavisnosti od stabilnosti i temelja vašeg odnosa, ovo se može odraziti na različite načine – u nestabilnim odnosima ova nedelja, ali i period na dalje doneće razotkrivanje mnogo toga što je bilo prikriveno, što može duboko potresti odnos. U iole stabilnim odnosima, ovaj će period pokrenuti potrebu da se otvorite jedno drugom i rešite nesuglasice. Ukoliko ste slobodni – preko poslovnog segmenta, eventualno kroz prijatelje – novo poznanstvo i jake strasti.

VAGA

Vaša vladarka u znaku Lava koji vam odgovara i partnerska planeta Mars u znaku Blizanaca – dobro se slažu i mogu da se usaglase i dogovore a umeju itekako i da vatreno podstaknu jedno drugo na strast, uživanje, aktivnost. No, u ovoj nedelji odnos sa partnerom će imati povremene talase nervoze – vas će nervirati zato što se ponavljaju neke situacije koje vam ne prijaju, a voljena osoba će biti napeta i impulsivna. Slobodne Vage ili će imati kontakt i razmišljanje o prošlosti…..ili će pak upoznati osobu koja je po nekim osobinama ili izgledu slična kao bivši partner. Očigledno neke lekcije još uvek niste naučili.

ŠKORPIJA

Mars, koji vlada vašim znakom nalazi se u Blizancima – polju promena i kriza – i tu će ostati sve do kraja marta naredne godine. Oni odnosi koji su u prethodnom periodu pukli sada su u fazi raspodele (vrati mi moje krpice fazon) ili pak prihvatanja neminovnosti i suočavanja. Neko će pokušavati sa „pregovorima“ ali bar u ovoj nedelji ti pregovori neće biti naročito uspešni. U međuvremenu, odnosi koji su opstali i dalje su pod turbulentnim uticajima planeta, ali se lakše nego inače dolazi do zajedničkog rešenja. Slobodne Škorpije – poslovni segment, ali i segment društvenosti, prijatelja i interneta – daje opcije za aktiviranje zanimljivih i strasnih, mada vrlo komplikovanih priča. Naravno, i prošlost je još uvek tu.

LJUBAVNI HOROSKOP Rakove će bez razmišljana ući u tajnu vezu, Device će imati strasni susret, Jarčevi prave nepotrebne trzavice u odnosu

Foto: Shutterstock

 

STRELAC

Slobodni pripadnici ovog znaka su i dalje u izuzetno jakom periodu koji se vezuje i za ljubavne prilike, ali i za ljubavne neprilike…Strasti su kod vas sada prenaglašene, a gde su strasti primarne – tu racio baš i ne funkcioniše. Pa su tako moguća naglavačke uletanja u odnose za koje vi možda i znate da nisu baš za vas, ali trenutno ne možete da se oduprete zovu privlačnosti koji je toliko jak. Sada je moguće i sedenje na više stolica, i obnavljanje komplikovanih ljubavnih priča, i odnosi sa razlikom u godinama, kilometrima, statusu….i tako dalje….Zauzeti – komunikacija sa partnerom je promenljiva, ali nekako isplivavate…

JARAC

U emotivnim i bračnim relacijama – onako, ne baš spektakularan period. Trenutno ste i jedno i drugo okupirani, što ličnom što porodičnom i poslovnom problematikom, ne pokazujete baš neke namere da se prilagođavate jedno drugom i pravite kompromise. Ne mora ovo da proizvede nikakve posebne trzavice, jednostavno – ovih dana ćete se nekako mimoilaziti, oboje ne baš zadovoljni. Slobodni Jarčevi – kroz posao i svakodnevicu su moguća neka dešavanja, ali to je sve još uvek u začetku. Ono što je primarno jeste prošlost ili priče (osobe) koje vas po nečemu podsećaju na bivše partnere.

VODOLIJA

Mars je ušao u vaše polje ljubavi, strasti, uživanja i zabave i ovde će boraviti narednih sedam meseci. Naljubavisaćete se vi, ali i nanervirati po sto puta za to vreme, ali ako je za utehu – ni u jednom momentu vam neće biti dosadno. Vrlo je izvesno da će više osoba biti „u igri“ – neke od njih se vezuju za prošlost, a neke su glanc nove. I jedne i druge će vam zakomplikovati život, za to se ne brinite. U ovoj nedelji – prošlost i priče slične prošlosti – tuku iz svih oružja po vašem srcu. Da li ste nešto naučili sa Saturnom u svom znaku ili niste – pokazaće vreme. Zauzeti – vi isto odrađujete ljubavne lekcije kroz partnerstva. U ovoj će nedelji i partneru i vama biti potrebno mnogo strpljenja jedno za drugo.

RIBE

Ribe ulaze u sedmomesečni boravak Marsa u polju koje se vezuje za porodicu, dom, koren, ali i prošlost. Nekima od vas naredni period će doneti preseljenje, ulazak pod zajednički krov sa voljenom osobom….ali biće i onih kojima će porodični odnosi postati izuzetno naporni i sami temelji odnosa biti ugroženi. U ovoj nedelji konkretno – partner i vi ste u raskoraku i pod lošom komunikacijom. Ukoliko postoje tajne koje prikrivate jedno od drugog – one sada mogu izaći na dnevni red. Slobodni – prilike za ljubavna dešavanja postoje – ali je itekako moguće da se one vezuju za tajne i paralelne odnose.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading