DNEVNI HOROSKOP ZA 21. AVGUST Ovnove očekuje povoljan poslovni period, Slobodni Blizanci započeće tajnu vezu,Škorpije će imati problema sa štitnom žlezdom
Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: U vašem polju finansija je stavljen akcenat na sva pitanja u vezi sa novcem. Dolazi i do finansijske podrške uticajne osobe. Vaše originalne ideje biće podržane od strane ljudi sa najviših pozicija u okviru vašeg sektora.

Ljubav: Povoljan je period za slobodne Ovnove, jer mogu da pronađu svoju srodnu dušu preko prijatelja. Zauzeti Ovnovi mogu da prođu kroz kratkotrajnu krizu poverenja. Ako ste partneru neke stvari prećutali, ovaj vikend će vam doneti zaoštravanja problema.

Zdravlje: Bol u leđima. Čuvajte se promaje, ali i iznenadnih pokreta.

Bik

Posao: Nepovoljan aspekt doneće vam dosta promena u radno okruženje, pa možete očekivati uvođenje nove tehnologije rada i dosta noviteta u načinu obavljanja samog posla. Situacija će zahtevati dosta prilagođavanja, usavršavanje znanja i to vam neće pasti lako.

Ljubav: Zauzetim Bikovima predstoji dosta oscilacija na ljubavnom planu, jer će se smenjivati periodi sklada sa povremenim nesuglasicama oko spornih pitanja koje traju od ranije. Ipak, imate dodatnu energiju da napravite radikalan zaokret.

Zdravlje: Nesanica zbog nervoze, može doneti i slabljenje imuniteta.

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. AVGUST Ovnove očekuje povoljan poslovni period, Slobodni Blizanci započeće tajnu vezu,Škorpije će imati problema sa štitnom žlezdom

Foto: Shutterstock

 

 

Blizanci

Posao: Nepovoljan aspekt doneće vam promene u radno okruženje, i to kako onih koje vam odgovaraju, tako i one prema kojima ćete odmah osetiti otpor. Promene u timu zaposlenih i rukovodilaca, podrazumevaće nov način rada i nova pravila. Dakle, dosta prilagođavanja novim okolnostima.

Ljubav: Slobodni Blizanci mogu da započnu tajnu vezu s osobom koja nije slobodna. To će im doneti neizvesnost i unutarnja previranja. Zauzeti Blizanci prolaze kroz pomalo krizni period samopreispitivanja i veoma je važno da razgovaraju.

Zdravlje: Potreban vam je odlazak u neki spa centar.

Rak

Posao: Očekuje vas sporiji tempo poslovanja, pa će se i neki dogovori odvijati sporije. Veoma je važno da ponovo rasporedite prioritete i tako premostite period kada može da vam se čini da je sve stalo. Na sreću, to neće trajati dugo.

Ljubav: Imate osećaj da se partner zatvorio u svoj svet. Da biste sprečili dalje udaljavanje, potrudite se da doprete do njega pravim rečima. Ovaj period vam pruža odličnu priliku da se više posvetite jedno drugome. Slobodni Rakovi mogu da započnu vezu sa osobom koju znaju preko društvenih mreža.

Zdravlje: Nesanica.

Lav

Posao: U vašem polju karijere, dolazi do turbulencije. Taman pomislite da će sve krenuti kako treba, kada se dese nepredviđene okolnosti. Saradnici mogu biti dosta nepredvidivi, pa je neophodno da se više oslanjate na sopstvenu intuiciju što se tiče daljih poteza. Svakako morate uvek imati i rezervni plan.

Ljubav: Slobodni Lavovi mogu da se zaljube na prvi pogled u osobu koja nije slobodna. To se može razviti u tajnu vezu, ali je neophodan oprez, jer postoji mogućnost da budete otkriveni. Zauzeti Lavovi mogu imati povremene ljubomorne scene.

Zdravlje: Aritmija.

Devica

Posao: Device ulaze u period kada mogu da započnu privatan posao i osamostale se, ali uz jedan uslov. Neophodno je da prođu kroz program usavršavanja i edukacije. S druge strane, očekujte unapređenje na finansijskom planu. Uspeh vas, dakle, očekuje kroz privatan biznis i dizajn.

Ljubav: Device se nalaze u dilemi da li da obnove vezu sa bivšim partnerom, pomešanih osećanja i pomalo u strahu da se ne ponovi isti scenario koji ih je ranije povredio. Poslušajte svoje emocije, a ne beskonačne analize. Zauzete Device prolaze kroz skladan period.

Zdravlje: Prehlada.

Vaga

Posao: Uspeh možete postići u kreativnim zanimanjima i prosveti. Međutim, sve vreme možete nailaziti na nesuglasice sa kolegama i nadređenima. S druge strane, pritisak krajnjeg roka, ako radite na projektu, može da vam donese dosta nervoze. Uskoro vam sledi unapređenje.

Ljubav: Slobodne Vage mogu vrlo lako da se zaljube na prvi pogled u osobu koju upoznaju preko posla. Dakle, ovog dana ih mogu sresti u krugu saradnika sa kojima se svakodnevno viđaju. Zauzete Vage uživaju u romantičnom periodu, ali uz povremene ljubomorne scene.

Zdravlje: Prehlada.

Škorpija

Posao: U ovom periodu je prisutan akcenat na vašu saradnju i javne nastupe, razne dogovore i proširenje kruga saradnika. Takođe, možete očekivati i iznenadne preokrete u dogovorima. Možete obnoviti saradnju. U pogledu originalne ideje, podržaće vas jedna moćna osoba.

Ljubav: Vaš odnos s partnerom je harmoničan, u principu ste zadovoljni. Pa ipak, povremeno imate neke sumnje u to koliko je iskren prema vama. Ukoliko ste slobodni, planete vam spremaju scenu za jedno novo ljubavno poglavlje.

Zdravlje: Problem sa štitnom žlezdom, što donosi niz organskih oboljenja.

Strelac

Posao: Aspekti u vašem polju privatnog biznisa donose vam iznenadne preokrete u krugu saradnika. Uvodite nove tehnologije i to vas izbacuje daleko iznad konkurencije. Ako imate nameru da putujete u inostranstvo da radite, onda će vam u tome pružiti podršku prijatelj.

Ljubav: Slobodni Strelčevi mogu da sretnu svoju srodnu dušu preko prijatelja ili na nekom putovanju. U jednom momentu možete imati dilemu što se tiče te osobe, jer može biti vrlo zatvorena. U svakom slučaju, s tom osobom će biti moguća lepa veza.

Zdravlje: Sklonost alergijama, neophodna je terapija.

Jarac

Posao: Postojeći aspekti doneće vam prilično nestabilne uslove poslovanja koji će zahtevati fleksibilan radni plan. To u principu donosi neujednačen tempo poslovanja, jer vam se neko vreme može činiti da je sve prenaglo, da bi potom usledio zastoj. Oslanjajte se na pouzdane članove tima.

Ljubav: Odnos s partnerom se stabilizuje nakon niza konstruktivnih razgovora. Uspostavili ste otvoren i iskren odnos. To će vam omogućiti uspeh u zajedničkom poduhvatu. Slobodni Jarčevi mogu da upoznaju zanimljivu osobu preko prijatelja.

Zdravlje: Poteškoće sa disanjem.

Vodolija

Posao: Pruža vam se prilika da ostvarite značajan napredak u karijeri i u tome će vas podržati jedna veoma uticajna osoba. S druge strane, takođe možete imati dosta rivala koji su spremni da vas na neki način potkopaju i ugroze vašu reputaciju. Potrudite se da sa nekim nadređenima zadržite korektan odnos.

Ljubav: Slobodne Vodolije mogu da upoznaju izuzetno zanimljivu osobu na nekom društvenom skupu. Ubrzo ćete početi da se viđate, a sve to može prerasti u nešto mnogo više od obične avanture. Zauzete Vodolije slažu se lepo.

Zdravlje: Loša cirkulacija.

Ribe

Posao: Planetarni aspekti u vašem polju komunikacije, ukazuju na to da je akcenat vašeg posla na uspostavljanju nove saradnje. Nepovoljan aspekt međutim, ukazuje na to da pregovori ne teku lako i da tek uz kompromis dolazite do sporazuma. Finansijski dobitak.

Ljubav: Ribe koje su u vezi mogu prolaziti kroz period krize poverenja. Dakle, može biti dosta razmirica s partnerom. Neko od vas će morati da spusti tenziju. Slobodne Ribe mogu da uđu u avanturu s osobom koju će upoznati preko prijatelja.

Zdravlje: Slatkiši vam prave problem sa kilogramima.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading