HOROSKOP ZA SUBOTU, 20. AVGUST Ovan očekuje novčanu dobit, Bik se sprema za novu ljubavnu vezu, a Lav mora hitno kod lekara
Foto: privatna arhiva

Ovan

Posao: Današnji dan stavlja akcenat na pitanje novca. Budući da aspekt donosi stabilnost, bićete manje skloni rizičnim potezima i ulaganjima. Mnogo više igre na sigurno će vam doneti poboljšanje na finansijskom planu.

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom dobro funkcioniše, ali se povremeno mogu javiti nesuglasice oko upravljanja kućnim budžetom. Moguće su nesuglasice sa ukućanima, ali ćete pronaći kompromis. Slobodne Ovnove očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom preko prijatelja. Sledi ulazak u vezu.

Zdravlje: Bol u vratu, što može biti posledica nepravilnog stava.

Bik

Posao: Ovaj dan je doneo stabilnost i jaču energiju, koja će vam omogućiti da učvrstite svoje pozicije i racionalnije organizujete svoje radne aktivnosti. Uspeh ćete zabeležiti u kreativnim zanimanjima i uslužnim delatnostima. Konačno, uspećete da realizujete originalnu ideju.

Ljubav: Povratak bivše ljubavi je još jedna šansa da ostvarite skladnu vezu. Uprkos tome što niste bili spremni da pređete preko nekih stvari, uskomešana osećanja će prevagnuti u jednom trenutku na pozitivnu stranu i vi ćete se pomiriti.

Zdravlje: Osetljivost grla, ne konzumirajte hladne napitke.

Blizanci

Posao: Aktivira se vaše polje saradnje sa inostranstvom i profesionalnog usavršavanja, pa će to biti okosnica zbivanja. Polaganje ispita biće u fokusu. S druge strane, neophodno je da obratite pažnju na saradnika koji gradi rivalski odnos s vama. Uspevate da, zahvaljujući svom iskustvu, znanju, nadjačate protivnika.

Ljubav: Blizanci koji su u vezi očekuje veoma ozbiljan i konstruktivan razgovor sa partnerom. Možda ste neke stvari prećutali partneru i to je dovelo do krize poverenja. Uprkos svim tim razmiricama, uspešno ćete prevazići krizni period.

Zdravlje: Oprez u saobraćaju.

Rak

Posao: Ovaj dan najavljuje promene u timu zaposlenih i velike turbulencije. Otkrivanje zakulisnih radnji može dovesti do pada rukovodilaca sa pozicija, i to uz skandal. Ključ uspeha sastoji se u tome da se uzdržite od bilo kakvih reakcija. Novi elementi u poslovanju zahtevaju dodatno prilagođavanje.

Ljubav: Promenljivost raspoloženja doprinosi impulsivnim reakcijama na svaki komentar partnera, pa povremeno može biti razmirica. To neće dugo trajati, pa će se situacija smiriti. Slobodni Rakovi mogu da pređu granicu prijateljstva sa osobom koja im se dopada.

Zdravlje: Odlično se osećate.

Lav

Posao: Očekujte stabilizaciju vašeg poslovanja. Donosićete manje rizične odluke, pa će sve to dovesti do sporije, ali ujednačenije dinamike poslovanja. Ovaj period doneće vam nov krug saradnika.

Ljubav: Tokom ovog perioda mnogo više ćete se posvetiti porodici. Međutim, u odnosu s ukućanima će biti dosta problema i spornih pitanja koje ćete morati rešiti. Odnos s partnerom povremeno će biti turbulentan zbog krize poverenja i osnovanih sumnji partnera.

Zdravlje: Tahikardija. To može biti posledica prejedanja, kada želudac vrši pritisak na dijafragmu ili posledica srčanog oboljenja.

Devica

Posao: Aspekti ukazuju na potrebu da se skoncentrišete na usavršavanje, jer je to uslov vašeg napredovanja. S druge strane, planovi vezani za inostranstvo sada će se uspešno realizovati. Ključ uspeha u ovom periodu je u savršenoj organizaciji.

Ljubav: Početak nove veze sa osobom koja vam je više bila saradnik. S vremenom možete otkriti da je ta osoba zapravo vaša prava srodna duša, pa uskoro možete preći na viši nivo kvaliteta. Device koje su u vezi, očekuje otvoren razgovor sa partnerom i rešenje problema u komunikaciji.

Zdravlje: Anksioznost.

Vaga

Posao: Uspeh ćete postići kroz kreativna zanimanja i umetnost. U tome vas očekuje podrška uticajne osobe. Čuvajte se manipulativnih saradnika, jer su moguće spletke. Sledi period koji će vam doneti uspeh u prosveti i u radu sa decom. Finansijski dobitak.

Ljubav: Iskoristite ovaj period, jer vam donosi pozitivnu energiju u vidu kvalitetnije komunikacije s partnerom. Nakon niza razgovora i vaših primedbi na račun njegovog ponašanja, partner će ispoljiti volju da se promeni u skladu sa vašim očekivanjima.

Zdravlje: Zadržavanje tečnosti u organizmu.

Škorpija

Posao: Očekuje vas potpuno novi krug saradnika ili promena radnog mesta, koja vam donosi novu vrstu klijenata i rada sa njima. Iskoristite povoljne aspekte da započnete privatan biznis, jer će vam sve lako poći od ruke. Sa prijateljem možete ostvariti sjajnu poslovnu saradnju.

Ljubav: Planete su vam veoma naklonjene na ljubavnom planu, a to će se manifestovati u formi novog poznanstva sa veoma zanimljivom osobom koja će vas zaseniti ne samo lepotom, već i svojim unutarnjim kvalitetima.

Zdravlje: Pad imuniteta. Potrudite se da jedete što više sezonskog voća i povrća.

Strelac

Posao: Postojeći aspekt doneće vam uspeh kroz privatan biznis, ali i kroz uslužne delatnosti i ugostiteljstvo. Ukoliko ste ranije beležili slabije rezultate, sada ćete početi da beležite povećan obim posla. To će se odlično odraziti i na finansije. Dobre rezultate ćete postići ako radite u zdravstvu.

Ljubav: Povoljni aspekti su za slobodne Strelčeve da pronađu svoju srodnu dušu i ubrzo pređu na novi, formalniji vid zajedništva. Planete su naklonjene Strelčevima koji su u vezi, jer će odnos s partnerom biti zasnovan na poverenju i podršci.

Zdravlje: Prehlada.

Jarac

Posao: Planetarni aspekti u vašem polju finansija donosi vam značajnu podršku neke uticajne osobe, koja će biti spremna da podrži i finansira vaše originalne poslovne ideje i projekte. Prepoznala je u vama veliki potencijal. Postavljate temelje dugoročne saradnje, a to će vam doneti finansijsku sigurnost na duge staze.

Ljubav: Sada je aktuelan uspeh u zajedničkom poduhvatu sa partnerom i rešenje nekog egzistencijalnog pitanja, koje će vam doneti veliko zadovoljstvo. Slobodne Jarčeve očekuje period velike dileme između dve osobe koje im se podjednako dopadaju.

Zdravlje: Reumatski bolovi.

Vodolija

Posao: Sada se ukazuje potreba da završite jedan ciklus i započnete nešto novo, da pređete na sledeći stepenik u hijerarhiji poslovanja. Za to je neophodna savršena organizacija, pa je to upravo ključ vašeg uspeha.

Ljubav: Nalazite se pred iskušenjem da uđete u tajnu ljubavnu vezu s osobom koja nije slobodna. Neophodan je oprez, ta veza bi se s vremenom mogla iskomplikovati, a vi biti povređeni, jer lako može doći do skandala. Vodolije koje su u vezi očekuju nesuglasice s partnerom. Neophodno je da se više otvorite.

Zdravlje: Problem sa endokrinim žlezdama.

Ribe

Posao: Tokom ovog perioda možete naići na zahteve za dodatnim prilagođavanjem da biste ostvarili uspešnu saradnju sa saradnicima iz inostranstva. Uspešno zaključenje sporazuma očekuje vas uz kompromisno rešenje. Povećan obim posla zahtevaće fleksibilan plan.

Ljubav: Slobodne Ribe očekuje zbližavanje sa osobom s kojom su više bile prijatelji. U toj osobi vidite svoju srodnu dušu i bićete spremni da vrlo brzo pređete na viši nivo zajedništva. Ribe koje su u vezi opet nailaze na krizu poverenja u odnosu s partnerom.

Zdravlje: Prehlada. Obavezno počnite sa odgovarajućom terapijom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading