Detaljna PROGNOZA za Veneru u Lavu: Vreme je za FLERT i romantične AVANTURE, OVAJ znak će naći LJUBAV svog života

Vesti 19.08.2022 13:40 0

Venera, planeta ljubavi, ušla je u znak Lava 11. avgusta i tu će se zadržati do 5. septembra

Detaljna PROGNOZA za Veneru u Lavu: Vreme je za FLERT i romantične AVANTURE, OVAJ znak će naći LJUBAV svog života

Shutterstock

Lav je blistav i kreativan fiksni vatreni znak zodijaka, najpoznatiji po svom duhu za dramatičnost i glamuroznoj blistavosti, pa kada ljupka Venera, planeta ljubavi i romantike, bukne kroz svoju sunčanu teritoriju, svi ćemo se razmetati koketnošću i dati romantični kraljevski tretman.

Svi znakovi imaju tendenciju da odbace svoje inhibicije i budu upadljiviji u pogledu svoje strasti kada je Venera u Lavu, pa se nemojte iznenaditi ako postanete malo dramatičniji i nežniji u izražavanju ljubavi. Sada je vreme da budete razigraniji u potrazi za zadovoljstvom, pa dozvolite Lavovoj sunčevoj energiji da vam pomogne u tome. 

Ovan

Sa Venerom koja osvetljava teritoriju drugog vatrenog znaka, pred vama je vruć mesec pun flertovanja i zadovoljstva. Ako ste slobodni, ovo je neverovatno vreme za zabavljanje, jer ćete imati mnostvo poznanstva. Ako ste u vezi, usredsredite se na to da napustite svoju rutinu i budete razigrani i ljubazniji jedni prema drugima.

Bik 

Ovog meseca možda nećete imati želju da pokažete svog ljubavnika u javnosti, ali možete pojačati toplotu u odnosu i blistati  kod kuće. Povećajte romantičnost u svom životu tako što ćete uložiti u neke dodatne glamurozne i senzualne dodire - nove svilenkaste posteljine, neke opojne mirisne sveće i sveže crvene ruže. 

Blizanci

Ako želite da flertujete sa nekim ovog meseca, Blizanci, nemojte se suzdržavati, sada je vreme da iskoristite svoj dar zezanja da izrazite svoja osećanja i izgradite romantične veze. Ako ste slobodni, možda ćete otkriti da su društveni mediji ili aplikacije za upoznavanje dobar način da se povežete sa nekim svežim licima tokom ovog tranzita. Ako ste u vezi, isplanirajte zabavna jednodnevna putovanja .

Rak 

Sentimentalista u duši, emocionalna veza u romansi za Rakove je velika stvar - ali velikodušan poklon s vremena na vreme nikada nikome nije naškodio. Pokažite svoju naklonost tako što ćete razmaziti svog ljubavnika neočekivanim poklonom ili isplanirajte veselo veče za izlazak sa svojom simpatijom. Ako ste velikodušni, veća je verovatnoća da će vam uzvratiti uslugu, a vi ćete se osećati voljeno na najbolji način ovog meseca.

Lav

Sve oči su uprte u vas Lavovi, jer sa romantičnom Venerom koja sija u vašem znaku ovog meseca, osećate se kao najzgodniji i najpouzdaniji, pa se nemojte plašiti da postanete malo smeliji kada je ljubav u pitanju. Iskoristite ovo povećanje samopouzdanja izražavanjem svojih osećanja i utešite se saznanjem da će vaš partner ili simpatija biti potpuno zaljubljeni u vas, bez obzira na sve.

Devica 

Kada Venera uđe u Lava ćete biti više fokusirani na sopstvene prioritete nego na romansu, ali to ne znači da zatvarate vrata ljubavi. Umesto da se sada posvetite nekom drugom, dajte sebi prostora da sanjarite o tome koje osobine u ljubavniku će vas zadovoljiti. Jednom kada znate šta želite od veze, bićete na boljem mestu da to tražite.

Vaga

Vi ste pravi romantičar i poželećete da pokažete tu svoju stranu u potpunosti ovog meseca. Ako ste u vezi, sada je odlično vreme da napravite zajedničke planove sa prijateljima (što će takođe biti savršena prilika da pokažete svoje partnere i integrišete ih u svoj društveni krug). Ako ste slobodni i spremni da se družite, obavestite svoju ekipu da ste zainteresovani  za vezu i ne bežite od potencijalnog sastanka na slepo ili druženja ako prijatelj ima nekoga na umu.

Škorpija

Trenutno blistate u svojoj karijeri, tako da je važno da nađete ljubavnika koji je u potpunosti uključen u vaš uspeh. Vaš idealan partner je neko ko bi trebalo da vas oraspoloži i učini da se osećate kao zvezda kakva jeste, zato se nemojte zadovoljiti bilo kim ko pokušava da se osećate malim. Što svetlije sijate, više ćete privući ljude koji su na vašem nivou.

Strelac 

Sa Venerom u vatrenom znaku, vi ste najotvoreniji kada je ljubav u pitanju. Ako ste slobodni, žudećete za romantičnom vezom sa nekim ko vam može pomoći da proširite vidike, inspirišete nove ideje ili sa vama deli uzbudljiva interesovanja, idealan partner je neko ko vam može pomoći da rastete! Ako ste u vezi, održavajte stvari svežim tako što ćete uneti vise topline u spavaćoj sobi.

Jarac 

Sta čini vezu blistavom, Jarcevi? Granice, zato je ovo odličan mesec da se oslobodite bilo kakvih zastoja u ljubavi i počnete da postavljate zdrave granice. Ako želite vezu koja blista, potrebno je mnogo  rada . Srećom, znate kako da se suočite se sa izazovom, pa se usredsredite na to da budete fokusirani  na  svog partnera ili potencijalnim partnerima za zabavljanje i izgradite osnovu za zdravu ljubavnu vezu.

Vodolija 

Venera osvetljava sektor odnosa. Ako ste slobodni, verovatno ćete biti uporniji u vezi sa onim što tražite u ljubavi, a možda ćete čak biti skloniji da ostvarite posvećenu vezu sa nekim ukoliko dobro povlači poteze. Ako ste u vezi, sada je pravo vreme da se otvorite i izrazite svoje želje i ohrabrite svog partnera da učini isto.

Ribe 

Nežni vodeni znak, Ribe, ali ovog meseca ćete biti inspirisani da zadovoljstvo bude u prvom planu, što znači da ćete uložiti mnogo energije u ljubav. Ako ste slobodni, odvojite vreme u svom rasporedu za nekoliko virtuelnih večeri. A ako ste u vezi, sada je sjajno vreme da se povežete radeći zajedno nešto zdravo i zabavno, kao što je pohađanje časa vežbanja ili saradnja na kreativnom projektu, pišu astrousluge.com

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading