Žizrl Bundšen
Foto: EPA/EPA / Autor: SEBASTIAO MOREIRA

Ovan

Posao: Fantastična planetarna situacija u vašem polju karijere doneće vam  uspeh kroz reorganizaciju poslovanja i nove metode rada. Pred vama je sklapanje sporazuma na dugoročnom nivou. Poseban uspeh očekuje vas u okviru rada sa klijentima i trgovini.        

Ljubav: Slobodni Ovnovi mogu se zaljubiti u osobu koja nije slobodna. Ta osoba može vas fascinirati, ali isto tako može kriti neku tajnu. Pazite da ne budete otkriveni. Ovnovi koji su u vezi mogu da prolaze kroz dobar period.

Zdravlje:  Probadanje između lopatica, obratite se kardiologu.

Bik

Posao: U okviru vašeg polja karijere i saradnje sa inostranstvom  konačno će se steći uslovi da otputujete i sklopite sporazum sa poslovnim partnerima. Bikovi koji rade u okviru uslužnih delatnosti mogu da očekuju unapređenje poslovanja.       

Ljubav: Slobodni Bikovi mogu da upoznaju jednu neodoljivu Škorpiju i da sa njom vrlo brzo uđu u vezu. Taj odnos može, međutim, postati dosta komplikovan i kratkotrajan.  Bikovi koji su u vezi planiraju putovanje i dobro se slažu. 

Zdravlje: Bol u leđima, preforsirali ste se podižući neki teret ili ste načinilinezgodan pokret.

Blizanci

Posao: Vaše polje profesionalnog usavršavanja, dalekih putovanja i inostranstva ukazuje na to da do napretka u karijeri dolazite upravo na taj način što radite na sebi. Čuvajte se raznih manipulacija i spletaka. Ipak, sada niste spremni da sebe zaštitite, stoga je najbolje da izbegavate konfliktne situacije.      

Ljubav: Planetarni aspekti doprinose tome da se jače fokusirate na partnera, na to da mu se posvetite. Vaš odnos će dobijati na kvalitetu. Slobodni Blizanci mogu ući u vezu s osobom koja možda nije slobodna ili nešto krije.

Zdravlje: Opreznost u saobraćaju.

HOROSKOP ZA PETAK, 19. AVGUST Blizanci treba da se čuva manipulacija i spletaki, Vaga će imati svađu sa partnerom, Škorpija će imati problem sa sinusima

Shutterstock

 

Rak

Posao: Glavnu temu ovog perioda predstavljaju kontakti sa veoma uticajnim osobama. Poći će vam za rukom da uz njihovu pomoć ostvarite velike kreativne ideje. Postoji velika mogućnost da ćete dobiti na popularnosti.      

Ljubav: Rakovi koji su u vezi razmišljaju o zajedničkoj budućnosti s partnerom. Odnos je kvalitetan i stvari se kreću u dobrom pravcu. Poći će vam za rukom da ostvarite zajednički cilj. Slobodni Rakovi u ovom periodu mogu da upoznaju osobu koja nije sasvim iskrena, mogu se razočarati.

Zdravlje: Probavne smetnje. Očigledno da morate promeniti način ishrane.

Lav

Posao: Vaše polje privatnog biznisa ukazuju na to da vaša sredstva mogu biti blokirana zbog vanrednih okolnosti. Budite oprezni ako vaš posao sadrži i neke malo manje legalne stvari, jer biste mogli biti otkriveni. Lavovi koji imaju sopstveni biznis uspešni su.

Ljubav: Ovaj period vam donosi jasniju sliku o tome kako bi trebalo da se postavite prema partneru da ne bi dolazilo do ljubomornih scena. Slobodni Lavovi u ovom periodu više uživaju u društvu prijatelja, prija im sloboda.

Zdravlje: Prija vam promena sredine, sada ste u fazi priprema za odlazak na odmor.

Devica

Posao: Veliki napredak u karijeri očekuje one Device koje se bave trgovinom, administracijom ili prosvetom. Pa ipak, postoji neko u vašem okruženju ko gradi rivalski odnos s vama i može vas podrivati. Firma prolazi kroz reorganizaciju, ali to vama donosi uspeh. Dobar period za unapređenje finansijske situacije.

Ljubav: Rešili ste da se potpuno posvetite partneru i to će dati rezultata. Vaš odnos je lep i harmoničan. Device koje su slobodne, mogu da upoznaju veoma privlačnu osobu preko društvenih mreža. Moguć je početak ozbiljne veze.

Zdravlje: Nervoza.

HOROSKOP ZA PETAK, 19. AVGUST Blizanci treba da se čuva manipulacija i spletaki, Vaga će imati svađu sa partnerom, Škorpija će imati problem sa sinusima

Foto: Shutterstock

 

Vaga

Posao: Sadašnji aspekti ukazuju na to da možete imati problem sa krajnjim rokovima za rad na projektu. Neophodno je da se oslonite na članove tima da biste sve uradili na vreme. Vaš odnos sa nadređenima u ovom periodu je zategnut.

Ljubav: Planetarni aspekti utiču na češća zajednička putovanja s partnerom. Osećate potrebu da nešto promenite kod partnera, ali se on tome opire i to povremeno može biti izvor svađe. Pokušajte diplomatskim putem da dođete do cilja. Slobodne Vage očekuje poznanstvo sa veoma privlačnom osobom preko prijatelja.

Zdravlje: Glavobolja.

Škorpija

Posao: Sada je veoma povoljan period da napredujete u karijeri ako želite da započnete privatni biznis u okviru ulepšavanja, rada sa ženama, kao što su kozmetički saloni. Škorpije očekuje dobitak kroz vredan i naporan rad. Nezaposleni mogu doneti odluku da započnu sopstveni biznis.

Ljubav: Slobodne Škorpije mogu da se nađu u situaciji da se zaljube u osobu koja im je po svemu veoma srodna, ali koja nije slobodna. Vrlo brzo može doći do zbližavanja, ali i komplikovanja veze. Škorpije koje su u vezi prolaze kroz lep i harmoničan period.

Zdravlje: Problem sa sinusima.

Strelac

Posao: Povoljni aspekti mogu u ovom periodu da vam donesu uspeh ukoliko se bavite trgovinom ili uslužnim delatnostima u najširem smislu te reči. Posebno dobre rezultate mogu postići Strelčevi koji se bave organizacijom i koji žele da napreduju na višu poziciju. Povoljan period za finansije. 

Ljubav: Ovaj period vam donosi problem kroz kuću i odnose sa ukućanima. Što se tiče odnosa s partnerom, tu su mogući nesporazumi i kriza poverenja. Slobodni Strelčevi imaće mnogo prilika da upoznaju svoju srodnu dušu i to posebno preko društvenih mreža.

Zdravlje: Puni ste snage i energije, odlično se osećate.

HOROSKOP ZA PETAK, 19. AVGUST Blizanci treba da se čuva manipulacija i spletaki, Vaga će imati svađu sa partnerom, Škorpija će imati problem sa sinusima

Foto; iStock-Getty-Images

 

Jarac

Posao: Pozitivna situacija u vašem polju novca doneće vam bolje finansije. Neki su spremni da vas slede u vašim savetima, jer se toliko puta pokazalo da ste u pravu. Neki vas sabotiraju ili to pokušavaju. Očekuje vas važan razgovor i podrška neke uticajne osobe. Od nje možete očekivati i dobre savete, koji će vam poslužiti u kasnijem poslovanju.

Ljubav: Zauzeti Jarčevi prevazići će u komunikaciji s partnerom sporna pitanja i krenuti dalje. Sledi period harmoničan i pun ljubavi. Slobodni Jarčevi mogu da upoznaju svoju srodnu osobu preko društvenih mreža.

Zdravlje: Pojava ekcema.

Vodolija

Posao: Očekujte napredak u karijeri kroz reorganizaciju i uvođenje novih zaduženja. Imaćete pojačanu intuiciju za prave poteze, pa ćete zahvaljujući tim dobrim procenama poslovne situacije, uspeti i odlično da zaradite.  Takođe ćete imati i neoborivu podršku nadređenih.

Ljubav: Nalazite se u povoljnom periodu, pa je vaš odnos s partnerom pun razumevanja i nežnosti. Nepovoljni aspekti doneće vam jednu epizodu ljubomore, ali će to brzo proći. Slobodne Vodolije očekuje zanimljivo poznanstvo preko društvenih mreža.

Zdravlje: Vrtoglavica, a za sve može biti kriva visoka temperatura vazduha.

Ribe

Posao: Nepovoljan aspekt tokom dana mogao je da vam stvori nesporazume u komunikaciji sa saradnicima. Ovaj period je povoljan za ostvarenje dugoročnih poslovnih ciljeva i inovativnih ideja. Poseban uspeh vas očekuje ako se bavite trgovinom ili kreativnim zanimanjima. 

Ljubav: Slobodne Ribe će upoznati veoma privlačnu osobu na nekom putovanju ili društvenom skupu. Ribe koje su u vezi mogu daleko više da se kreću, da imaju bogatiji društveni život i da češće putuju. Na taj način će povratiti zajedničku dinamiku u svoj ljubavni život.

Zdravlje: Glavobolja.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading