NE PIŠE IM SE DOBRO Retrogradni Merkur doneće velike nevolje u septembru za ova 3 znaka
Foto: Shutterstock

Retrogradni Merkur biće u znaku Vage i može doneti brojne dileme, probleme u komunikaciji, pogrešne informacije i promene planova.

Ovan

Ovna u septembru 2022. očekuje alarmantan period. Ovog puta ovaj znak Zodijaka moraće da završi dugogodišnji posao. Iskrsnuće prošli nedostaci u dokumentima i ugovorima, kao i stari dugovi u bilo kom smislu te reči. Ovo će vas učiniti prilično nervoznim. Imaćete puno obaveza, i moguće je da će vam biti teško sve da postignete. Možete biti povezani sa problemima i nevoljama drugih ljudi. Moraćete da štitite tuđe interese, ali nikako nemojte zanemariti ni svoje zadatke kojih ima neverovatno puno. U ovom mesecu ne dozvolite da se preforsirate, kada vam telo i duh traže odmor, to im i priuštite.

Rak

Septembar 2022. godine neće biti lak za Rakove. Bićete rastrzani između posla i porodičnih problema. Ovo je ispunjeno činjenicom da se osećate veoma ograničeno. Dobra vest je da imate priliku da pokažete svoju najbolju stranu kao rezervu za budućnost. Poslednja dekada septembra biće lakša. Neka vam ovo bude uteha i motivacija da prevaziđete ove izazove. kada je reč o novcu, ponovo ćete gubiti i dobijati, pa opet gubiti. Nemojte se uznemiravati! To je sve lekcija kroz koju morate da prođete da biste imali više uspeha i predostrožnosti u budućnosti.

Vaga

Horoskop predviđa da će se tokom septembra 2022. godine predstavnici ovog horoskopskog znaka suočiti sa zamkama. Bićete uhvaćeni u rečima, delima i obećanjima. Pripremite se mentalno za ovo. Ne dajte obećanja koja ne možete održati. Nemojte distribuirati informacije ako niste potpuno sigurni u to. Usled retrogradnog Merkura koji je u vašem znaku, nekoliko puta proverava pristigle informacije. Samo tako ćete se zaštititi od nepovoljnog položaja. Moguće su turbulencije u porodičnim odnosima, ali sada je najvažnije da usmerite fokus na glavni cilj u životu i tome se najviše posvetite. Kraj septembra i početak oktobra će proći lakše - smanjiće se stres, a moguće je da vas očekuju i neki bonusi na poslu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading